Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Barb-

Partner namawia mnie na dziecko!!!!!

Polecane posty

Jesteśmy już 3 lata Dodam że już czas najwyższy na mnie,ale jakoś nie jestem pewna czy chcę z nim dziecko Mam dość tekstów ODSTAW TABLETKI,CHCĘ MIEĆ Z TOBĄ NAJPIĘKNIEJSZE DZIECKO NA ŚWIECIE! A dlaczego nie jestem jego pewna? On ma już dziecko Jak mówi (to tylko epizod w życiu z czego pojawiło się dziecko) Ale nie chodzi o to,chodzi o to że nie widzę jego zainteresowania względem tamtego dziecka,fakt że jego "epizod " nie pozwala mu na kontakty Ale on powinien walczyć o to a jest jak jakaś torba! Czy z torbą warto mieć dziecko?

Gość Dagmara1975
Uważam że to nie ma nic wspólnego z tym że ma już dziecko Nie kochał może tamtej i to nie to samo To ciebie kocha i z tobą chce mieć,a jak ty go kochasz to spróbuj:-) Co nie znaczy że nie jest Torbą!

Gość chochlikKafeteriany
Dziwny trochę Twoja decyzja

Gość Jadżkia
A co ciebie to obchodzi,jego sprawa!

Gość myszeksss
bardzo racjonalne Twoje wątpliwości są. powiedz mu o nich.

Gość dfjioaejiofasifiaeu
uważam że masz rację. Skoro tamtym się w ogóle nie interesuje to kto wie czy Waszym będzie. Nie dziwię się że masz wątpliwości co do niego. Ale rzecz w tym , że Ty zapytaj siebie czy chcesz mieć dziecko. To powinna być także Twoja świadoma decyzja. Jeśli nie chcesz to nie rób tego tylko ze względu na niego bo to się dobrze nie skończy.

Ja zawsze odkładałam tę decyzję Wiem że to obowiązek itp,ale myśę że już czas jestem po 30-tce:o Nie zamierzam być z kimś innym więc chyba zaryzykuję aj sama nie wiem Bardziej chodzi o mój wiek. dlatego chyba się zdecyduję Kocham go on mnie więc nie ma problemu.Problem jest taki czy on jest odpowiedzialny? W życiu codziennym jest odpowiedzialny do tego czuły lubi dzieci więc nie wiem o co chodzi z tym jego dzieckiem? Dlaczego tak postępuje? Ja bym walczyła o dziecko do utraty tchu!!!! A on mówi że nie będzie walczył z wiatrakami:o

Gość żonaRYSIA
Sprawdzone :-) Mam syna:-)

Gość Uczona
Mam ten sam problem Wolę naukę a potem lepszą pracę!