Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanyfacet

Odpuszczam sobie kobiety

Polecane posty

Gość Artretmia
Nie chodzi o to, by udawać biedaka, ale o to, by zachować klasę. Skromność jest w cenie - przynajmniej u wartościowych osób. A teraz każdy niemal żyje na kredyt, wedle reguły: zastaw się, a postaw się. Ale chyba lekko zboczyłam z tematu ;)

Gość Kiedyś byłem niewidoczny
zrezygnowanyfacet głupiś jest i tyle... będziesz tego żałował, chcesz mieć laskę a nie chcesz zacząć od blachar :/, to się nigdy nie nauczysz jak postępować z kobietami, potraktuj je jako trening a w rok się zmienisz nie do poznania.

Gość nikiloka
mozna se kupic gumowa pochwe i trenowac-hhaaha

Gość Artretmia
Takie szmacenie się uważasz za najlepsze rozwiązanie problemu? Niczego to nie rozwiąże - wręcz przeciwnie, u wartościowych kobiet taki facet tylko zmniejszy swoje szanse.

Gość Artretmia
A ty znowu tu przylazłaś, ty mały pasożycie? ;)

Gość nikiloka
jam krynica mądrosci

Gość pan z nad morza
ja mam propozycję taką ..zacznij poznawać przez neta .. tam można pogadać wstępnie poznać i spotkać się w miarę szybko ,żeby nie przedłużać.

Gość zrezygnowanyfacet
dokladnie, dla mnie to jest szmacenie sie, mam zdobywac doswiadcznie z blacharami? co mi to da, jesli ja na stala partnerke nie chce blachary, tylko kobiete ktora ma zupelnie inny poglad, wartosci

Gość nikiloka
jedne kobiety sa na ścianę a inne na życie

Gość Artretmia
krynica mądrości!? :D padłam! :D :D

Gość nikiloka
tryskam mądrościa jak kuktas spermą

Gość radadobrego wujka
musisz byc chamski dla kobiet, kobiety lubia chamskich facetow, damskich bokserow, facetow ktorzy nimi pomiataja, bo kobiety uwielbiaja emocje, dlatego nie lubia kobiety facetow ulozonych, spokojnych, kulturalnych. popatrz, widziales kiedys by dres czy gangster mial problemy ze znalezieniem kobiety? nie, a zobacz ilu kulturalnhych wartosciowych facetow jest samych. wyciagnij wnioski

Gość Kiedyś byłem niewidoczny
zrezygnowanyfacet uważam że takie szmacenie ma rację bytu w przypadku jak normalna kobieta Cię nie chce wiem że wiele osób to zrani co piszę ale taka prawda, a szmat nie brakuje uwierz mi... jak masz kasę to masz jak w banku że same mu się prędzej czy później nawiną. Rób jak uważasz to twoje życie ja z doświadczenia swojego życia i obserwacji tylko Ci podpowiadam, jak byś się podobał kobietom to byś już dawno miał żonę taka prawda... Nie chodzi nawet o sex ale o obycie z kobietami, im będziesz starszy tym mniej kobiety będziesz rozumiał. Z internetem daj se spokój tam się jeszcze więcej kobiet puszcza niż wam się wszystkim wydaje.

Gość Artretmia
No widzę właśnie, że tu więcej osób tryska radami na poziomie ***...

Gość radadobrego wujka
Artmetia a nie jest tak? jak to jest ze gangsterzy i dresy zawsze maja kobiety, to samo damscy bokserzy, a wielu ulozonych facetow nie ma kobiety? wytlumacz jak to jest ze prawiczkami sa zazwyczaj porzadni, spokojni faceci a nie dresy czy damscy bokserzy, slucham

Gość fdgfdgfdgd
a dlaczego odradzacie mu internet?? własnie w sieci po dlugich latach samotności nareszcie kogos znalazłam ...

Gość nikiloka
jak cchce błoniastej dziewicy to niech zapisze sie do organizacji religijnej albo idzie na pielgrzymke

Gość zrezygnowanyfacet
w internecie jest ten problem, ze kobiety zanim sie spotkaja, bardzo wypytuja sie o zycie zawodowe faceta, zarobki itd, nie moge im powiedziec ile zarabiam i co robie bo nie uwierza, pomysla ze robie sobie jaja szukajac kobiety na necie

Gość Artretmia
Autor chyba nie szuka takiego szczęścia, jakie mają gangsterzy ;) To tylko z daleka wygląda tak super. A dla przeciętnego człowieka ideałem jest mała stabilizacja: ciepły Dom, do którego chce się wrócić po pracy.

Gość zrezygnowanyfacet
Musze spadam, praca wzywa. Bede wieczorem, chetnie poczytam rady, wskazowki itd.

Gość radadobrego wujka
Artretmia oczywiscie ze nie szuka, ale wytlumacz dlaczego sadzisz ze kobiety nie leca na chamow, jelsi zycie pokazuje ze tak jest, slucham

Gość pan z nad morza
pieprzysz teraz facet 3 po trzy z tym wypytywaniem o zarobki

Gość dzwinyjesttenswiat
podsumujmy co o sobie napisal autor - 29 lat, wysoki brunet, twarz przecietna, bez nadwagi, bardzo ustawiony, ale sie z tym kryje, nieglupi, dosc kulturalny, dusza towarzystwa, ogromne poczucie humoru i.... nie ma zerowe powodzenie u kobiet... to co te kobiety do chol.. chca?

Gość nikiloka
niech idzie do burdla zmoczyc kuktasa jak ana nasa

Gość trimer_ball
"musisz byc chamski dla kobiet, kobiety lubia chamskich facetow, damskich bokserow, facetow ktorzy nimi pomiataja" Na głowę upadłeś. Kobiety lubią miłych mężczyzn, ale którzy NIE TYLKO są mili. Wiekszość tzw prawiczków i tych co wieszają na kobietach psy usiłują być TYLKO dla nich mili.

Gość radadobrego wujka
trimer_ball fakty, koles fakty sa takie, widizales by chamski facet mial problem ze znalezieniem kobiety? nie, nie ma, same na niego leca, za to mili, ulozenie faceci bardzo czesto sa sami

Gość hexerei
nie zgadzam się, że laski lecą wyłącznie na chamów. ja omijam te typy baardzo szerokim łukiem

Gość stannum
Hahahah to gdzie są Ci mili, porządni i ułożeni? bo ja ostatnio ciągle trafiam na samych chamów, co mnie akurat w ogóle nie pociąga. Myślę, że taki typ facetów jaki opisujecie pociąga tylko nudne kobiety, bez pasji, ambicji, które lubią huśtawki emocjonalne, które wynikają ze związku z takim typem. Dla mnie dom to spokój, miejsce wypoczynku, wzajemnego szacunku i zaufania. Najlepiej po prostu być sobą.

Gość trimer_ball
"chamski facet mial problem ze znalezieniem kobiety? nie, nie ma, same na niego leca, za to mili, ulozenie faceci bardzo czesto sa sami" Kobiety uwielbiają gentelmanów. Ale nie gości, którzy nie mają swojego zdania i próbują byc tylko mili.

Gość radadobrego wujka
Hahahah to gdzie są Ci mili, porządni i ułożeni? bo ja ostatnio ciągle trafiam na samych chamów, jak to mowia, ciagnie swoj do swojego