Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

W co on gra?

Polecane posty

Gość lolita.dfg

I to kobiety podobno są skomplikowane..a ja za cholere nie mogę sobie poradzić z rozszyfrowaniem facetów...ok 3 tyg temu poznałam bardzo fajnego faceta.. spotkalismy sie tylko raz,było miło i przyjemnie...dużo rozmawialismy..buzie sie nam nie zamykały.. ze względu na to,ze mieszka 200 km ode mnie nie spotkalismy sie wiecej,bo nie ma bardzo jak sie spotkac... koles kiedys dzwonił codziennie,rozmawialismy przez telefon po kilka godzin.. z czasem zaczął dzwonic co drugi dzien jednak mimo wszystko rozmawialismy po ok 2 godziny.. z kazdym kolejnym dniem dzwonił coraz rzadziej,jak zadzwonił to tylko na chwile..teraz od dwóch dni sie w ogóle nie odzywa.. ja sie oczywiscie wkreciłam i teraz miejsca nie moge znaleźć... miałam takich sytuacji multum ! faceci chcieli dal mnie robic wszystko przez kilka dni,czasami tygodni,po czym z dnia na dzien urywali kontakt... o co w tym wszystkim moze chodzic?!

Gość hhhhhhhi8
czas na kolejnego bajeranta

Gość lolita.dfg
ale tak z dnia na dzień?

Gość lolita.dfg
no ale dla mnie jest najwieksza niewiadomą to,ze tematy sie nam nie konczyły...dogadywalismy sie bardzo dobrze...wiec nie rozumiem dlaczego to mu sie wszystko znudziło..

Gość prozazycia!!
po co Ci znajomość na odległość? to mało przyszłościowe.

Gość prozazycia!!
poza tym, może znalazł na miejscu taką, co nie tylko dobrze gada, ale po prostu właśnie jest na miejscu...

Gość a widziałaś się w lustrze?
zobacz, tam jest odpowiedź

no stracil zainteresowanie toba - co tutaj jest do "rozszyfrowywania"?;/

Gość Lord Arkadiusz25
ROR, autorka nie przyjmuje tego prostego wytłumaczenia, bo ono jej nie odpowiada. Jakbyś napisał, że to tylko taka gierka i facet jest napalony na nią, to by przyznała Ci rację ;)