Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamrobicccc

Grożą mojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość kjbkjbkj
temu i wartosc pieniadza tez inna.

Gość Tylko jedno spojrzenie
nie popłacz się czasem założe się że w kraju którym żyjesz też są tacy urokliwyi faceci jak tamci to sprzedali ci kosę może jeszcze na nich trafisz znowu czujesz sie bezpieczny tak jak wtedy nie sądzisz ?

Gość Urgentt
Kevin " W przeciągu ostatnich lat bardzo się zmieniła, jak i mentalność tamtejszych ludzi. Jak ktoś wygląda jak facet, a nie jak jakaś pi**a z pióropuszem na łbie, balerinkach i torbie na ramieniu - nie musi się tam raczej niczego bać. JAk wyglądasz jak pi**a mieszkaj na dzielnicach, gdzie mieszkają podobne snoby - np. wilanów." Szczególnie rozbawił mnie ten fragment. Założę się że hipsterom to ta cała ferajna tam botki czyści a sadzi się do zwykłych ludzi.....znam temat.Pierdolenie o Szopenie Kevin i tyle.

Gość adwokat rambo
a wiecie jaki zrobiliśmy rozpierdol w tokyo ? wow mówię wam

Gość kjbkjbkj
ja ma poczatku w wojsku pierwsza kase to ..........70 zl dostawalem:)

Gość kjbkjbkj
w kraju ktorym mieszkam na kazdym rogu sa kamery pierniesz a oni juz widza to na kamerze. w kadzym sklepie swiatlach skrzyzowaniu masz kamere tutaj sie nie oplaca takich wybrykow robic. jak kiedys zadzwonic musialem na policje bo byla awantura u sasiadow to nie zdazylem sluchawki odlozyc a juz 4 radiowozy na sygnale podjechaly

Gość kjbkjbkj
poza tym iphone 5 tutaj na nikim wrazenia nie robi bo za tygodniowke go po prostu masz a iphone 4 oddajesz na cele charytatywne

no 97 r to moze bym zrozumial ale w 2001 to bywalo ze dostawalem juz ponad tysiaka za normalna prace 8 godzin aha i jestem z miescinki :D

Gość kjbkjbkj
wiec za telefon kosy nie dostaniesz mozesz dostac za raszim albo jak do kogos wyskoczysz. ja samochodu pod domem nie zamykam od roku radio zostawiam nawigacje zostawiam i nic sie nie dzieje, kazdy tak robi

w kraju ktorym mieszkam na kazdym rogu sa kamery pierniesz a oni juz widza to na kamerze. w kadzym sklepie swiatlach skrzyzowaniu masz kamere tutaj sie nie oplaca takich wybrykow robic. jak kiedys zadzwonic musialem na policje bo byla awantura u sasiadow to nie zdazylem sluchawki odlozyc a juz 4 radiowozy na sygnale podjechaly Może to i prawda tylko czy ty myślisz że jakiś młody facet jak skoczy mu agresja myśli o konsekwencjach popełniasz ten sam błąd bo jesteś głupi tworzysz sobie własną iluzję bezpieczeństwa opartego na kamerach :D i co z tego że złapia tamtego faceta jak on przejedzie Ci nożem po gardle Co da Ci sprawiedliwość jak bedziesz nieżywy ?

Gość kjbkjbkj
no ja w 2001 to pewnie tez mialem ponad tysiaka - ja pamietam ze zaczynalem od 900 zl .potem roslo ale szalu nie bylo. tyle ze dodatki bywaly 13 pensja jedzenie za free i inne takie tam

Gość kjbkjbkj
blisko uk

Gość iqutqpii
jesteś pod butem czarnuchów ? :D

Gość uważaj żeby
murzaje ci nie podpierdoliły kobiety :D

Gość kjbkjbkj
w drewanianym kosciele tez ci cegla na glowe spadnie, ja nie tworze iluzjii po porstu tutaj wyzbylem sie leku ktory mi w polsce pozostal po tamtym wydarzeniu i jak jestem w polsce to nadal ten lek mam a tu nie

Gość kjbkjbkj
no i wlasnie pojawiaja sie komentarze ktorych chcialem uniknac. jakie to forum przewidywalne

Gość kjbkjbkj
Tylko jedno spojrzenie swieta racja ????????????? nie kumam

Ja po prostu mówię Ci żebyś był czujny jak ktoś już to pisał W każdym miejscu na świcie spotkasz ludzi mądrych lub głupich dobrych lub złych o tym mówię nie mówię Ci że masz się bać tylko by był spostrzegawczy a Ty zakładasz że innym kraju nic złego nie może Cię spotkać ...a to błąd zwłaszcza w krajach wielokulturowych

Gość kjbkjbkj
ale ja nicnie zakladam, po prostu tu sie nie boje chodzic po ulicy z telefonem markowymi sluchawkami na iszach i pieniedzmi w portfelu. w polsce z iphonem 5 i sluchawkami za 1000 zl na uszach po zmroku na miasto nie wyjde bo zaraz ich miec nie bede

powiedzmy np że ktoś rzuci że obrażałeś nie wiem mahometa i nabijasz się z muzłumanów lub że uwarzasz czarnych za gorszą rasę to nie musi być nawet prawda a ludzie już będą wobec Ciebie podejrzliwi zmieni się ich nastawienie itp a niektórym może odwalić i będą Cię chcieli zapierdolić

Gość kjbkjbkj
tak a cos ty taki ciekawki pommmpek lub pommpka:)

Ja jestem miły gość czasami....życzę Ci jak najlepiej powodzenia

Gość kjbkjbkj
wiesz co???? tutaj dwoch facetow lizacych sie na przystanku albo dwie laski obsciskujace sie nie robia na nikim wrazenia. jedyna przestepczosc jaka ti jest to wandalizm pijanych wracajacych z imprezy. geje innosc jakakolwiek nie robi na nikim wrazeniia czy czarny czy arab czy jakis inny wszyscy leja na to. zrob eksperyment wez kolega z kolega niech w srodku osiedla betonowego zacznie sie obsciskiwac albo calowac to albo was od zbokow wyzwa albo obija wam mordy. tu jest to na porzadku dziennym

Gość młoda i piękna
a znasz murzynów jakiś jacy są fajni czy pojebani ?

Gość kjbkjbkj
ja tez mam na wiele rzeczy wyjebane= ok powiem wam gdzie mieszkam . Islandia. zajebisty kraj.