Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka8685

OWULACJA-POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość maleńka8685

słuchajcie dzisiaj mam bóle owulacyjne... boli mnie lewy jajnik... ale temperatura mi spadła do 36.6 a wczoraj bylo 36.65... możliwe aby dzisiaj była owulacja? temperatura wzrasta po owulacji ponoc... to prawda? a w owulacji spada tak?

Gość SamaJa2
Dziecinko, zaopatrz się lepiej w gumki. Kalendarzyk to nie metoda antykoncepcji

Gość lukaszfehler
no lekarz mówił mojej żonie ze w owulacji temperatura spada bo plemniki dobrze sie czuja w niskiej temp. a wzrasta po owulacji...

Gość maleńka8685
:):) kiedy my nie chcemy sie zabezpieczać gdyż zaczeliśmy starania o dziecko.. stąd moje pytanie...

Gość SamaJa2
To kup test owulacyjny. Wiesz przecież, że nawet drobna onfekcja i wszystkie wyliczenia szlag trafia

Gość maleńka8685
moge kupić dopiero jutro.. tylko wlasnie chodzi mi jak jest z ta temperatura? czy spada w dniu owulacji czy wzrost jest po owulacji? nie chce aby ktos mi tutaj pisal czy mam owulke czy nie ale chodzi mi o ta inforamacje.

Gość lukaszfehler
lekarz mojej zonie powiedział ze w przypadku owulacji jest spadek temperatury bo jak napisałem plemniki lubia chłodniejsza temperature... natomiast wzrost moze być nawet do ok 24 godzin po owulacji... i bedzie sie utrzymywać... wtedy poznasz ze byla owulacja i czy w tym czasie współżyłas czy nie i czy jest szansa ze zaciążyłas... jeżeli w dniu spodziewanej miesiaczki tempka ci nie spadnie moze to oznaczac ze jestes w ciąży.. KU****DE nie ma to jak miec obeznana w te sprawy żone:):):):)), my niedawno sie staralismy i żona była z tymi informacjami na bieżąco:):) teraz po 5 cyklach czekamy na nasz cud który ma urodzic sie w czerwcu... i wam sie uda:)

Gość maleńka8685
:):) dziekuje łukasz za odpowiedz... :):)