Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanyfacet

Odpuszczam sobie kobiety

Polecane posty

" 20:31 [zgłoś do usunięcia]Lublinianka2000 Eald_Syhter Jezus nakazał nam łączyć się w prary i płodzić dzieci. To naturalne, do tego zostaliśmy stworzeni, większość przynajmniej." Co Ty nie powiesz? " Rzekli mu uczniowie: Jeśli tak się przedstawia sprawa męża i żony, nie warto się żenić. A On im powiedział: Nie wszyscy pojmują tę sprawę, tylko ci, którym jest dane. Albowiem są trzebieńcy, którzy się takimi z żywota matki urodzili, są też trzebieńcy, którzy zostali wytrzebieni przez ludzi, są również trzebieńcy, którzy się wytrzebili sami dla Królestwa Niebios. Kto może pojąć, niech pojmuje!" MT19:5

Gość Słoneczna kobietka
Eald_Syhter daj spokuj nie chodzi o Jezusa ale nikt nie chce sam siedziec cale zycie w chałupie :D

Gość Słoneczna kobietka
zrezygnowanyfacet no to albo Twarz niestety... albo kazdy wie,ze jestes sam od zawsze i nie chca niedoswiadczonego

Gość Lublinianka2000
Eald_Syhter Dziwny jesteś. Ja chcę być żoną i matką i nie wydaje mi się, by to było sprzeczne z nauką Jezusa. Jeżeli czujesz, że nie jesteś do tego stworzony, to nie zmuszaj się i bądź sam.

Gość zrezygnowanyfacet
jednym slowem, dobrze ze zrobilem ze odpuscilem sobie kobiety

Gość Lublinianka2000
Tego niedoświadcznia to raczej nie widać. Gdyby był nieśmiały, to można by było to uznać za przyczynę, ale w tym przypadku chodzi o coś innego. I według mnie to jednak musi być fizyczność/wygląd.Czy chodzi o uszy? Nie wiem.

Gość Lublinianka2000
zrezygnowany facet Nie rezygnuj, bo będziesz nieszczęśliwy. Na pewno jest kobieta, która Cię pokocha i zaakcpetuje, nikt nie jest bez wad.

x Właśnie problem w tym, że niektóre życiowe sytuacje mnie kuszą. Kidy ostatnio np. spotkałem znajomą, która mi się podoba i ma bardzo miłe usposobienie. Ale jak napisałem jestem małomówny. Nie mam "bajery" i dlatego nie umiem nikogo przy sobie utrzymać. Więc uznałem swój stan za przeznaczenie. Ale przeznaczenie pełne paradoksów

Gość zrezygnowanyfacet
Jeszcze jedna sprawa. Napisze, chociaz zostane posadzony o nieskromnosc. Kobiety wiedza ze jestem bardzo inteligentnym gosciem i czasem mam wrazenie ze sie boja tej mojej inteligencji, zwlaszcza ze ja jej, w przeciwienstwie do kasy, nie ukrywam

Gość Słoneczna kobietka
Lublinianka masz racje raczej mozliwe tez ze moze podbijal do zajetych a myslal,ze sa wolne zrezygnowany zapisz sie na portal i szukaj tam . Niestety zycie jest brutalne, ale dziwne,ze dopiero teraz to zauwazasz...

"27.09.2012] 20:51 [zgłoś do usunięcia]zrezygnowanyfacet jednym slowem, dobrze ze zrobilem ze odpuscilem sobie kobiety" Sam powinieneś wiedzieć do czego jesteś predysponowany. Z resztą ja za krótko żyjęna świecie, żeby udzielać rad . . .

Gość Słoneczna kobietka
chyba,ze miedzy słowami czują arogancję te "kobiety" mozesz miec niemile usposobienie i sam tego nie widzieć

Gość Lublinianka2000
zrezygnowany O inteligencję na pewno nie chodzi. To raczej przyciąga kobiety.

Gość zrezygnowanyfacet
nie, to nie jest kwestia arogancji ja po prostu intelektualnie wyrozniam sie bardzo na tle przecietnych facetow, i kobiety sie mnie czasem boja.. po prostu nie ta liga nie wiedza co do nich mowie... czasem doslownie jak mnie widza, elegenacki facet, garniak, nienaganne slownictow, maniery to zwyczajnie tchorza,,, zaniemawiaja

Gość Lublinianka2000
zrezygnowany Coś w tym może być. A kobiety ,,z Twojej ligi''? Pewnie są zajęte?

Gość Słoneczna kobietka
jakby zaniemawialy to by raczej zabiegaly o ciebie moim zdaniem a moze myslą,ze ty szukasz kogos do sponsoringu i masz juz np dziewczynę i od razu rezygnują

Gość zrezygnowanyfacet
wiekszosc kobiet z mojej ligi jest zajeta, nie oszokujmy sie, takie kobiety maja mase adoratorow, ustawiona kobieta jest wielkim kaskiem dla facetow

Gość zrezygnowanyfacet
oszukujmy

Gość zrezygnowanyfacet
Wiesz, czasem trudno zabiegac o faceta, ktory nie leci na wyglad. Mnie blachary absolutnie nie interesuje, obbracam sie w tkaim srodowiksu, ze musze miec kobiete na poziomie, szczegolnie intelektualnym i kulturowym

Gość Lublinianka2000
Zgadzam się ze słoneczną, przeciętne kobiety powinny być Tobą zainteresowane. To jest dziwne, baaardzo dziwne.

Gość Słoneczna kobietka
ale idąc tym torem to tez bogaci faceci opływają w kobietach. Te same podbijają do nich... jestes inteligentny wiec musisz wiedziec... co zawiodło w tym przypadku,ze tak nie jest? przeciez sam na pewno widujesz starych dziadków z "laskami lepszymi"- to fakt

Gość zrezygnowanyfacet
owszem, tylko ze ja poza ubiorem nie afiszuje sie w ogole ze swoim bogactwem, nie chwale itd

Gość Lublinianka2000
zrezygnowany Ale wcześniej pisałeś, ze podrywałeś różne kobiety - te ładniejsze i te brzydsze, te nieśmiałe i te bardzo otwarte. I żadna nie była zainteresowana? To po prostu niemożliwe.

Gość zrezygnowanyfacet
jak widac mozliwe... dziwny jest ten swiat nie byla zainteresowane, dlaczego.. to ja nie wiem

Gość Słoneczna kobietka
ja z tego co piszesz wnioskuję,ze jednak podbijasz do kobiet na stanowisku i mega atrakcyjnych.... sam piszesz,ze chcesz kobietę na poziomie itp wniosek-poprzeczka w dół :)

Gość Słoneczna kobietka
"obbracam sie w tkaim srodowiksu, ze musze miec kobiete na poziomie, szczegolnie intelektualnym i kulturowym" Twoj cytat nie szukasz ciepłej, kochającej a na poziomie ....a te mają woj poziom... sam sobie odpowiedziales;)

a nie lepiej było założyć temat "mam 29 lat i jestem prawiczkiem"? :D to zgodne z duchem kafeterii.

Gość Lublinianka2000
Nie widzę nic złego w szukaniu kobiety intelektualnej, z dużą kulturą osobistą, z jakimiś zainteresowaniami. Ale on nie podrywał tylko takich.

"ja po prostu intelektualnie wyrozniam sie bardzo na tle przecietnych facetow, i kobiety sie mnie czasem boja.. po prostu nie ta liga nie wiedza co do nich mowie... czasem doslownie jak mnie widza, elegenacki facet, garniak, nienaganne slownictow, maniery to zwyczajnie tchorza,,, zaniemawiaja" dobreeee, gość daje czadu. w jakim to "nienagannym słowniku" występuje słowo "zaniemawiają"?

Gość Słoneczna kobietka
chyba,ze faktycznie tym paniom cos w wygladzie nie pasuje i tyle...