Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAPLMA

WYJDŹMY NA ULICE!!!!!

Polecane posty

Gość MAPLMA

Na całym świecie ludzie protestują i to masowo. Dzięki temu wiemy, że kierowcy autobusów w Anglii zarabiają (ich zdaniem) za mało, że w Hiszpanii i Portugalii jest wysokie bezrobocie, że ludziom żyje się źle. A w Polsce? Gdyby tak się zastanowić - skoro nikt na głos nie narzeka - to żyje się dobrze. Nikomu nie przeszkadza, że pasta do zębów, która kosztowała pół roku temu 6 zł., teraz kosztuje ponad 9, że benzyna jest już po ponad 6 zł. LUDZIE - MUSIMY ZACZĄĆ COŚ ROBIĆ!!!!! Boje się przyszłości, nie ma pracy, niewarto kończyć studia, boje się, że moi rodzice nie dostaną emerytury, a ja nie będę mieć pieniędzy, żeby im pomóc!!!!!! Zmierzamy do nikąd! ZACZNIJMY PROTESTOWAĆ!!!!!!!!! NIECH CAŁY ŚWIAT WIE, ŻE ŻYJE NAM SIĘ ŹLE, NIECH RZĄD ZACZNIE SIĘ BAĆ LUDZI, A NIE TYLKO NAS WYŚMIEWAĆ ZA NASZYMI PLECAMI!!!

Gość sgshshhshs
a po co wychodzic, przezyjemy nawet jak bedziemy musieli jesc kromke dziennie z plasterkiem kielbasy. Bo my tacy jestesmy ze o swoje nie bedziemy walczyc z przekory.

Gość huguguguguig
to idz postój

Gość asdasf
Jakim jest dla ciebie problem podjechanie na motorze pod siedzibe rządu rzucenie granat i ucieczka na motorze??!! Oczywiście żartuje...:D

Gość MAPLMA
PRoponuje robić przemarsze, nie jakieś demolowanie, niech o nas mówią, niech nam dają kase z Unii!!! JAcyś durni Grecy dostali, Hiszpania tez chce wyciągnąć ile się da!!! My też dostańmy !!! U nas jest gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ciekawie mówicie
Myślę, że to dobry pomysł!!! Kiedyś ludzie umieli walczyc, a teraz? ;/

Gość bcbffd
To idz i protestuj, z pustego i Salomon nie naleje.

Gość MAPLMA
no to ciekawe, Grecy jakos maja minimalna 1400 euro, ceny zblizone do polskich, wiek emerytalny przy naszym nieporownywalny, a kase dostali z Unii!!!!! moze jednak z pustego sie naleje!!! Tylko trzeba umiec nalewac!!

Gość zdroxtachs
Za co Polacy znienawidzili Kaczyńskiego, a tak kochają Bronka "wpadkę Komorowskiego i Tuskaczenkę i wybaczają mu wszystko??? czy ktoś merytorycznie odpowie na te pytania?????????????

Gość z rudymi nie pije
:classic_cool:

Gość odpowiem na to pytanie
bo tukaczenki sie boją, nikt nie chce paśc ofiarą seryjnego smaobójcy :O

Gość stockholm stad
"LUDZIE - MUSIMY ZACZĄĆ COŚ ROBIĆ!!!!! " Zgadzam się, weź się do roboty, zamiast liczyć, że dostaniesz coś od państwa:D

Gość elzbietka0101
dobra, już wychodzę, do Biedronki.....

Gość MAPLMA
akurat mam 20 lat i pracuje!!!! do tego stiudiuje!!! Nie licze na jakies zasilki sryłki !!! W dupach sie obiboka poprzewracalo!!! Kolejne pokolenia żyją za pieniądzę podatników!!! Do roboty!! PRzynajmniej by szukali!! a oni bezczelnie pierdza w stolek i biora kase od pomocy spolecznej!!!! PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość asdsfad
Bo przez takich jak Tuskaczenka i inni karierowicze nie stać cię tak jak 95% narodu na wyjście do droższych skłepów!!!!!!!

Gość MAPLMA
Chodzi o to, zeby pokazac, ze stac nas na zorganizowanie sie... rzad ma nas w tylkach, bo wiedza, ze ludzie sie tak zrezygnowani, ze nawet nie beda reagowac, jesli podniosa wiek emerytalny do 150 lat , a podatki przekrocza 90 %...

Gość Też szukam
Też się dziwię że nie protestujemy, już chyba ten Tusk tak nas zakręcił, że nie wiemy co robimy :-O

Gość loeproeriekdie
Masz rację, to jest jedyna metoda i w dodatku skuteczna, zawsze działa. Przecież ludzie w rządzie są zwyczajnie niewrażliwi, zyją za ekranem, bieda i problemy ich nie dotyczą, oni nie potrafią zrozumieć szarego obywatela. To są muminy, jest im dobrze to po co to zmieniać, najlepiej się żyje kosztem najbiedniejszych, dać im biedronkę i seriale i niech zapierdalają na nas. Przecież wystarczy spojrzeć na te ryje i każdy inteligentny człowiek widzi że oni potrafią tylko gadać, i rozwijać dyskusje a nie potrafią działać, to gadanie to ich hobby w ich nudnym, bogatym zyciu. Jakiś tam prezydent w Ameryce południowej całą prawie pensję oddaje na najbiedniejszych, wyobrażacie sobie, zeby to towarzystwo w Polsce odjęło sobie coś od ust? Przyznają sobie tylko premie, podwyżki, Gowin jako minister sprawiedliwości nie robi nic kompletnie, nawet swojego biura nigdy nie odwiedza, sekretarki w zyciu go na oczy nie widziały a on pobiera sobie pensję za bycie ministrem.

Gość fgfgfgfgfg
tylko kto ma wyjsc na ulice? kazdy sie boi, ze straci prace... ciezko jest, sama nie wiem, tez sie boje o to co ty i tez mysle, ze bede musiala keidys utrzymywac moich rodzicow, bo beda miec zalosne emerytury mimo ze pracowali cale zycie ciezko ale byli uczciwi i zarabiali grosze... no a ja nie zaloze nigdy rodziny i nie bede miec dzieci bo mnie na to nie stac. z kraju nie wyjade bo nie cche zostawiac rodzicow.

Gość sgshshhshs
chodzi o to ze przez ta inwigilacje maja haki na kazdego, a jak nie maja to zawsze cos sie znajdzie, ja nie na ciebie to na twoja matke czy ojca. Wladza kazdego umie do porzadku przyprowadzic. Dlatego ludzie sie boja wyjsc na ulice bo moze im byc za to gorzej.

Gość loeproeriekdie
ale tylko w ten sposób można coś zmienić, to jest chory kraj, i zawsze będzie chory bo łamane są prawa człowieka na każdym kroku, łamana jest konstytucja, jak ludzie nie zaprotestują to uraczą nas co najwyżej pogadanką w tv

Gość fgfgfgfgfg
zreszta nawet zabronili zgromadzen. zamkneli tego co zalozyl strone o komorowskim, kasia tusk zglosila na policje stalking i tez zamkneli kolesia... az strach.

Gość loeproeriekdie
Myslicie że jest jedna taka sprawa jak Amber Gold? Są większe sprawy skutecznie ukrywane przed opinią publiczną

Gość loeproeriekdie
przeraża mnie ten marazm, to za chwilę się obudzisz w kagańcu i chipem w dupie, będą ci deptać po twarzy w świetle prawa

Gość sgshshhshs
juz kazdy ma przy sobie telefon komorkowy ktory pokazuje gdzie jestesmy w danym momencie i gdzie bylismy kilka godzin wczesniej i miesiecy :)

Gość fgfgfgfgfg
a wiesz co mi by sie nie cchialo, ja mam to gdzies. ludzie mieli prawo wyboru, glosowali na PO, wiec widocznie wiekszosci jest dobrze, niech wiec tak bedzie. ja glosowalam za pisem, jestem przeciwna podnoszeniu wieku emerytalnego, ale i tak podniesili, z sondaży tez widac, ze ludzie sie cieszą. niektorzy nawet do 80tki mogliby pracowac, im jest dobrze i są zadowoleni. jak czytam komentarze na gazecie pod artykulami to wiekszosc jest zadowolona, kaczora nienawidzi.. wiec co jakas garstka ludzi moze zrobic? NIC. wiec trzeba zyc i sobie radzic jakos. ja i tak rozmnazac sie nie zamierzam wiec mam to gdzies. szkoda mi tylko moich rodzicow, ktorzy są juz starzy, pracują 40 lat, a jeszcze 2 lata im dolozyli. ale nic na to nie poradze. ale nie bede sie porywac sie na slonce ani walczyc z wiatrakami, bo wiekszosci Polaczkow jest jednak dobrze jak wynika z sondaży :) cieszą sie, ze do 67 beda pracowac bo mają fajną pracę :)

Gość loeproeriekdie
dla takich jak wy jest relacja ze ślubu Kwaśniewskie jna osłodę waszej marnej wegetacji