Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAPLMA

WYJDŹMY NA ULICE!!!!!

Polecane posty

Gość fgfgfgfgfg
No wlasnie zawalczyli o ACTA bo panstwo cchialo im zabrac darmowe filmy, muzykę, gierki, ale swoją przyszlosc i emerytury mają gdzies, taka jest mlodziez, tylko darmowe filmiki i gierki ich obchodzą

Moze i bylo lepiej, ale byly inne czasy, ciezko przyrownywac owczesna sytuacje gospodarek siwatowych do obecnej!!! mowmy o tym co dzis! o tym co teraz! a jest zle! Kaczory juz byly i nic nie zroibli! Pora na drastyczniejsze zmiany!

Gość fgfgfgfgfg
przynajmniej nie kazaliby ludziom pracowac do smierci...

a ja jestem wlasnie mlodzieza! bo mam tydzien temu skonczone 20 lat! i obchodzi mnie moja przyszlosc! bylam ostatnio w pradze, piekne miasto i co? prawie zero turystow z Polski! bo dla nas nawet tam jest za drogo! Ale za to pelno Niemcow!!!! Niech oddadza nam wreszcie odszkodowania wojenne!! Szwaby jedne!!!

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqq
zobaczcie ludzie, przenieśli produkcje Fiata :Pandy do WŁoch, bo nie nie chcieli placić polaczkom za pracę i co ? We Włoszech zaraz protesty bo Włosi za takie marne jak Polaczki pieniądze nie będą robić i za mało przerw w pracy na odpoczynek, oni tak nie dadzą się traktować, cały zakład stanął co wy na to ?

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqq
tj Fiata Pandy

Gość fgfgfgfgfg
ale zrozumcie, ze ludziom jest dobrze :D zobaczcie sobie sondąze, PO ma przewagę wiec o czym my mowimy. i nie ma co porownywac wojny z Niemcami bo to co innego. Pomatolom jest dobrze w naszym kraju, glosują na tuska i komora i trzeba sie z tym pogodzic, ze jestesmy w mniejszosci i wyjscie na ulice nic nie da, bo zaraz nas zagazują, pobiją i zamkną, rządy PO :)

Gość rozbrojona
Bo Polak sie nie szanuje!Wlosi,Hiszpanie,Grecy potrafia wyjsc na ulice i wywalczyc(wymienilam kraje tylko Europejskie)a Polak bedzie dalej narzekal i dawal dupy.Niestety.Bedziemy pracowac do smierci(wiek emerytalny)za psie pieniadze:-(.Bo jestesmy leniwi i tylko narzekac potrafimy :-(.

Gość loeproeriekdie
dużo ludzi głosowało na PO ze strachu przed Kaczyńskim. Komu jest dobrze w tym kraju? Nie znam człowieka który nie chciałby zarabiać więcej, wszyscy chcą. każdy chce żeby go było stać na mieszkanie, samochód,wczasy,dzieci. Jakby się tak przypatrzeć to połowy ludzi nie stać na to a ci którzy mają, to ci co nabrali kredytów

I co z tego, ze komus innemu jest dobrze? Bede ludzi namawiac do skutku, nie stac mnie na usamodzielnienie sie, kupowanie wszystkich podstawowych produktow potrzebnych do przetrwania, nie mysle juz nawet o samodzielnym kupowaniu sobie ciuchow na jesien, rodzice musza mnie wesprzec, teraz bluzka kosztuje 100 zl w jakiejs smieciowej zarze, na rynku tez juz nie jest tanio, 40-50 zl to normalna cena... Ale pieprzenie, ze innym jest dobrze i nie wyjda.. A Tobie ejst dobrze? Twoim rodzicom? Zonie? Chlopakowi Twojemu zyje sie dobrze? Zastanow sie nad nimi, a nie nad anonimowym Polakiem o ktorym piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fgfgfgfgfg
skoro glosowali na PO to ich sprawa hehe wiec niech teraz zyją pod rządami PO skoro "bali" się kaczynskiego.

Gość no i co to da? jak ma to komu
pomóc? powiedzmy,ze zmienia rząd. na jaki? Przeciez nikt nie ma dobrego programu ekonomicznego. Skad ten rząd mialby brac kase, skoro wszedzie jest kryzys? Żulia bedzie wybijac szyby w sklepach, bo to fajna zabawa. Mozna sie pobic bezkarnie. Tylko po co dorabiac ideoloię?

Niech nam Unia da kase! A wiecie co bedzie od stycznia? Wzrost podatku!!! Tak ludzie!!! Znowu podniosa podatki!!! I co wtedy?! Tez bedziecie milczec!?!?!!?!?!

Gość fgfgfgfgfg
a kto ci każe kupować bluzki w zarze czy innej srarze za 100 zl? to juz nie mozesz kupic sobie bluzki za 30 zl tylko musisz miec firmową za 100zl? haha dobre. nie, moim rodzicom tez jest źle, ale skoro zdecydowana wiekszosc wybrala komora i wciąz go popiera, wciąz PO ma przewage wiec widocznie wiekszosci Polaczkow jest dobrze, niech wiec i tak bedzie, co bede sie wychylac :)

Nie kupuje tam ubran, przegladalam sobie wczoraj na ich stronie internetowej, ale skoro u nich sa takie ceny, to i zwykla Hanka, ktora sprzedaje na bazarku tez sobie podniesie cene BO I TAK BEDZIE KONKURENCYJNA!!!!!!!!!!!!!

Gość rozbrojona
Zal mi Was Polacy,biedni biali murzyny Europy.Ja jestem jedna z Was.Mieszkam na szczescie za granica,z wielkim zalem ze moj syn uczy sie innego hymnu niz Polskiego.Ja nie bieduje,jako bialy murzyn,zarabiam tu na tyle ze mnie stac na dom,wakacje,normalna egzystencje dla moich dzieci,dwa samochodu i na godne zycie nie od pierwszego do pierwszego.........W Polsce juz nic sie nie zmieni i nie widze tam przyszlosci dla swoich dzieci.Bo we wlasnym kraju byli by gorzej traktowani(pensje glodowe)niz traktuja nas w innych krajach swiata.Siedzicie dalej z dupami i glodujcie.Wszyscy madrzy juz wyjechali z tego kraju.Nie powrocimy dopuki lenie nie beda chcialy ruszyc dupy.Szkoda mi tylko mlodych.

Gość loeproeriekdie
bo oni mają kasę, myslicie że pracodawcy to są biedniejsi niż ci w Uni. Mój szef dla przykładu, zarabia miliony, to znaczymy zarabiamy bo pracujemy a on spija smietankę, i robi łaskę że damarną wypłatę, nie płaci za nadgodziny, a potrafi sobie na wczasy za100 000 pojechać. On rozwalił dwa miliony w pół roku, przejebał zwyczajnie w burdelach i na zabawach i kupowaniu.

Gość fgfgfgfgfg
A rodzicow zostawilas w kraju? ja tez bym mogla wyjechac, co za problem, ale nie chce zostawic swoich starych rodzicow, kto sie nimi zajmie na stare lata? nie ejstem egoistką

Gość loeproeriekdie
nie rozumiem dlaczego mam kupować szmaty za30 zł , dlaczego nie mogę mieć porządnej bluzki za100 , tylko bawełniany jednorazowy podkoszulek, dziadowski, wstydzić się że wyglądam biednie, przecież to niszczy samopoczucie, wiarę w siebie, człowiek się zadaje tylko z biedakami ze wstydu

Gość loeproeriekdie
jak człowiek wygląda w takiej tandecie a co dopiero samochód czy kredyt mieszkaniowy, cały czas tylko liczysz i patrzysz na cenę. Nie każdy jest super zgrabny i świetnie się prezentuje w najlichszych ubraniach.

Gość rozbrojona
Jezeli to pytanie o rodzicow bylo do mnie to odpowiem.Moi rodzice sa w Polsce i dobrze sobie radza dzieki temu ze wysylam im co miesiac pieniadze.Co roku sa u mnie przez dwa,trzy miesiace i tu odpoczywaja.Jak beda potrzebowali pomocy i nie beda radzili sobie sobie sami,to zabiore ich tu na stale,do siebie.Oni juz tez maja dosc Polski leniwej i wola duzo czasu spedzac u mnie.Ciesza sie ze maja pomoc bo innaczej z emerytur nie utrzymaliby sie.

Gość fgfgfgfgfg
aha fajnie, nie pomyslalam o tym... ale to bym musiala naprawde kokosy zarabiac za tą granicą, zeby mnie bylo stac na utrzymanie siebie i jeszcze rodzicow...

Gość Swieta racjaaaa
A wiecie jak wygląda w Polsce prowadzenie firmy? Podatki, kontrole, durne i zmieniające się przepisy. Państwo zamiast pomagać tylko rzuca ludziom biurokratyczne kłody pod nogi. Polski przemysł został zlikwidowany w latach 90-tych, teraz w kraju są tylko filie zachodnich koncernów, w których polscy robotnicy wykonuja proste czynności montażowe za śmieszne wynagrodzenie. A dlaczego PiS czy inne partie nie nawołują do obalenia rządu PO? A dlatego, że się boją, że jak ludzie wyjdą na ulice to wszystkim politykom się dostanie po tyłkach, Bo to jedna sitwa, czy czarna czy czerwona. Myślą tylko o swoich posadkach za grube tysiące miesiecznie, a naród niech żyje w biedzie. Mądrze ktoś pisze - jak ludzie nie zaprotestują to będzie coraz gorzej. Będą narzucać nam nowe podatki, wydłużać czas pracy, obniżać pensje, aż Polska stanie się taką małą Afryką w Europie, z mieszkańcami harującymi po 16 godzin dziennie ku chwale zachodnich korporacji :( W XVIII wieku i w 1939 zostaliśmy pokonani militarnie, teraz jesteśmy niszczeni ekonomicznie. A może Kościół by się wreszcie zajął tym problemem? Za czasów PRL walczył z reżimem komunistycznym. Czemu więc teraz nie zajmie się ratowaniem Polski przed upadkiem?

Gość loeproeriekdie
Pis pis a czemu ten mąż Kaczyńskiej ma tyle forsy? Nie miał czasem on pracy z nadania w państwowych spólkach?

Gość rozbrojona
No i temat sie urwal,leniwi........Grecy i Hiszpanie wywalcza wiecej,chociaz my jestesmy od nich sto lat z zarobkami.Ponarzekali i sie skonczylo.Hehehehe leniwe polaczki,siedzcie sobie w swojej biedzie bo jak sobie sami nie pomorzecie to juz nikt wam nie pomorze.Ehhh tylko mlodych zal ale kto ma troche w glowie to wyemigruje i inne panstwa bedzie zasilal swoja fachowoscia i sila rozwoju.Polska padla,juz dawno temu,i lenuchy nic nie chca z tym zrobic.Plawcie sie w biedzie narzekacze!

Gość kaskaoo
zal mlodych tylko

Gość juyhtgygty
młodych, starych, wszystkich

Gość zew ryczacej gesi
ja w patek jade na marsz do warszawy by dotrzeć do soboty muszę jechać cala dobę do warszawy

Gość ccccc
jaki marsz? napisz cos wiecej!