Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amfia

Pomóżcie bo nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość amfia

Nigdy nie pomyślałam, że tu napiszę. Zawsze wchodząc na te forum to raczej ja radziłam ludziom a teraz nie wiem co mam zrobić. Nie będę Was zanudzać i opowiadać całej historii bo uśniecie. Przechodząc do konkretów 2 tygodnie temu zerwałam z moim facetem telefonicznie - głupio zrobiłam bo w ten sposób się nie kończy znajomości, ale poniosły mnie emocje. Byłam przekonana, że dam mu takiego kopniaka co spowoduje, że sobie przemyśli pewne rzeczy. Moje zerwanie nie było spowodowane tym, że sie psuło już długo. Było cudownie po prostu odkryłam pewną rzecz i w tym samym dniu postanowiłam to zakończyć. Postanowiliśmy być przyjaciółmi. Dzwonił do mnie co drugi dzień, rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym. Byłam przekonana, ze dzwoni bo mu zależy lub nie może zapomnieć i może coś do niego dotarło. Po tygodniu w jednej z rozmów powiedziałam to co z nami będzie? Postaramy sie to naprawić? I jego odpowiedź bardzo mnie zaskoczyła, bo powiedział, że nie wie muszę dać mu kilka dni on sobie musi pewne rzeczy przemyśleć i ewentualnie sie spotkamy, aby o tym porozmawiać. Zgodziłam się. Od niedzieli się nie odzywa ja wariuje i wyobrażam sobie, że pewnie ma już inną, że tak łatwo zapomniał i zastanawiam sie, czy do niego zadzwonić. Wiem, że nie powinnam, ale wolałabym już usłyszeć od niego "To nie ma sensu nie wrócimy do siebie poznałem kogoś" i przynajmniej miałabym pewność i łatwiej by mi było pogodzić sie z tym i ułożyć sobie życie na nowo. Z drugiej strony nie chce dzwonić i się narzucać. Miało być krótko a i tak Was pewnie zanudziłam. Chce sie Was poradzić bo osobom obcym czasami łatwiej jest spojrzeć na pewne sprawy.

Gość amfia
Dzięki yazz, pewnie masz rację

ale czego oczekujesz od nas? Zrywasz tylko po to żeby on sie ocknął? Kobieto zrozum że spotykasz sie z facetem a nie z inna kobietą i wysłany do niego sygnał o treści koniec oznacza KONIEC a nie byc może,czy nie wiem co teraz będzie? Zachowałaś sie jak typowa kobieta ... robisz coś by on sie domyślał co masz na myśli ? To jest chore Zrywasz z nim by pozniej wariować i nasłuchiwac cza aby on nie dzwoni śmiem watpić ze jesteś lekko niezrównoważona :P

Gość poprawiliście mi humor
thx:D

popracuj nad emocjami bo w emocjach zerwalas a teraz w emocjach chcesz do niego dzwonic :) Pozdrawiam cieplo

To nie ma sensu nie wrócimy do siebie poznałem kogoś" i przynajmniej miałabym pewność i łatwiej by mi było pogodzić sie z tym i ułożyć sobie życie na nowo." KOGO CHCESZ OSZUKAĆ?

Gość poprawiliście mi humor
weźcie przestańcie próbować to rozkminiać:D

my nie probujemy my juz to rozkminilismy :) czesc Regres

Gość amfia
Dobra nieważne

Gość amfia
Twój nick jest adekwatny do Twojego rozwoju. Rzeczywiście nastąpił Regres do wieku 3 lat

Wybuchłaś,zerwałaś w emocjach przez telefon-dotarło pewnie do Ciebie,że jednak tego nie chciałaś ale jednak się stało.Nie myśl tylko teraz o sobie i nie poganiaj faceta.Zraniłaś jego uczucia i skoro powiedział,że musi przemyśleć to tak jest.Nie doszukuj się od razu innej kobiety.Jakiś czas temu miałam podobną sytuację i moje stawianie plusików i minusików trwało 4 m-ce.Czasem taka przerwa,ochłonięcie pomaga.Nie rób znów niczego pod wpływem emocji.Poza tym facet ma jaja i tak jak napisał mój przedmówca nie będzie się płaszczył i miał po Tobie żałoby.Nie wiesz co czuje-to wie tylko on tak naprawdę.Ty pewnie też nie byłaś kryształowa,skoro w emocjach potrafiłaś zerwać przez telefon-też musi pomyśleć,czy znów nie wybuchniesz i znów nie zerwiesz.Daj mu czas.

Gość amfia
Dzięki Teqi