Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brednie i tyle

Angielski zdanie do tłumaczenia

Polecane posty

Gość brednie i tyle

Pomoże ktoś przetłumaczyć 2 zdania na angielski Firma Proponuje rozwiązania oparte na zaangażowaniu w całość procesów: od planowania i projektowania po wdrożenie. Oferuje: elementy metalowe, elementy z tworzyw sztucznych oraz opracowuje rozwiązania specjalne.

Gość prawictwo pospolite222
Myslisz ze ktos cie za darmo to przetlumaczy ? To nie jest tekst dzien dobry jak masz na imie .. To jest tekst zawansowany . Moze za 10 zł ktos ci pomoże .

Gość brednie i tyle
za tłumaczenie pozwolę zrobić kupę na moje sterczące sutki

ałość procesów: od planowania i projektowania po wdrożenie szanuj prace ludzi .. Ktos kto sie uczył angielskiego musial na to poswiecic sporo czasu

w koncu to tylko 2 zdania . Ale za strone takiego tekstu A4 zawansowanego to pewnie i 100 zł biorą

Gość brednie i tyle
A co z ludzką życzliwością i bezinteresownością? NIe proszę o trzetłumaczenie elaboratu:)

Gość 0na0
Ja przetłumaczę. Za 50 zł na moje konto.

Gość tu masz 1 zdanie
The company provides solutions based on commitment to totality of the processes: from planning and designing to implementation. ­ ps:nie biorę odpowiedzialności za błędy 🖐️

A co z ludzką życzliwością i bezinteresownością? NIe proszę o trzetłumaczenie elaboratu Moze zapytaj kafelkarza czy nie wykafelkuje ci 1/5 łazienki z życzliwości .. nie rob sobie jaj . Zyczliwosc jest wtedy gdyby ktos ci przetłumaczł tekst jak sie masz , pojdziemy jutro na spacer . - to nie wymaga od niego wielkiego wysiłku

Gość brednie i tyle
Skoro te dwa zdania wymagają od Ciebie ogromnego wysiłku to rozumiem, że nie chcesz mi pomóc. Dziękuję za odpowiedź i życzę miłego wieczoru.

Gość Petunia non olec
no to jest angielski poziom hard :D

Firma Proponuje rozwiązania oparte na zaangażowaniu w całość procesów: od planowania i projektowania po wdrożenie. Oferuje: elementy metalowe, elementy z tworzyw sztucznych oraz opracowuje rozwiązania specjalne. a zeby tlumaczyc takie teksty to raczej wymaga wiecej niz 5 lat nauki angielskiego .

Gość zyczliwy
Prosze.. The company offers solutions, based on engagement in entire proceses: from planing and design to implementation. Offered: Steel elements, Plastic elements and special solutions.

Gość tu masz 1 zdanie
bzdury opowiadasz :D składnia zdań nie jest specjalnie trudna, każdy licealista potrafiłby to ułożyć.. natomiast jeśli chodzi o słownictwo fachowe, to wystarczy rok-dwa studiów na politechnice:classic_cool:

Gość dfsfdssdfdsfds
prawictwo pospolite ma troche racji .

to wystarczy rok-dwa studiów na politechnice a zeby polożyć kafelki to ile lat studiów trzeba ??

Gość tu masz 1 zdanie
chce powiedzieć tylko, że znajomość słownictwa w takim przypadku przychodzi samoistnie, nie potrzeba do tego żadnych specjalnych kursów językowych

a ja chce zauważyć ze za położenie kafelek ludzie też biorą pieniadze , a nauka trwa mniej niz rok .. nie trzeba do tego studiów .

Firma Proponuje rozwiązania oparte na zaangażowaniu w całość procesów: od planowania i projektowania po wdrożenie. Oferuje: elementy metalowe, elementy z tworzyw sztucznych oraz opracowuje rozwiązania specjalne. a zeby tłumaczyc taki tekst ktos musial uczyc sie 5 lat w podstawowce i rok czy 2 lata na studiach . Razem 7 lat . Dlatego nadal twierdze ze autor/ka nie szanuje ludzkiej pracy . Kafelki mozna nauczyc sie klasc w kilka miesiecy

Gość tu masz 1 zdanie
czyjej pracy nie szanuje? mojej? ależ ja się cieszę, gdy mogę pomóc komuś ot tak, z dobroci serca :D proszę korzystać, póki tu jestem:classic_cool: