Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie dziewica 1991

Straciłam dziś dziewictwo, było beznadziejnie

Polecane posty

nie moge dalej byc z tym facetem, bedzie teraz chcial seksu a mi sie w ogole to nie podobalo, bylo beznadziejnie :( nie tak sobie wyobrażałam seks

Gość nie mrtw sie, z innym
bedzie lepiej.

Gość miśka:p
jak się puściłaś z pierwszym lepszym to tak jest...

Gość sdds
seks jest bardzo przereklamowany, jeszcze dla kobiet to jest jakas przyjemnoscia, dla facetow zadna a ile sie faceci musza napocic

miśka:p - mowisz o sobie dziecko? Pusciłas sie z 'milosci' w gimnazjum a moze w liceum? Komentarz typowy dla gimgówna. Jestem z nim 13miesiecy, znamy sie od 2lat...nie wiem co dalej

Gość botak jest juzh
sdds ma racje, seks to nic specjalnego, ot chwila przyjemnosci. Fizycznie to straszna lipa. Te orgazmy z jękami piskami wyciem stękaniem, poetyckie opisy to sprawa psychiki, kobiety mają lepsza wyobraznie bardziej przezywają najmniejsza glupote. Dla faceta seks to kilka minut przyjemnosci, najczesciej chwila, potem woli sie odwrocic i isc spac albo wyjsc z domu na papierosa :)

Gość piekna Panii
srutututu majtki z drutu i fajnie że piszesz o swoich intymnościac"" w necie :D

nie zucaj faceta tylko z tego powodu! pierwszy raz nigdy nie jest super, a jak ktos mowi ze jest to klamie... seksu sie trzeba nauczyc przyjemnosc przychodzi z czasem z "praktyka"

Gość zdezorientowany6
co wy gadacie????Seks to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy na świecie!!Trzeba tylko odpowiednio z niego korzystać i wiedzieć co się lubi:)

Gość sdds
dla kobiet seks jest nawet przyjemny, dla faceta to wielki wysilek fizyczny a przyjemnosc prawie zadna

Gość pani łydyrydy
oj nie marudz dziewczyno! zerwiesz z chłopakiem tylko dlatego, że pierwszy raz nie był taki jaki sobie wyobrażalas? chyba tylko myślisz o sobie ! powinnas się cieszyć, że zrobiłas to z facetem z którym jesteś kawał czasu, a nie puszczając się na prawo i lewo...Masakra... wiadomo, że 1 raz nie należy do najprzyjemniejszych... drugi raz na pewno będzie lepszy.. kwestia wprawy. spodoba Ci się..

mi też się może tak przydarzyć w przyszłości więc na wszelki wypadek łączę się w bólu co jeśli się zakocham i będę chciała z nim być ale on ze mną nie bo nie dam rady się ruchać? :(

na dodatek wsadzil mi w tylek i tam sie spuscil :o

Gość Piekan panii
bo trzeba być świadomym i wiedziec z kim ma sie do czynienie w takiej chwili :D