Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAPLMA

WYJDŹMY NA ULICE!!!!!

Polecane posty

a co/ motłoch się nawołuje bo już kogo z czego okradac nie ma? mysli , ze na ulicy znajdzie? za prace się wziąć , co to za kraj , w ktorym w południe w centrum miasta są korki?nie pracuje normalnie polactwo, kombinacje sie ukróciły to i rozrabiać chce. policja powinna przygotować się zdecydowanie na takie chuligaństwo i anarchię

Gość nieoNN
Ferdynandzie -czepiłeś się polactwa (zresztą termin wymyślony przez Ziemkiewicza,nie jestem pewna czy ci z nim po drodze)jakby inne narody nie posługiwały się tymi samymi metodami co Polacy.Strajki ogarnęły całą Europę. Nie zapominaj że ta forma protestu jest wpisana w demokrację.Chciałbyś powrotu rządów"żelaznej pięści" ?Zapędzasz się tak bardzo w dyskusji bo taka twoja rola(?)czy naprawdę wierzysz w to co piszesz?

otóż widzę bezsens tego , bo motłoch chcę poprzez uliczne wygłupy pomieszać szyki. a nam nie rządów motłochu trzeba a elit. a takowych brak. więc poza tym , że może w końcu krew się lać nic się nie zmieni, wciąz polaczek to będzie cfaniaczek , dopóty bedzie biedny to dobry [ w kit rzecz jasna] jak mu się tylko powiedzie to uchowaj Boże od takich gorsze to to niż pandemie. i kattastrofy. a seks tych marszy i zgromadzeń jest bzdurny. zadłużony kraj trzeba się wziąc za pracę by odbudować, bo żadne ale to żadne zakłecia nie sprawią , że 2 dodać 2 będzie 7. od tego niczego oprócz [ oby nie] guzów i siniaków nie przybędzie. po wojnie wyobrażcie sobie bya bieda i gdyby wtedy też protestowano to co z kija od transparentu mąki przybędzie gdy młynarz na demonstracji?i to dzielenie Polaków. kto nie z nami ten przeciw.. komu? czemu? ja nie z Wami a nie przeciw Wam a tymbardziej Polsce

i ta pycha tego kaczyniaka i ziobro i dobro hahahaha zaostrzenie kar tak! tylko wobec kogo? i kara śmierci. a kim to jest ten synalek komucha z Krynicy ziobro , Ojciec Święty jest przeciw KK jest przeciw a "jedyny słuszny" za. hahahaha i jeszcze zdobywa głosy ślizgając się na najczulszej strunie Narodu -Wierze. , że tego O.Rydzyk nie zatrybił?

nikt tu nie jest za PISEM!! ani za PO !!! tylko za zyciem, a nie egzystencja!!!

Gość nieoNN
Strajki nic nie dają bo faktycznie mało kto w ogole się tym przejmuje. Pokrzyczą,popalą opony i gówno nam zrobią(tak mysli władza) Rządzący są jednak w błędzie naiwnie sądząc że zapędzą głodnego do wielkich idei Tylko czlowiek syty zaczyna pragnąć od życia czegoś więcej niż micha.

już przex 20 lat po komunie polactwo pokazalo o czym myśli. skąd tylu bezdomnych, tylu uciekinierów , skąd tyle samobójstw? czyżby sprawcami tego byli Mongołowie czy insi Papuasi? a my święci - nikt nie winien. więc albo się polactwo moralnie odnowi dobrowolnie albo trzeba będzie reżym moralny wprowadzić. tyle , że reżymy nie są moralne. więc polactwo dalej będzie sobą gardzić i okradać się taka jego narodowa cecha i tradycja.

Gość to jest marsz przeciwko Tusk
i jego rządom ale nazywa sie Obudź się, Polsko http://niezalezna.pl/33258-tylko-u-nas-dramat-w-polskich-szpitalach w Polsce. The Lancet z dn. 22.09. podal statystyki - w Polsce umiera po operacji co piaty pacjent.W Niemczech smiertelnosc pooperacyjna - 2,5%. Myslalam, ze to blad w danych wyjsciowych, druku lub itp., ale zadne towarzystwo chirurgiczne, anastezjologiczne sie nie burzy - to oznacza, ze to prawda. Masakra. Za komuny to trzeba było mieć końskie zdrowie, żeby chorować. Teraz trzeba być nieśmiertelnym ... xD 29 września na ulice Warszawy wyjdą ludzie oburzeni działaniami rządu i sprzeciwiający się wydłużeniu wieku emerytalnego, podnoszeniu podatków i polityce antyrodzinnej. Przebieg marszu będą relacjonować reporterzy portalu Niezalezna.pl Manifestacja będzie odbywać się pod hasłem „Obudź się, Polsko, a jej uczestnicy w ramach II Ogólnopolskego Marszu w obronie wolnych mediów i TV Trwam będą także protestować przeciwko skandalicznej decyzji KRRiT, która nie przyznała TV Trwam miejsca na multipleksie cyfrowym. Marsz rozpocznie się Mszą św. na placu Trzech Krzyży, po której nastąpi przemarsz przed Plac Zamkowy. Organizatorzy spodziewają się nawet 100 tys., w tym kilkudziesięciu tysięcy związkowców. Udział w manifestacji zapowiedziała m.in. „Solidarność. - Dlaczego będziemy na marszu? To wina premiera Donalda Tuska. Rząd nie chce rozmawiać w tak ważnych sprawach dla pracowników jak podwyższenie wieku emerytalnego, umowy śmieciowe. To jest tego konsekwencja, dlatego wychodzimy na ulice. Nie przejmuję się zarzutami o upolitycznienie. Nie będę udowadniał, że jestem wielbłądem. Trzeba zawierać różne koalicje, aby doprowadzić, żeby jak najszybciej związek zawodowy „Solidarność miał partnera do dialogu oświadczył szef NSZZ „Solidarność Piotr Duda.

Gość mapama
ZE SKRAJNOSCI W SKRAJNOSC!!! rYDZYK MYSLI , ZE JEST PONADCZLOWIEKIEM!!! NIE LICZY SIE NAWET Z PRAWEM KOSCIELNYM!!! MAM TEGO DOSC!!! WON Z TUSKIEM, WON Z KATOLAMI!!! cHCEMY NORMALNOSCI!!! cHCEMY MOC PRACOWAC ZA NORMALNE STAWKI, GDZIE ZA WYNGARODZENIE STAC NAS BEDZIE NA PODSTAWOWE PRODUKTY + RAZ W ROKU NA TE PIEPRZONE WAKACJE, CO JEST TERAZ NIEBAGATELNYM LUKSUSEM!!! NAWET NAD POLSKIE MORZE WYJAZD KOSZTUJE FORTUNE!!

Gość a ja wierze ze bedziecie cier
rydzyk nie należny do naszych biskupów tylko pod papieża a ten dał mu wolna rękę

Gość Rcf22
Pryszczyc.Wrzuć jakies leki.Czas najwyższy.Czytać się tych bzdur które tu wypisujesz nie da.Masz ewidentną sraczkę w mózgu.Powinien się ktoś tobą zaopiekować.Psychiatra.Oczywiście z twoich pieniędzy żebym ja ze swoich podatków nie łożył na terapię przygłupów rzecz jasna.

Gość jestem kolejnym młodym
człowiekiem, który uważa, że trzeba wyjść na ulice

Gość gość345
zróbmy coś wreszcie ! mam 30 lat pracuje na umowe zlecenie , zarabiam 1200 netto wynajmuje mieszkanie z moim partnerem i nie mam szans na rodzinę , dom , życie ! chodze w dziurawych majtkach i skarpetkach ! ile jeszcze !!!!???????

Gość gość
co chcesz zrobić?