Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanyfacet

Odpuszczam sobie kobiety

Polecane posty

Gość zrezygnowanyfacet

Nigdy nie mialem powodzenia wsrod kobiet, staralem sie to zmienic, podejmujac rozne dziala. Niestety bezskutecznie, wczoraj mialem 29 urodziny - moj bilans, to zero zwiazkow z kobietami, zero seksu, zero pocalunkow, trzymania sie za reke. Zawsze dostawalem kosza lub bylem kompletnie ingorowany. Dzis postanowilem przestac sie starac o kobiet, skoro i tak nie ma zadnych efektow poza kolejnymi koszami. Coz, zycie, nie kazdemu jest pisana rodzinam dzieci czy bycie kochanym....

no i teraz jak przestles sie starac to one zaczna latac za toba:) zawsze tak jest

Gość cierpieeee
wiec rozwijaj sie w innych dziedzinach,ble ble:)

Gość zrezygnowanyfacet
Jak sie nie staralem, a byl to okres 2.5 roku to kompletnie nie mialem zadnych kontaktow towarzyskich z kobietami...

a ja z twoim wygladem? niestety takie czasy ze wiekszosc patrzy na wyglad :/ a jak nie patrzy to patrza znajomi otoczenie i jest presja:/ posrane czasy wiem ale co zrobic...

Gość zrezygnowanyfacet
Wyglad mam bardzo przecietny. Jedynym moim atutem jest to ze jestem wysokim brunetem bez nadwagi.

Gość doopsko
jednego ciula mniej zostan mnichem

Gość Wacław Wspaniały
Miej wyjebane na nie a same zaczną za Tobą latać. Nie wchodź im w dupe, nie zapraszj do restauracji, nie kupuj im niczego a już szczególnie kwiatów. Wszystko co widzisz w komediach romantycznych, serialach dla kobiet, opinie że chcą mieć faceta szczerego i pożądnego wsadź sobie w buty. Zamiast mówić, że ma piękne oczy powiedz, że ma seksowny tyłek...zamiast mówić, że ma wspaniałą osobowość powiedz, że ma fajne piersi...zamiast szlajać się po drogich restauracjach i odpieniężać się jak ostatni frajer...zaproś ją na kolację do siebie aby potem zjeść z nią śniadanie :-) Radzi ekspert :-D

Gość zrezygnowanyfacet
Waclaw gdy tak robilem to bylem traktowany jak powietrze

Gość Wacław Wspaniały
Zostań PUA i traktuj zaliczanie kobiet jako hobby :-) Wymaga to niestety dużej haryzmy, inteligencji i przede wszystkim samozaparcia w zdobywanie wiedzy.

Gość onawi
zrezygnowany,nie sluchaj waclawa a jesli tak robiles to sie nie dziwie ze traktowaly cie jak powietrze,to bardzo chamskie oddzywki.....dlaczego faceci nie potrafia byc po prostu soba?? a pozniej sie dziwia ze jest jak jest.....badz mily ale nie do przesady,usmiechniety ale nie do przesady,czasem zmeczony,czasem wypoczety,czasem nie ogolony,czasem w powyciaganym dresie......SOBA !!! szkoda ze jestes taki mlody bo ja choc raz (sorry drugi raz) w zyciu chcialbym miec kogos wyzszego :(

Gość Wacław to stary frustrat
który doradza wszystko na odwrót, bo wygląd ma taki, że chcą go tylko panie po 60, oraz po to, żeby jego była dziewczyna nigdy nie była z nikim szczęśliwa.

Gość Taki jeden anonimek
Ja ci dam taką radę. Kup sobie dobry masturbator najlepiej tenga dobrze jest wydać na lepszy :P I olej je. Kobieca psychika jest tak zbudowana że kobiety lecą na takich facetów u których mają najmniejsze szansę albo są w jakiś sposób nie osiągalni bądź je olewają. Idąc tym tropem musisz stać się samowystarczalny ale nie na pokaz bo mowa ciała zdradzi twoje intencję typ spojrzeń zdenerwowanie itd. Zwyczajnie pokaż że nie sa ci potrzebne i zaraz zaczną dążyć do poznania cię.

Gość vetula
najlepsza baba to wlasna graba

Gość gosc84
Olać! Skoro przez 29 lat żadna się nie kwapiła to ich problem.

Gość rhiannonnn
dmuchana lalka nie zawiedzie-a burddle to co?

Widac startowałeś nie do tych co trzeba ;) Każdy z Was chciałby długonogą modelkę wielbiąca swojego Pana na wszelkie sposoby :P

Gość Ja też tak kiedyś myślałem jak
autor, żeby je olać, ale to tak nie idzie, przynajmniej ja nie umiem, szukaj sobie brzydszej a na pewno Ci nie odmówi, ja taką mam i nie narzekam, przynajmniej jestem szczęśliwy :) że ją mam.

Gość Sweet....one :)
Czasami warto sobie odpuscic,jaknie masz takiej presji to latwiej zawiazywac znajomosci. A jesli chodzi o Waclawa... no coz sa rozne kobiety, niektore wola romantykow a niektore niegrzecznych chlopcow!!!

Gość kfjfja
jedż lub idz na pielgrzymke -tam s a baby z relijnych organizacji-to moze znajdziesz cnotliwa dziewice

Gość kfjfja
ja chętnie chodzę na pielgrzymki to wiem :)

Gość dyziomarzycielllll
-----"ja też tak kiedyś myślałem jak autor, żeby je olać, ale to tak nie idzie, przynajmniej ja nie umiem, szukaj sobie brzydszej a na pewno Ci nie odmówi, ja taką mam i nie narzekam, przynajmniej jestem szczęśliwy że ją mam" Czy twoja dziewczyna wie, ze jest dla ciebie brzydka? Co za szczerosc i jak tu wierzyc osoba ktore sie kocha?

Gość Ja też tak kiedyś myślałem jak
A czy kocha się za urodę?, co to ma do rzeczy, wystarczy że ma to coś co nie pozwala mi o niej zapomnieć :) Ona wie że nie jest pięknością i co z tego (ale żeby nie było to straszydłem nie jest), na początku tego związku się przejmowała że ją zostawię dla innej ładniejszej, ale chyba już jej przeszło :).

Gość kfjfjhhhhhaaaalakalk
trza isc do burdla niech t am possą kuktasa jak ananasa

pracuję w burdelu :) zapraszam 🖐️

na tace daje tylko bilon sprzed denominacji :classic_cool:

Gość zrezygnowanyfacet
Boska Luiza Pisalem juz ze startowalem do roznych kobiet, wszystkie kobiety, wszystkie rodzaje kobiet mnie olewaly, niezaleznie od urody, inteligencji, szeroko pojetej atrakcyjnosci. Jest to tym dziwniejsze i bardziej dolujace ze mam kilka bardzo konkretnych, bardzo wartosciowych, wymiernych zalet

Gość kundra
a kase i stanowsiko masz?

Gość dyziomarzycielllll
do Ja też tak kiedyś myślałem jak WSPOŁCZUJE TWOJEJ DZIEWCZYNIE, JAK MYSLISZ DLACZGO NIE UWAZA SIE ZA PIEKNOSC? PRAWDOPODOBNIE PRZEZ CIEBIE. WIDZI JAK SIE GAPISZ NA INNE LALE I JA MASZ GDZIESZ. BIEDNA DZIEWCZYNA.

Gość zrezygnowanyfacet
a jak myslisz, czy mam kase i stanowisko? to jest kryterium doboru faceta przez kobiety? To one maja kochac mnie, czy moja kase i stanowisko?