Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnalicjjja

Smutno mi.

Polecane posty

Gość smutnalicjjja

Nie mam z kim pogadać, nie mam komu się wyżalić, nie mam komu powiedzieć co mysle.. smutno mi. nie mam się do kogo przytulić. z ojcem sie kłóce i własciwie czy ja wiem? niby wiez jakas tam jest, ale.. z siostra to tam niby dobrze sie dogaduje, przynajmniej tak mi sie wydawalo.. ale podczas kłótni ona mowi takie rzeczy ze.. zrozumiałam ze nic jej wiecej nie powiem - nic co mnie dotyczy, zadnych własnych uczuc, porażek.. wszystko wypomina podczas kłótni.. chciałabym czuć sie kochana i akceptowana. nidgy sie tak nie czułam.. dupa.. jestem zamknieta w sobie, boje sie kogokolwiek dopuścić do siebie zeby mnie nie zranił, nie uciekł.. i kółko się zamyka.. masakra.. sama, samotna bede zawsze.. zyc mi sie nie chce.. zazwyczaj jak siedze na komputerze to tak tego nie czuje, ale jak wyłącze komputer.. taka pustka, że szok..

Gość smutnalicjjja
najchętniej bym nigdzie nie wychodziła, bo jak widze ludzi.. i ogole to mi sie przypomina jak bardzo jestem beznadziejna i masakra..

Gość Esma600
tatusiowi i mamusi mów :) oni napewno cie zrozumieją :)

Gość mam tak samo jak tyyy
Też tak mam, w teraz szczególnie. Jesień idzie i jakaś deprecha mnie łapie. Chciałby człowiek przytulić się do kogoś, a sam jak palec.

Gość sdfsdfddffd
chcesz pogadac? daj swoje gg