Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanyfacet

Odpuszczam sobie kobiety

Polecane posty

Gość również zrezygnowany facet
tak to już jest frustracja cie wpierdziela od środka i to niestety widać na zewnątrz ,a to odstrasza ;]..takie błędne koło może spróbuj w internecie po podrywać i się chociaż trochę tym dowartościować , podnieść na duchu ja sam miałem i mam problemy jako ,że jestem , byłem nieśmiały , nietowarzyski ,ale jakieś tam drobne sukcesy zacząłem odnosić i tym w chwilach słabości się posiłkuję ... dodam ,że prawidztwo straciłem dzięki pewnej kobiecie poznanej przez neta /była dziewicą i miała ten sam problem co ja/ oboje stwierdziliśmy ,że w realu to byśmy zapewnie nigdy się tak nie poznali ,a tak od dupy strony bo poznaliśmy się właśnie dzięki temu ,że ja prawiczek ,a ona dziewica

Gość również zrezygnowany facet
tak to już jest frustracja cie wpierdziela od środka i to niestety widać na zewnątrz ,a to odstrasza ;]..takie błędne koło może spróbuj w internecie po podrywać i się chociaż trochę tym dowartościować , podnieść na duchu ja sam miałem i mam problemy jako ,że jestem , byłem nieśmiały , nietowarzyski ,ale jakieś tam drobne sukcesy zacząłem odnosić i tym w chwilach słabości się posiłkuję ... dodam ,że prawidztwo straciłem dzięki pewnej kobiecie poznanej przez neta /była dziewicą i miała ten sam problem co ja/ oboje stwierdziliśmy ,że w realu to byśmy zapewnie nigdy się tak nie poznali ,a tak od dupy strony bo poznaliśmy się właśnie dzięki temu ,że ja prawiczek ,a ona dziewica

Gość Artretmia
Troszkę późna odpowiedź ;) Jestem znad morza :)

Gość Artretmia
krymhildaaa - jesteś głupsza niż ustawa przewiduje :\

Gość krymhildaaa
PRAWIKI to debile jak motyle

Gość Artretmia
W każdym poście piszesz to samo, mało to inteligentne... Kłamstwo (w tym przypadku bzdura), choćby i stokroć powtórzone nie stanie się faktem. A zmienianie pseudonimów co pięć postów świadczy chyba o rozdwojeniu jaźni. Może zamiast tu siedzieć odwiedź psychiatrę? 🖐️

Gość zrezygnowanyfacet
Znad morza... Szczecin czy Trojmiasto?

Gość stannum
A może po prostu nie dostrzegasz jakieś miłej duszyczki wokół? Pogrążony ciągle w myślach o swoich niepowodzeniach nie widzisz, albo nie chcesz widzieć, że ktoś jest zainteresowany, podświadomie nie dajesz nawet szansy? Jak to w ogóle wygląda u Ciebie? Podrywasz kobiety na ulicy, w pracy, na imprezie? Podchodzisz i co?

Gość zrezygnowanyfacet
podchodzi i jestem totalnie ignorowany albo splawiaany, po prostu zero zainteresowania ze strony kobiet

Gość Artretmia
3city :)

Gość zrezygnowanyfacet
3miasto, to nie tak najgorzej, jest nadzieja ze kiedys odleglosc nasz dzielaca bedzie mniejsza niz 500 km hehe

Gość zrezygnowanyfacet
Zapomnialem dodac, moze to byc dosc istotny szczegol, ze nie afiszuje sie z tym ze jestem bardzo ustawionym facetem, ukrywam to przed kobietami, jak tylko moge. Chyba nie musze pisac dlaczego. Nie sadze jednak by to mialo wplyw na moj kompletny brak powodzenia

Gość Artretmia
No tak, Trójmiasto rozrasta się w zastraszającym tempie, pochłaniając coraz to nowe miejscowości ;) W tym tempie to najpóźniej za dwa lata będziemy sąsiadami ;)

Gość Artretmia
Wartościowa kobieta nie patrzy na zasobność portfela, wystarczy jak mężczyzna jest zaradny i nie żyje ponad stan.

Gość zrezygnowanyfacet
Artretmia za 2 lata sasiadami a za 3 lata sasiadami ale w lozku hehe rozbawilas mnie

Gość Artretmia
Krócej ujmując: gdybyś zaczął się afiszować, przyciągnąłbyś blachary, jak magnesik ;) A chyba nie o to chodzi, co? :)

Gość stannum
To chyba trafiasz na same źle wychowane dziwadła. Nawet jeżeli ktoś nam na pierwszy rzut oka się podoba, to rozmowa może wiele wnieść. Sama tego doświadczyłam, że ktoś po kilku godzinach rozmowy bardzo zyskał w moich oczach, pomimo, że na początku nie było zainteresowania z mojej strony. Także zawsze warto dać szansę, ale na taki krok trzeba mieć poukładane w głowie, a to chyba rzadkie dzisiaj.

Gość Artretmia
ten żart o łóżku... wolę pozostawić bez komentarza :)

Gość zrezygnowanyfacet
Dokladnie, nie chce byc z kobieta ktora leci na moja kase

"a za 3 lata sasiadami ale w lozku hehe" No jak po paru zdaniach walisz takim żartem każdej lasce to się nie dziwię, że zmiatają ;) trochę finezji, delikatności, subtelności :) powodzenia :)

Gość krymhilda
to trza burdla odwiedzić

Gość Sraniks
koles, nie mozesz zartowac o seksie, bo kobiety mysla ze chcesz je tylko przeleciec, kobiety nie lubia rozmawiac o seksie, bo sie na nim nie znaja

Gość Artretmia
Mamy trop ;)

Autor zaczyna od dupy strony bo wystarczyłoby jedynie aby napisał, że jest towarzyskim gościem z niebanalnym poczuciem humoru, co robi i ile zarabia (w przybliżeniu) i że chętnie kogoś pozna bo czuje się samotny od pewnego czasu. Podać email na koniec i nawet 30 minut nie minie jak skrzynka @ zacznie puchnąć.

" nie chce byc z kobieta ktora leci na moja kase" To szukaj młodszej bo tak gdzieś w wieku 24 lat u kobiet słowo "związek" zastępuje "układ".

Gość zrezygnowanyfacet
Darker Ja nie szukam kobiety ktora bedzie sie interesowac moja kasa, tylko mna...

Gość nikiloka
romantyk umrze jako prawik

Gość Kiedyś byłem niewidoczny
zrezygnowanyfacet jak masz kasę to mam radę zacznij się ją afiszować poznasz parę blachar nauczysz się obycia, sexu, one Ci pokażą jak się ubierać żeby być atrakcyjnym itd. Doświadczenie jest bardzo ważne w związkach, skoro to jedyna metoda to jej sprubój

Gość zrezygnowanyfacet
Dzieki, ale z blacharami nie mam zamiaru sie zadawac, zreszta jak nie afiszuje sie swoja kasa to mnie maja daleko gdzies.

"Ja nie szukam kobiety ktora bedzie sie interesowac moja kasa, tylko mna..." ­ No i widać jakie sukcesy masz na tym polu. Zamieszkaj w kuble na śmieci - jak się panna w tobie zakocha to na pewno TA jedyna :D