Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamrobicccc

Grożą mojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość qtqywufbxcn
nielubiebizuteriii No a oni do niego że nie piją z takim frajerem jak on i facet ma zgon na ulicy .....

Gość kjbkjbkj
samego momenu nie czulem chyba stres zrobil swoje dopiero w tym autobusie przy oddychaniu czulem bol poczatkowo myslalem ze moze mi zebro zlamali od kopa czy cos

Aż mnie telepie, jak czytam brednie co niektórych. "Haha, no co wy mówicie. Praga wcale nie jest zbiorem patologii. Mam chłopaka mieszkającego na Pradze Północnej i często siedzę na osiedlu z nim i jego kolegami i jeśli ktoś jest spoko to nic mu nie grozi, nic nikomu bez przyczyny nie robią" Czy ty tępa piczo nie rozumiesz, że jesteś kobietą, przez co nie jesteś narażona tak bardzo na pobicie - to raz. A dwa, że przyjeżdżałaś do chłopaka Z PRAGI, on nie był obcy więc ty tym samym też nie? Tak trudno to pojąć? Nigdy na blokowiskach się nie wychowywałaś i nie znasz panujących tam reguł? "zabkowska radzyminska czyli trojkat bermudzki to chyba nie jest praga polnoc praga polnoc to brudno i tarchomin tam mieszkalem i tez bylo spoko" Chyba sam nie wiesz, gdzie mieszkałeś. Od razu widać, żeś słoik. Radzymińska(w każdym razie jej część od Ząbkowskiej i Ząbkowska to jak najbardziej Praga Północ. Brudno to Targówek, a Tarchomin to Białołęka! Zresztą, gdzie brudno, a gdzie tarchomin. Pierdolisz jak potłuczony.

Gość qtqywufbxcn
kjbkjbkj Chujowe imię chujowy człowiek :D

Gość kjbkjbkj
kilka lat mieszkalem na mokotowie i tam byla cisza i spokoj

Gość qtqywufbxcn
Kevin Poniatowski Dokładnie choć ja pominąłem jej głupotę milczeniem ....:D

Gość qtqywufbxcn
kjbkjbkj Ej a powiedz mi czy jak byś się zgłosił do policji o imię i nazwisko tego człowieka oraz jego adres podali by ci ? czy nie

A wracając do meritum. Nie mieszkam na Pradze, jednak bardzo tą dzielnicę lubię. W przeciągu ostatnich lat bardzo się zmieniła, jak i mentalność tamtejszych ludzi. Jak ktoś wygląda jak facet, a nie jak jakaś pizda z pióropuszem na łbie, balerinkach i torbie na ramieniu - nie musi się tam raczej niczego bać. JAk wyglądasz jak pizda mieszkaj na dzielnicach, gdzie mieszkają podobne snoby - np. wilanów. Praga Północ to dzielnica z klimatem, prawie co weekend wracam pieszo z Targówka Fabrycznego (księcia ziemowita), przez naczelnikowską, radzymińską i ząbkowską. Nigdy nic nadzwyczajnego nie widziałem. Pijaczki raczej zainteresowane są sobą, co najwyżej można być zaczepionym o papierosa, ale po odmowie też się nic nie stanie. Patologii na Pradze już od wielu lat nie ma - wyjechała za granicę, albo siedzi w pierdlu. Zresztą tak jest z patologią w całym kraju.

Gość Ja znam dziewczynę którą
pobili i zgwałcili miała 25 lat i była przyjaciółką mojej starszej siostry

Gość kjbkjbkj
teraz to chyba juz nie bo za duzo czasu minelo ale wtedy mialem dostep do wszystkich danych bo mialem wglad w akta i policjant sam mi powiedzial ze nic zrobic nie moga bo ma dobre alibi od kilku osob i musza umorzyc

Gość Old love
kjbkjbkj [na policji w kartotece rozpoznalem jednego i co z tego???? po kilku miesiacach widzialem go z tramwaju na ząbkowskiej jak stal z kolegami, podobno mial dobre alibii na ten dzie a policja umorzyla sprawe] To jest naprawdę przykre. Pozatym kto wtyka komuś noż w plecy za telefon? Tak robią najgorsze kurwy i szmaty.Taka prawda.Kiedyś takiego śmiecia swoi potraktowaliby jak " dzieciorucha"a teraz to są "ziomki". Banda pał.Zera nie ludzie.

Gość kjbkjbkj
mieszkalem na ulicy malczewskiego- cisza spokoj kolo pulkawskiej bardzo mili ludzie same ambasady dookola

Gość qtqywufbxcn
kjbkjbkj aha no ale mas nauczkę wiele osób lekceważy młodych a to błąd jak widać

Gość Kevin a może w takim razie
zamiast się popisywać znajomością tematu, dasz konkretne rady autorce? :O

Gość assdsa
co powiecie o bielanaaaach>

Gość kjbkjbkj
ja nie powiem jak bylem mlod to zdazylo mi sie po imprezie na lawce na placu hallera przespac kilka godzin i nic mi sie nie stalo nawet portfel nie zgonal na pradze bywalem bardzo czesto pech ccial ze akurat wtedy sie to stalo ale od tego czasu mam uraz a do pragi b generalnie do ludzi i jezdzenia komunikacja miejska. dlatego wszedzie jezdze samochodem lub z kims

Gość no racj to
kjbkjbkj to jest skandal ja Ci powiem, i tak dobrze ze wyszedles z tego calo:)

Gość mogłeś im
krzyknąć że wcale ni bolało i że mieli tępy nóż :D i że są szmatami ...

Gość assdsa
co powiecie o bielanaaach>

Gość kjbkjbkj
mieszkalem na bielanach tez- tez bylo spoko nie milo wspominam prage tylko mieszkalem na mokotowie na placu grzybowskim bielany brodno bardzo krotko i tarchomin tez krotko bo daleko i na olbrachta mieszkalem - tez fajnie bo do pracy bylo blisko

Gość qtqywufbxcn
stary a twoja laska nie pytała się o tą bliżnę

Gość Kevin a może w takim razie
Dodam jeszcze, że z racji pracy mam do czynienia z patolami. Uwielbiam usprawiedliwianie i dopatrywanie się w takich środowiskach "kolorytu" i "charakteru". To bydło nie ma żadnego charateru, ani honoru, jedyne co umieją, to kosę ci sprzedać bez powodu i "dziesionę" zrobić :O Dla mnie - wystrzelać. Żeby normalny człowiek opłotkami chodził ze swojego własnego nowego mieszkania, bo bydłu się nie podoba...

Gość dam ci radę , ja tak miałam po
podobnie musisz miec po prostu dojście do kogokolwiek kto ich zna,idziesz z flaszka ,przedstawiasz sprawę i jesteś swoja.Ja tak dwa razy załatwiałam.Ale podstawa to dojścia do kogoś z tamtego rejonu

Gość kjbkjbkj
tez sie z tego niezmiernie ciesze powiem wam ze mialem naprawde fobie do wychodzenia po zmroku z domu. teraz mieszkam za granica i tu sie z tej fobii wyleczylem bo tu mozna zlotem wyjsc obwieszonym i na nikim to wrazenia nie robi

Gość niewiemcomamrobicccc
naprawdę większość waszych wypowiedzi ma zajebiście dużo do tematu, który założyłam :)

Gość kjbkjbkj
co do blizn to mam ich kilka:) kazdy sie dopytuje ale zazwyczaj mowie ze to po operacji nie kazdemu opowiadam

Gość citronus
Kevin poniekąd masz sporo racji....w mediach koloryzuje się uliczników do bólu.....dostawia im się fantzyjne etykiety...a to najczęściej prymitywny element,pozbawiony polotu i stymulujący się stosowaniem przemocy.