Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakBymChciala

Czy stac Nas na wyprowadzenie sie?? nie moge tak juz dluzej z NIA

Polecane posty

Gość hooskwarna
ma odpowiedzialne stanowisko w pracy za finanse i zarabia mniej od pokojówki hotelowej :O

Gość witam was witam
alitioty moim zdaniem trzeba byc idiotą zeby mieszkac w wawie gdzie koszty utrzymania sa duzo wyższe niz w innych miastach i godzić sie na tak marne pensje!!

Gość TakBymChciala
moja odpowiedz co do pytania : Jego mama ma bardzo duze mieszkanie i po smierci Ojca mojego M nie chciala w tym mieszkaniu zostac sama, poniewaz ja na to nie byloby stac... chcielismy jej pomoc, zgodzilam sie na Jej propozycje zebym sie wprowadzila i tak to sie zaczelo.. Co do zarobkow, w Warszawie wcale nie jest tak wspaniale, ale to moze moja opinia

odwalcie sie juz od tej pensji. zalozcie sobie osobny topik pod tytulem 'jaka to masakryczna porazka zarabiac 1500 w warszawie'. A tutaj odpowiadajcie na temat

Gość TakBymChciala
Martuha Dziekuje Ci za odpowiedz :) myslelismy o tym, tylko troche balabym sie mieszkac z obcymi ludzmi...

Gość a co takie dziwne????
ja z narzeczonym też mieszkam w warszawie ja jestem kosmetologiem i pracuję w klinice medycyny estetycznej i zarabiam na rękę 1400,. Mój narzeczony w agencji reklamowej i zarabia 1700 na rękę. Moi znajomi w Wawie zarabiają podobnie. Taka prawda, że teraz w stolicy kiepskie są zarobki

Gość birman
Mama niech zamieni duże na małe. będzie jej łatwej i jeszcze do emerytury coś skapnie. To Twoje życie nie jej. Co to za pomoc mieszkać sobie na głowie i się kłócić ?

Gość witam was witam
wiesz co ja takie pieniadze jak ty zarabiam w małym mieście pod krakowem i wierz mi że wegetuje, to dla mnie to jest niepojęte mieszkać w wawie i godzić sie na takie zarobki. A dla porównania ci powiem ze u mnie wynajmniesz mieszkanie za 600 zł plus media, co w warszawie jak mniemam jest nierealne:-)

i żeby nie było to od listopada wynosimy się z warszawy,bo nie ma sensu żyć jak dziad!

ale czego tu sie bac? tysiace albo i miliony studentow tak mieszkaja. Przeciez wlasciciel mieszkania sprawdza lokatorow. Poza tym w kamienicach sa czesto takie grube drzwi do pokoi, ze czulibyscie sie prawie jak w osobnym mieszkanku

Gość hooskwarna
no to jak przyszla tesciowa ma bardzo duże mieszkanie na które nie stać ja utrzymać to co chcesz zrobić niby ? :O chcesz ją wysłać w kosmos czy jak ?

a mój brat w banku w wawie za 1600 :O

Gość TakBymChciala
Tutaj najtaniej kawalerka ok. 900-1000 zl plus oplaty.. boje sie po prostu ze sobie nie poradzimy. Nie chce wnikac w syt., ale Jego mama tego mieszkania nie moze zamienic po prostu. Dlatego czuje sie jak w potrzasku, bo kocham Go i chcialnbym z nim mieszkac sam na sam...

Gość Maraketta
Co za durni ludzie :/ Wiejscy filozofowie, którzy Warszawę to pewnie tylko w tv widzieli. Jak tacy jesteście mądrzy to sobie znajdźcie mieszkanie za 1200 zł w którym jakoś się będzie dało mieszkać, życzę powodzenia, a zarobki to niestety... raju nie ma. To, że stolica to nie znaczy, że płace zachodnie :/ Ale moja rada to poszukaj lepszej pracy, jest ciężko, ale może akurat. Ja też pracuję na stanowisku administracyjnym a zarabiam więcej od was obojga razem.I jak najszybciej uciekaj od teściowej :) Powodzenia :)

Gość witam was witam
ja pierdziele jakie wy tam macie zarobki, ejstem w szoku:-D po co wy tam jestescie? to juz lepiej jechac do innego miasta i bedzie wam się łatwiej żyło bo sa mneijsze koszta utrzymania

moja siostra jako menager 1000 zł w Wawie :O

Gość birman
Pomijając dziwną sytuację zarobkową 'nawet' w Warszawie za 3,2k przeżyją choć skromnie. Tylko mieszkania i rozrywki są drogie resztę kupisz jak w mniejszym mieście albo taniej.

Gość witam was witam
ej przestan nie wierze, chcoac z drugiej strony sami sobie ejstescie winni ze sie na to godzicie

Gość TakBymChciala
Mnie wlasnie chodzi o koszty mieszkania wynajmowanego i utrzymanie go. Nie chcialbym, aby osoba wynajmujaca nam mieszkanie martwila sie o to, ze nie daj Boze zalegamy jej z oplatami itp. Chcialabym byc w porzadku i boje sie czy stac nas na oddzielne mieszkanie o ktorym tak marzymy...

Gość witam was witam
szczerze mówiąc to ja gdybym się wyprowadział do krakowa to w zyciu nie godziłabym sie na pracę za mniej jak 2200 netto, duże miasto do czegoś zobowiazuje. Jednak w malym miescie nie ma szans na taki zarobek to zarabiam 1500

Gość hooskwarna
autorko przyimki - "go"',"nią" ,"jej" piszemy z małej litery - analfabetko za 1500 zł :O

Gość witam was witam
tak bym chciała, prosty rachunek 1000 zł wynajem 1000 zł jedzenie 500 rachunki za media a gdzie reszta??ciuchy, bilety, paliwo??? zapomnij rpzy takich zarobkach o usamodzilnieniu

PRAWDA JEST TAKA, ŻE WSZYSTKO ZALEŻY OD SZCZĘŚCI I ZNAJOMOŚCI!

Gość Maraketta
Hahah :D jak przejdziecie na dietę 500 kcal to na jedzeniu co najmniej 500 oszczędzicie :D

Gość TakBymChciala
Owszem, piszemy w taki sposob, ale przyzwyczailam sie pisac inaczej z innego powodu. Dzisiaj dziekuje za porady, znikam juz, rano do pracy. Martuha i inni - dziekuje za pomocne komentarze! 🌼

mój wujek jak ksiądz w Wawie ma 900 zl na miesiąc, gdyby nie zwijał kasy z tacy niedzielnej to by nawet nie miał na fajki :O

Gość birman
Ty się martwisz o osobę wynajmującą ? Rozleniwiliście się po prostu mieszkając za darmochę. Ale taki lajf - brak kłótni z teściową kosztuje 1500 zł z opłatami.

Gość TakBymChciala
powtarzam ! nie za darmoche a 800 zl miesiecznie! prosze czytac ze zrozumieniem!!!

WIDZĘ ŻE PODSZYW BARDZO SIĘ NUDZI. KIJ CI W OKO