Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanyfacet

Odpuszczam sobie kobiety

Polecane posty

Gość Artretmia
No to tylko ten sposób z poważną, rzeczową rozmową z kimś z otoczenia, kto Cię zna, ale uczciwie określi powód. Musisz wybrać kobietę szczerą do bólu, która powie w czym tkwi problem, a nie zacznie pocieszać i utwierdzać w przekonaniu, że wszystko jest w porządku. Gdy poznasz przyczynę łatwiej będzie popracować nad sobą - nie chodzi tu o udawanie kogoś kim nie jesteś, ale o konkretną trwałą zmianę.

Gość kfjfjhhhhhaaaalakalkaa
najpierw zmoczenie kuktasa potem psychoterapia

Gość zrezygnowanyfacet
Artmetia Poki co to nie jestem gotow na zadna inna niz zawodowa, rozmowe z kobieta, bo to automtycnie oznacza kosza w moim umysle... Na te chwile mam dosc kolejnych porazek. tak jak pisalem, odpuszczam sobie kobiety, tym razem na okres znacznie dluzszy niz 30 miesiecy , moze na zawsse

Gość Artretmia
To może zupełnie obca kobieta, ale zawodowiec - psycholog? Kurczę, aż szkoda, że się marnujesz, robisz bardzo sympatyczne wrażenie, Twoja przyszła nie wie ile traci, nie będąc już z Tobą ;)

Gość Artretmia
@ kfjfjhhhhhaaaalakalkaa: głodnemu chleb na myśli :D

Gość również zrezygnowany facet
..ja Ciebie chłopie doskonale rozumiem ;] bo też tak mam. Myślę ,że skoro dostawałeś taką ilość koszy to musi być coś ostro nie tak w jakimś twoim zachowaniu. Może okazujesz zainteresowanie za szybko ? ,a może jesteś zbyt grzeczny i poprawny ,może za szybko byś chciał od razu ,a może gadasz zbyt bezpiecznie ,może za szybko poruszasz zbyt ciężkie tematy ..sam musisz to zdiagnozować . W każdym bądź razie twoje dotychczasowe "metody" musiały być nie skuteczne skoro efekt jest 0rowy...więc coś na pewno musisz zmieć.. Może jak masz kasę to się wybierz na ten kurs uwodzicieli i tam koleś który się na tym zna popatrzy jak się zachowujesz przy kobietach i Ci coś zaradzi co robisz ewidentnie źle ..bo coś musi być na rzeczy.

Gość zrezygnowanyfacet
Artmetia Ale pojde do psychologa i co mam powiedziec? Nie mam powodzenia u kobiet, nie umiem podrywac? Tym psycholog sie nie zajmuje. Psychicznie jestem zdrowy w 100%.

Gość zrezygnowanyfacet
Nie sadze bym byl nudziarzem, osoba ktora na imprezach jest dusza towaryszystwa raczej nudziarzem nie moze byc. Czy jestem maruderem? Teraz moze tak, ale jak mam nic nie byc po takiej ilosci koszy ze strony kobiet. To naturalne. Nie mam zlego zdania o kobietach, powtarzalem tylko opinie moich znajomych. Naukowcy tez o tym pisza, ale ja w swojej naiwnosci wierze ze kobiety sa ok

Gość krymhilda
sa kursy i podreczniki uwodzenia np ksiazka alfamale -czytales cos tkakiego?

Gość zrezygnowanyfacet
Czytalem, ale raczej w ramach ciekawoski, a nie praktycznego zastosowania. Jestem spontanincznym facetem, z pomyslami, ogromnym poczuciem hunoru, nie chce wchodzic w jakis schemat uwodziciela i grac kogos kim nie jestem

Gość krymhilda
podobno po tym kazdy facet moz e byc superuwodziielem -i ruchac chetne bbaby co wypinaja swe zady

Gość Artretmia
Owszem, tym też się psycholog zajmuje - masz problem, a on Ci go ma zadanie pomóc rozwiązać. Dodatkowo, jeśli będzie to kobieta, powinna dać więcej wskazówek.

Gość krymhilda
jestem krynicom mondrości, znam wszystkie ksionzki na pamnienc

Gość zrezygnowanyfacet
Artmetia Z tego co wiem, to psycholog sie tym nie zajmuje. Poza tym mam pare znajomych psychologow, kobiet i one twierdza ze wina lezy po stronie... kobiet. Jedna sie nawet stricte tym zajmuje, i jak to okreslila - kobietom wspolczesnych poprzewracalo sie w dup...

"Nie sadze bym byl nudziarzem, osoba ktora na imprezach jest dusza towaryszystwa raczej nudziarzem nie moze byc." coś tu jest nie tak ...może jesteś duszą towarzystwa ,ale tylko dla facetów ? ..jak reagują kobiety na twoje rozmowy w towarzystwie i poczucie humoru ?

Gość zrezygnowanyfacet
Tym, tzn wymaganiami kobiet wzgledem facetow , a nie samym podrywem

NIe czytałam całego tematu, ale może Twój problem polega na tym że za bardzo chcesz i to widać.

Gość zrezygnowanyfacet
coś tu jest nie tak ...może jesteś duszą towarzystwa ,ale tylko dla facetów ? ..jak reagują kobiety na twoje rozmowy w towarzystwie i poczucie humoru ? Smieja sie, ale rzadko podejmuja rozmowe

Gość krymhildaaa
pipa jestes i pierdoła =jak rysiek z klanu- lub Jan serce-jedyny ratunek burdel -lub jakiekolwiek dymanie

..na jakim konkretnie etapie masz problemy ? ..do jakiego etapu relacji doszedłeś maksymalnie ?

Gość Artretmia
Nie wiem co mam napisać, chciałabym jakoś pomóc, ale tu pewnie ani rozmowa nie pomoże, ani pisanie. Nie trać wiary, gorąco życzę szczęścia... Miej oczy otwarte :)

Gość zrezygnowanyfacet
problemy mam na poczaytkowym etapie, kobiety nie sa zainteresowanie spotkaniem randka ze mna, olewaja mnie ignoruja kompletnie Armetia Bardzo dziekuje za wszelkie rady, jak rowniez mile slowa pod moim adresem. Mozna wiedziec skad jestes?

skoro nie masz problemu ogólnie z towarzystem tylko z samymi kobietami to obstawiam ,że masz poczucie humoru szowinistyczne ,ciężkie itp ..skoro ktoś jest ogólnie ciekawym człowiekiem to mimochodem będzie ciekawym człowiekiem dla kobiety więc coś musi być na rzeczy ,że dla tych kobiet jednak ciekawy nie jesteś ,że nie chcą Cie poznać ja mam inny zupełnie problem więc twoja sytuacja jest mi obca bo po mojemu facet co niema ogólnie towarzyskich problemów nie powinien mieć problemów z kobietami

zrezygnowany facet......jak mówisz że WSZYSTKIE tak olewają KOMPLETNIE to sorry ale problem musi być w Tobie. Jest wiele fajnych dziewczyn na ziemi, mimo tego że jednak dużo ludzi jest beznadziejnych.

Gość zrezygnowanyfacet
Mam ogromne poczucie humoru, nie jest to poczucie szowinistyczne, chociaz sa oczywiscie takie elementy, tak samo jak sie nabijam z facetow. Mam ogromny dystans do wlasnej osoby i wlasnej plci

Gość zrezygnowanyfacet
Jest wiele fajnych dziewczyn na ziemi, mimo tego że jednak dużo ludzi jest beznadziejnych Byc moze tak jest, ja w to wierze, chociaz znajomi, a szczegolnie kobiety sprowadzaja mnie na ziemie i twierdza ze fajnych kobiet jest malo i bedzie jeszcze mniej

może właśnie za bardzo się nabijasz z innych ... pomyśl sam ,że to nielogiczne jest bo skoro jesteś taki fajny och i ach to babki powinny się pchać drzwiami i oknami ,żeby Cie złowić na męża chociażby ...skoro tak nie jest = jest coś nie tak czym je skutecznie zniechęcasz..ale to już tego nie wymyślę sam musisz to odnaleźć

no jest mało to fakt:) a facetów fajnych jeszcze mniej jest wiesz? Ale nikt nie chce mieć marudzącej drugiej połówki. Jestem zdania, ze niektóre rzeczy można wyczuć bez słów.

Gość zrezygnowanyfacet
Aggie:) Na jakiej podstawie sadzisz ze fajnych facetow jest mniej niz takowych kobiet? Zmierzono to jakos? Poki co to zmierzono naukowe ze inteligetnych facetow jest wiecej niz inteligetnych kobiet. Ale pojecie fajnosci jest nieuchwytne metodologicznie

Gość zrezygnowanyfacet
to nielogiczne jest bo skoro jesteś taki fajny och i ach to babki powinny się pchać drzwiami i oknami ,żeby Cie złowić na męża chociażby Kobiety ze swojej istoty sa nielogicznie, wiec wiesz