Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwasik81

JAK SIĘ POZBYĆ CELLULITU ???

Polecane posty

Dziewczyny pomocy !!! Jadę za 2 miesiące na Dominikanę z moim mężem i chce się pozbyć cellulitu do tego czasu. Czytałam w internecie o endermologii, veli smooth, veli shape, i i-lipo i nie wiem co mam wybrać.. Napiszcie proszę czy korzystałyście z któryś z tych urządzeń i jakie były efekty. Pozdrawiam i proszę o szczere opinie - nie chcę żadnych "super reklam" :)

hej ja chodziłam na endermologie , ale nie widziałam zadnego efektu ;/ w tym roku bylam na veli smooth i zobaczylam zdecydowana poprawe. zabiegi robi sie 2 razy w tygodniu - trzeba wziac w serii 10 , żeby byly efekty. jak masz jechac za 2 miesiace to spokojnie zdazysz.

Dasz sobie radę, teraz na światowym rynku robią furorę suplementy Vision, ja brałam na celluit antiox i sveltfrom, zreszta poczytaj sobie o nich, moja skóra robi się gładsza, ale ogólnie cała chude, to są efekty po 10 dniach nie mogę się doczekać co będzie po miesiącu. W żadnej aptece ich nie dostałam, ale zamawiam na stronie internetowej: www.visionshop.me, trzeba zmienić język na polski i wpisać kod konsultanta: ECV-2214931 Wchodzisz w Classic hit i dalej sobie poradzisz , czekam na efekty :)

Gość Kalinkaua
O widzę kolejna fanka sveltfromu, ja go stosuje 6 tygodni, wierzcie mi lub nie, ale celluit po prostu znika, jestem zaskoczona każdemu polecam ten lek, napisz Mariol.kaa jak Tez się go pozbedziesz ! :)

Gość I tak
sveltfromu,to nie jest lek,to jest suplement diety

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Kolejna spamerka co najwyżej.

Gość aj tam
Spam, nie spam, jest na temat i tyle. Ja osobiście chodzę na masaże, żeby się pozbyć cellulitu i poprawić ukrwienie skory, ale długo trzeba czekać na efekty :(

Gość dobra_rada
nie pozbywaj sie ! niedługo będzie w modzie u nas w kraju

To ja Ci polecę na pozbycie się cellulitu, oczywiście jeśli lubisz trochę ruchu - body space. Działa cuda, zwłaszcza orbitrek. Żadne tam bieżnie czy rowerki. Orbitrek daje nieźle popalić, ale efekty są na prawdę świetne.

Gość Jakie to proste )))
Kobieto, to masz jeszcze czas! Rzeczywiscie na Dominikanę cellulitu się nie zabiera. Kup serum Dermatopoietin ( Switlzerland) od niedawna w Polsce. kuracja trwa dokładnie miesiąc - póżniej przez kolejny stosuje się preparat uzupełniajacy tej samej firmy. Efekty sa rewelacyjne : znikają grudki i nierówności ( nie wiem, jaki masz stopień zaawansowania, ale to działa). Trochę kosztuje - tyle co jeden zabieg . Kupisz online - wystarczy sobie wpisac : Dermatopoietin

Gość karlin55
ja polecam wizytę w estetice w krakowie. zglosilam sie tam z cellulitem i dobrano mi tam cykl zabiegow dwoma roznymi urzadzeniami- obydwa na cellulit. skora bardzo wygladzila mi sie w tych miejscach, grudki cellulitu zmniejszyly sie i to znacznie!! polecam wszystkim goraca!

no ja miałam tę rękawicę, ale szczerze mówiąc wolę szczotkę do masażu na mokro - masaż jest bardziej intensywny, więc skuteczniejszy :) o i też kupiłam w Mydlarni ;]

Gość loczekk
kwasik81 teraz wybieraj w radach i wskazówkach ;) ja od siebie mogę tylko poprzeć jedną z przedmówczyń odnośnie VelaShape i VelaSmooth - ja je odkryłam przez przypadek we wrocławskim Dermamedzie. W porównaniu do moich wcześniejszych podejść tj.: bańska chińska (może i działa, ale chodziłam cała posiniaczona, wiec pomarańczową na granatową skórkę zamieniłam...) rowerek na podciśnienie (namachałam się 2 miesiące - chodziłam 1 raz w tygodniu i większych efektów niestety nie widziałam :() no i własnie wtedy chwyciłam się ostatniej deski ratunku - serii VelaShape i VelaSmooth + dorzuciłam do tego zdrowsze odżywianie - i na pierwsze efekty nie musiałam długo czekać :):):)

Dziewczyny jesteście kochane !!! Nie spodziewałam się takiej lawiny odpowiedzi :) Wydaje mi się, że zdrowo się odżywiam i też systematycznie latam na siłkę - ale jak wiadomo to nie wystarczy , żeby się pozbyć cellulitu - stąd moje wołanie o pomoc ! Musze się pochwalić, że zamówiłam sobie ten specyfik - sveltform ! Lada dzień powinien do mnie trafić. Dodatkowo umówiłam się na próbny zabieg vela smooth za namową 2 dziewczyn, które pochwaliły akurat ten sprzęt i zobaczymy... Zdam wam relacje jak było na zabiegu :) Mam nadzieje, że mój mąż za 2 miesiące mnie nie pozna :D :) Pozdrowionka dla Was wszystkich !

2 miesiące? jaki stopień zmian? Zacznij dobrze się odżywiać i ćwiczyć. Masaże, peelingi, basen ogółem dużo, dużo wysiłku.

Gość lekkomyślna
zavira-wszystko co piszesz to prawda, natomiast ja nie mam na to wszystko ani czasu ani samodyscypliny - niestety, kiedyś próbowałam i utrzymałam samozaparcie i regularność przez 2 tygodnie - a to nieco za mało :S wiec jeśli chce coś zrobić korzystam właśnie ze wspominanych wcześniej masaży, one równie pomagają jak całe pakiety "naturalne" o których piszesz, więc z nich korzystam :)

Dzięki bardzo za pomocne komenty :) SklepKokosowy - jest dużo informacje na podobne tematy, ale ja chciałam się dowiedzieć , który ze sprzętów przynosi najlepsze efekty :D Sport + odżywianie to oczywista sprawa choc jak dobrze zauwazyła lekkomyslna - ciężko jest się zmobilizować, znaleźć czas i co najważniejsze - być systematyczna :) A na zabiegach jest miło, przyjemnie i co najważniejsze - dają lepsze efekty niż siłka :)

o tej endermologii czytałam na stronie studia laser, możecie napisać coś więcej? jak to właściwie wygląda? z tego co czytałam to brzmiało dość fachowo... niemniej, takie zabiegi bez ruchu i odpowiedniej diety na pewno cudów nie zdziałają.

Gość Dr Sznaps
Sposób jest banalnie prosty po prostu trzeba mniej żreć!

Dziewczyny zapomniałam napisać najważniejszego :) Jem svaltform i chodzę na Vele smooth. Jestem po 6 zabiegu i widze efekty !!!! Nogi mi sie ujędrniły, cellulit jest dużo mniejszy i co najlepsze UWAGA bardzo fajnie uniosły mi sie pośladki z czego sie ogromnie ciesze :D !!! Zostały mi jeszcze dwa tygodnie z zabiegami, wiec pewnie bedzie jeszcze lepiej :) Pani kosmetyczka ktora robi mi te zabiegi powiedziala, że endermologia ma tylko zasysanie - wiec jest to po prostu rura ssąca :) Vela ma dodatkowo prąd i światło - wiec działa dużo lepiej i mocniej niz endermologia, wiec ja MIODOWOCYTRYNOWO polecalabym ci vele - bo cenowo sa podobne, a juz teraz wiem, ze Vela jest lepsza wiec dziele sie nowo zdobyta wiedzą i doswiadczeniem :) !!!

Dziewczyny zapomniałam napisać najważniejszego :) Jem svaltform i chodzę na Vele smooth. Jestem po 6 zabiegu i widze efekty !!!! Nogi mi sie ujędrniły, cellulit jest dużo mniejszy i co najlepsze UWAGA bardzo fajnie uniosły mi sie pośladki z czego sie ogromnie ciesze :D !!! Zostały mi jeszcze dwa tygodnie z zabiegami, wiec pewnie bedzie jeszcze lepiej :) Pani kosmetyczka ktora robi mi te zabiegi powiedziala, że endermologia ma tylko zasysanie - wiec jest to po prostu rura ssąca :) Vela ma dodatkowo prąd i światło - wiec działa dużo lepiej i mocniej niz endermologia, wiec ja MIODOWOCYTRYNOWO polecalabym ci vele - bo cenowo sa podobne, a juz teraz wiem, ze Vela jest lepsza wiec dziele sie nowo zdobyta wiedzą i doswiadczeniem :) !!!

dwa miesiące to i dużo i mało czasu, żeby się tego cellulitu pozbyć. Na pewno ważna jest dieta, ale też to, żeby ćwiczyć, używać odpowiednich kosmetyków, ale na pewno też wizyty w salonach kosmetycznych, na różnych zabiegach na pewno też się przyda. A ja mam plan, żeby na wiosnę mieć piękne i smukłe ciało poza tym plan na najbliższy czas, pozbyć się cellulitu, bo jak wyjść w spódnicy, szortach, jak pomarańczowa skórka z każdej strony? Teraz w goodtimedayspa jest promocja na 6 zabiegów Icoone i Liposhock, myślę, że takie zabiegi będą strzałem w 10 jeśli chodzi o walkę z cellulitem.

dieta, masaże, okłady i ćwiczenia -wszystko naraz da rezultaty, tylko trzeba całkiem zmienić styl życia

Gość garnier_fruit
Polecam Icoone + Liposhock. Jestem po 6 zabiegach Icoone+ 6 Liposhock i jestem bardzo zadowolona z efektow. Wczoraj dokupilam jeszcze 10, trudno trzeba zainwestowac wiosna tuz tuz fakt ;) Mysle, ze teraz zrobie jeszcze z 5, a reszte zostawie sobie na po urlopie (jak znowu po tym calym chudnieciu przed przytyje znowu n aurlopie ze dwa kg!) :) kurcze jak ja sie ciesze ze sa teraz takie technologie! a ze do tego sa w Łodzi to juz w ogole cud miod:)

Gość gość
może by się jeszcze zastanowić nad tym, co jest przyczyną cellulitu wtedy jest łatwiej się go pozbyć, a jeśli chodzi o fajne i ciekawe informacje na ten temat warto przeczytać ten artykuł.

Gość gość
fakt przyczyny cellulitu na pewno ułatwią to, żeby dobrać najlepszy sposób, żeby się go pozbyć poza tym dobrze tez jest wiedzieć, jaki to rodzaj, ja byłam w Good Time day spa, gdzie pani Irmina określiła jaki mam rodzaj cellulitu i dobrała zabiegi, żeby się go pozbyć.

Gość gość
oj na pewno łatwo nie jest, coś o tym wiem, bo sama się z nim zmagam, ale na pewno i ćwiczenia i dieta są w tym bardzo pomocne, ale chyba najlepszym sposobem i najbardziej skutecznym jest wizyta w dobrym gabinecie, jednak takie zabiegi mogą skutecznie i szybko pozbyć się problemu.