Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HazyShadeOfWinter

Czy zeżarłam dzisiaj za dużo?

Polecane posty

Jako ze tutaj ludziowie na wskros szczerzy i zajebiscie zlosliwi, ZAPYTUJĘ WAS- CZY OBŻARŁAM SIĘ DZISIAJ NICZYM JAKAŚ ŚWINIA? Śniadanie: puszka tuńczyka (nie w oleju) z sokiem z cytryny i pieprzem Przekąska : 6 kuleczek Raffaello bo tatulo zostawił na widoku Łobiod: Tortilla z kawałkami kurczaka, serem, sałatą, pomerdołem i oliwkami Przekąska: Pomerdoł :D Kolacja : tuńczyk taki sam jak na śniadanie.

Gość birman
skromnie. długo tak nie pociągniesz

Gość moje dziecinstwo sie skonczylo
to rafaello moglas sobie darowac :( nastepnym razem zjedz po prostu owoca.

W zeszłym roku pociągnelam 5 miesiecy na 350kcal dziennie bo mi sie w lekka anoreksje wpadlo. Schudlam 20kg, po czym dostalam bulimii i kamieni nerkowych z odwodnienia i przytylam 7kg, i trza to teraz zrzucic- tyle ze jedzac troszke wiecej niz 3 miski warzyw na parze dziennie! Bo ze mnie durne dziewczę jest. Niestety.

kurcze dużo.... ja zjadłam dzisiaj kanapke z serem i miseczke zupy pomidorowej... jakos nie moge wiecej w siebie wcisnac

Gość przez ten temat jestem
głodna, kurva mać. idę coś wszamać, bo nie wytrzymam :classic_cool:

niestety ja w zlej kolejce stalam, i przemiany materii nie dostalam, tak wiec musze uwazac na to co żrę. :D A ze jeszcze do tego KOCHAM ŻARCIE i jestem malutkim odkurzaczykiem- problem gotowy! No ale jak raz schudlam 20 kg to teraz 7kg powinno byc wykonalne...

dasz radę. Ja też nie mam super przemiany materii, ale staram się trochę ćwiczyć i ruszać w ciągu dnia, więc utrzymuje wagę. Odkąd rok temu schudlam 6kg. Z jedzenia nie zrezygnuje, lubie jedzenie... im mniej zdrowe tym bardziej pociagajace. :D już wolę się pomeczyc ćwicząc niż jeść tylko sałate np. a tak w ogóle świetne włosy.