Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasjaA

Czy mozliwa jest przyjazn faceta z mezatka?

Polecane posty

Gość KasjaA

Przyjazn miedzy mezatka a jej kolega z pracy - wg Was czy cos takiego ma racje bytu? Jest miedzy nami jakis flirt, aluzje do seksu, dotyk, skromne pocalunki w policzek, przytulanie... Boje sie, ze on chce czegos wiecej i zburzy to nasze dotychczasowe relacje.

Gość a dlaczego niee ?
no ba tylko z mężatką,

to już jest relacja paraerotyczna i żadnej przyjaźni z tego nigdy nie będzie.

Gość KasjaA
Codziennie rano pełna wigoru i nieodpartej ochoty zabawiam się z mym najlepszym przyjacielem z warzywniaka - wielkim, soczystym i zielonym ogórkiem. Sprawia mi to nieopisaną radość i dodaje energii na cały dzień.

Gość KasjaA
Prosze sie pode mnie nie podszywac! Pytam jak najbardziej powaznie.

Nie wydaje mi się.Mój facet przyjaźnił się ze swoją byłą,która od roku ma męża.podjechać gdzieś z dzieckiem,na zakupy,coś naprawić?Tylko wtedy mój K.a nie jej mąż.łasiła się do niego jak nie wiem co,płakała,że się jej z mężem nie układa ale dziecko,jej poglądy itp.powodują,że nie będzie rozwodu.Szukała kontaktu na każdym kroku,też jakiś buziaków próbowała i spotkań na kawusię.Ale mój K.w końcu ją przejrzał i olał ciepłym moczem(też już byłam wkurwiona na ta sytuację).Nie wierzę w taka przyjaźń..przytulanie,buziaki itp?ten facet chce czegoś więcej.

Gość oczy piwne44
a to przytulanie i pocałunki ,że nie wspomnę o aluzjach seksualnych to w pracy? bo jeśli tak to masz nasrane we łbie:)

Gość KasjaA
W pracy tylko czasami te aluzje i pocalunki, jak nikt inny nie widzi.

Gość chc ialbym meżatke
W asnie w pracy powstają romanse ,związki

z doświadczenia - nie ma czegos takiego jak przyjazn miedzy facetem i kobieta... nie wazne czy ktores jest po slubie.. predzej czy pozniej ktoras strona sie zakocha i jest cierpienie.. nie baw sie w to!

Gość ..,.,.,.,....,,,...,,,....
jakby mój facet dawał sobie nawzajem z "przyjaciółką buziaczki" czy to w policzek czy kolano, to i ode mnie by dostał specjalnego "Buziaczka" ale nie ustami tylko pięścią. Ale wtedy w kolano bym nie celowała!

Gość Zuzanna Amelia & 26
Z doswiadczenia - JEST cos takiego jak przyjazn faceta z kobieta ale tylko gdy zadna ze stron nie jest zainteresowana seksualnie. A to co opisuje autorka z przyjaznia nic wspolnego nie ma.

Gość nikola**
KasjaA W pracy tylko czasami te aluzje i pocalunki, jak nikt inny nie widzi. Pocałunki ? noo kochana To Juz nie jest przyjażń