Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plecakowa pani

Czy dziecinne jest że dorosła studentka nosi plecak zamiast torebki?

Polecane posty

Gość plecakowa pani

Nosze zielona kostkę, bo fajnie nosi sie w niej piwo w razie zakupu :classic_cool: ale pozostałe dziewczyny z grupy wszystkie mają torebki zamiast plecaka :-o jestem jedyna nosząca plecak, czy plecak jest dziecinny?

Gość 3rewer4rw
na zajęcia na studiach noszą torebki???/ To co studiujecie, robienie makijazu? Ja mam 34 lata i do dzis często nosze plecak

Gość bcvbvcb
jakbys załozyła tornister z hanną montaną to oczywiscie ze tak, ale zielona kostka jest ok, dzieci raczej w takich plecakach nie chodzą chyba ze metale, ale to dobrze przynajmniej masz własne zdanie i nie boisz sie tego wyrazac

Gość plecakowa pani
prawo studiuje, studia dzienne

Gość ja jestem baaardzo dawno
po studiach i zawsze biegam z plecakiem

Gość widzialam program
w niemieckiej tv, na temat rorebek. Wyobraz sobie ze kazda torba ma znaczenie, pani piszaca doktorat na ten temat mowila ze wielkosc kolor i inne cechy maja odzwierciedlenie w charakterze przyzwyczajeniach i ciagotach ..nie wiem czym jeszcze... specjalista moze z naszej torebki plecaka lub wielkiej torby wyczytac wszystko. Nie moglam sie dodzwonic ale chcialam zapytac co z torebkami otrzymnymi w prezencie. Bo przeciez takie tez kazda ma, prawda?

Gość Tosia93
Oczywiście, że plecak nie jest dziecinny. U mnie wcześniej wszystkie dziewczyny nosiły torebki, a teraz coraz więcej nosi plecaki, bo są po prostu praktyczniejsze i często dużo ładniejsze niż torebki. Ja np kupiłam ten plecak http://www.brytyjka.pl/plecak-hipsterski-vintage-primark-id-14.html z Atmosphere i jestem bardzo zadowolona, bo wygląda świetnie :)

Gość gość
Może dziecinne nie, ale ja od czasów liceum noszę większą torebkę ;) jakos bym sobie teraz nie wyobrazała chodzic z plecakiem chyba, ze macie tak duzo rzeczy do noszenia

Gość gość
Dziecinne nie (chyba, ze nosisz plecak nie wiem, w misie albo bajki Disneya) ,ale mniej eleganckie jak torebka

Gość gość
absolutnie nie :D noś to co wygodne dla Ciebie. ja mam plecak vintage z http://betterlook.pl/ i chociaż to plecak to elegancją nie ustępuje torebce :)