Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierze i czekam...

Dlaczego tak długo muszę czekąc na Milosc?:(

Polecane posty

Gość kfjfja
czekanie z seksem do slubu to totalny debilizm - kler zrobil z mozgu wode- dla mysalcej kobiety kazdy kaplan to gówno i skurwiel anie autorytet

Gość kfjfja
idioci pozwalja by kaplani nimi sterowlai i na smyczy trzymli zwlaszcza w seksie

Gość Ja bym cię zaciągnął
Pamiętaj autorko że większość normalnych facetów do 30 jest już żonatych i ciężko będziesz miała obecnie kogoś znaleźć ciekawego. A tacy pod 30 często mają jeszcze często powodzenie u 20 latek i nie patrzą na takie powyżej 24. Chcesz se zepsuć życie to czekaj dalej...

Gość wierze i czekam...
sweet_anastasia--nie ma:) jak zaufam to wiadomo ze sie z facetem przespie,ale poki co takich ktorym moglabym zaufac nie trafilam...poza tym na zaufanie potrzeba czasu...a nie 2 tyg.....

Gość wierze i czekam...
sweet_anastasia--nie ma:) jak zaufam to wiadomo ze sie z facetem przespie,ale poki co na takich ktorym moglabym zaufac nie trafilam..( no moze na jednego ale żonaty wiec nic z tego;) ).poza tym na zaufanie potrzeba czasu...a nie 2 tyg.....

Gość kfjfja
pozbyc sie blony mozna z byle kim

Gość kfjfja
jestem dziewicą... mam 76 lat :o ale czekam uparcie :classic_cool:

Gość wierze i czekam...
ale tu nie chodzi TYLKO o pozbycie sie blony!!!!! chce TO zrobic z milosci,nie kapujesz??

Gość przeczytałem tylko 1 post
"a moze szukasz ksiecia z bajki, a obok ciebie jest jakis przyjaciel ktoremu sie podobasz?" - właśnie na bank tak jest :D Ja osobiście, byłbym wstanie poczekać do ślubu dla kobiety, ale naprawdę musiałaby być tego warta, musiałbym to czuć. W każdym razie są tacy faceci. Szukaj a znajdziesz :)

Gość kfjfja
chciałam się pozbyć dziewictwa z panem Wiesławem, ale mnie odtrącił 😭 a tak liczyłam na ślub w białej sukni... z karocą... i gołębiami... i wystrojonym kapłanem :) 😭 to straszne... nie chciał MNIE!

Gość Taki jeden anonimek
Pewne mądre chińskie powiedzenie mówi. "Piękne kobiety mają pecha bo wybitni mężczyźni rzadko kiedy są urodziwi". Mówiąc prosto mała szansą na to że znajdziesz faceta który będzie przystojny, i jednocześnie będzie świetnym kochankiem, mężem i ojcem i jeszcze będzie wierny.

Gość kfjfja
zgłaszam się na ochotnika do trzepania dywanów na plebanii :)

Gość kfjfja
religijn e debilki pozwalaja by ciemni kaplani decydowla i o ich zyciu seksualne -kazdy oredownik czystosci przedmazenskiej powinien byc uwazany za nic

Gość kfjfjhha
znowu ten pierdolony podszyw-szczury powinny zjesc mu oczy takie gówno powinno zdychac w maękach

Gość przeczytałem tylko 1 post
No właśnie, szkoda, że niektórzy nie kumają że w życiu wszystkiego mieć nie można i się przekonują jak już jest za późno albo i nie...i dalej żyją w przekonaniu do usranej śmierci, że jednak można :D

Autorko z tym zaufaniem to różnie bywa ;) Jestem starsza od Ciebie i niestety ja już sobie same nie ufam, a co dopiero partnerowi :P Jeśli spotkasz kogoś kto będzie powodował, że serce podejdzie Ci do gardła - to nie mierz czasu znajomości, liczby randek itd. Spróbuj choć raz iść za głosem serca ;) Co ma być to będzie ;) Kto wie może to właśnie ten jedyny ;) Ja bym cię zaciągnął Nie wierzę, że tak wszystkie chętnie Cię wpuszczają pod dach :P

Gość kfjfjhha
religijna dzieiwca moz e rzec- błona mym oręzem -hhahaalbo mam błone i nie zawaham sie jej uzyc

Gość kfjfjhha
podszywam się pod samą siebie, bo to fajne jest :classic_cool:

Gość kfjfjhha
Aha, coś mnie się przypomniało ;) podczas śpiewania pieśni na pielgrzymce ja nucę sobie Międzynarodówkę - lubię tę melodię :)

Gość kfjfjhha
nagrywam każde kazanie :classic_cool:

Gość kfjfjhhhhha
tak cie to bawi smieciu podszywie? twoich rodziców na pewno nie bawi ze wysrali takie gówno jak ty

Gość kfjfjhha
Ludzie mnie nienawidzom, wienc całymi dniami siedze przed kompem i wymondrzam siem na kafeterii :classic_cool:

Gość kfjfjhhhhha
pluję jadem na oponentów :classic_cool:

Gość kfjfjhhhhha
a czasem, gdy się zdenerwuję, ulewa mi się na klawiaturę, aż mi się stopiły niektóre klawisze :(

Gość kfjfjhha
Nie potszywaj sie bucu 😡

Gość kfjfja
ja mysle ze na kafe to mi zazdroszcza wiedzy i czytania i madrosci -bom ateistk a a nie tepa owca co wierzy w brednie glosozn e przez kler

Gość rhiannonnn
Przedmufca ma racjem, śfiente słowa :classic_cool:

Gość kfjfjhhhhha
jestem taaaka mądraaaa :) imponuję wiedzą wszystkim wokół :classic_cool:

Gość do kfjfja
"ja mysle" Nie kłam ;)