Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiczka...324

CZY NAPISAĆ DO FACETA, Z KTÓRYM NIE MAM KONTAKTU PÓŁ ROKU?

Polecane posty

Gość mimiczka...324

Nie rozmawiamy ze sobą. Urwało się po prostu. Ja chciałam, on nie bardzo. Za bardzo naciskałam i go wystraszyłam. Minęło sporo czasu już i jestem ciekawa czy napisać do niego.

Gość jeśli jesteś przygotowana
na to, że może nie odpisać, to pisz

Gość ertretere
pisz, ale bez zadnych pretensji typu, czemu tak dlugo sie nie odzywal, bo znowu go wystraszysz

Gość mimiczka...324
No właśnie nie wiem czy jestem na to przygotowana. On nie dawno miał kogoś czy są nadal nie wiem. Widuję go czasem na mieście przejazdem, ale on mnie raczej nie rozpoznaje. Nie chcę zrobić sobie niepotrzebnych nadziei.

Gość dfdffdg
nic mu nie pisz... nie badź zalosna

Gość ja takaja
moze poprostu napisz cos w stylu obojetnym...tzn zagadaj co slychac tak poprostu bez nacisku

Gość mimiczka...324
O takie coś właśnie mi chodzi. O nic innego. Tak sprawdzić tylko jak będzie się zachowywał, nie wiem jednak co sobie o mnie pomyśli że tak nagle piszę do niego.

jeśli Cię nie rozpoznaje to nie wróżę dobrze tej znajomości no, ale odezwać się - neutralnie - możesz, przynajmniej nie będziesz żałowała, że tego nie zrobiłaś

Gość mimiczka...324
I to mnie właśnie męczy już dość długo. Kiedyś już do niego napisałam właśnie pół roku temu i była to właśnie taka neutralna rozmowa tyle że wtedy jeszcze w miarę mnie rozpoznawał.

znowu chcesz się mu narzucać , nie masz wstydu sama przed sobą ? po tamtej odmowie powinnaś juz wiedzieć ze nie podobasz mu się po co znowu chcesz zrobic z siebie idiotke w jego oczach?

to może faktycznie już nie warto, chociażby ze względu na siebie odezwiesz się i będziesz miała nadzieję, że odpowie, takie czekanie nie jest przyjemne zwłaszcza, że jak piszesz nie bardzo Cię kojarzy

Gość mimiczka...324
Że niby mu się nie podobam. Ostatnio wciąż przy każdej okazji powtarzał mi że bardzo mu się podobam. Czy mu się coś zmieniło? Nie wiem. Po prostu bez konkretnego motywu stwierdził że już się spotykać nie możemy. Tyle.

Gość TruskaweczkaWwa
Skąd jesteś? :)