Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmelowa

Mam 15 lat a mój chłopak 19.To duża różnica wieku?

Polecane posty

Gość Carmelowa

Jw

Gość abbbbbbbbbbbccccccc
dosc duza... za 2, 3 lata juz by taka duza nie była ,ale teraz jest

Gość birman
prawie 27%

ja miałam 16 lat, a mój wybranek 22. Teraz mam 20, On 26.. jest git :) wiek nie gra roli

Gość aaarwena
tak duza, jak ialam 15 lat to 18-19 to byl dla mnie dorosly pan :)

bez przesady.. ja miałam 15,5 (równo) to zaczęłam się spotykać z 6 lat starszym. A bądźmy szczerzy. Chłopak 18-19 lat to nie jest najdojrzalsza istota w większości przypadków.

Gość aaarwena
no widzisz, a ja znam dziewczyne ( btw przyjaciolka z dziecinstwa) ktora w wieku 16 lat zaczela sie spotykac ze starszym... o ponad 30 lat :O 19 latek moze nie jest dojrzaly, ale 15latka? to jeszcze mloda dziewczyna a nie kobieta zeby szukac "dojrzalego" rowiesnik albo rok, dwa lata starszy w zupelnosci takiej wystarczy na "randkowanie" :P ja teraz mam 23 lata a moj facet 30 ale to jest kompletnie inna roznica, zdecyudowanie mniejsza

aaarwenadlatego mówię. Ona ma 15 lat to 19 latek może być, przecież na pewno nie jest wielce dojrzały. Jest samcem. Nie widzę problemu. Ja ze swoim jestem 5 lat, zaczęłam w wieku 15. Nie wyszło mi to na złe w młodości, wręcz przeciwnie. Jeszcze zależy od chłopaka. Bo jak jest naprawdę mądry to jeszcze dziewczynę na właściwe tory skieruje :)

Gość aaarwena
e tam nie zgadzam sie nie przychylam sie do tej teorii o tym ze kobiety nie wiadomo ile szybciej dojrzewaja, dla mnie to przykrywka dla glupich zachowan samcow niedojrzaly 19latek, niech szuka dziewczyn od 18stki, tez sa jeszcze mlode i niedojrzale dla mnie to przegiecie i tyle

aaarwenadlaczego dla Ciebie wiek gra tak wielką rolę ? Nie mówię, że dziewczyna ma się z pedofilami zadawać, ale bez przesady. 4 lata różnicy to jest nic.

Gość aaarwena
roznica 4 lat moze byc przepascia, np 4latek i 8latek, ale moze byc tez niczym 80 a 84 lata to naprawde zadna roznica w naszym wieku czyli 20+ ta roznica zaczyna sie zacierac i nie stanowi juz takiego problemu ale moim zdaniem 15 latka jest za mloda dla faceta prawie dwudziestoletniego pewnie jest wiele takich par i ok, sa tez pary z o wiele bardziej bulwersujace roznica, ale wg mnie oni nie pasuja do siebie stopniem rozwoju, jakos dziewczyna 19letnia i cholpak 15 to bylby skandal prawda? moim zdaniem to jednak jest w tym wieku ciut za duza roznica, ale kazdy robi tak jak mu pasuje niektorym dziewczynom to imponuje choc ja w tym wieku nie mialam takiego punktu widzenia

Gość Carmelowa
A skąd wnioski że jest niedojrzały? :0

aaarwenadziewczyna 19, chłopak 15 to nie tyle skandal co po prostu byłoby to dziwne, bo to się stopniem dojrzałości rozbiega w 2 przeciwnych kierunkach. A starszy chłopak i młodsza dziewczyna w tym samym kierunku :) mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli :) Ja zaczęłam od 15 i teraz ta różnica się "zatarła". nie uważam, że popełniłam błąd. 4 lata to jest mało. Poza tym nie mówmy o przedszkolakach. Ośmiolatek i czterolatka. Bez skrajności. Rozmawiamy już o dojrzałości płciowej.