Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyjan87e

przeprowadzka w Warszawie

Polecane posty

Gość edyjan87e

Planuję przeprowadzkę i poszukuję firmy, która by mi w tym pomogła ;p w Warszawie mieszkam od niedawna i nie mam za wielu znajomych, którzy mogliby mi pomóc ... jedyna którą znalazłam, to Japa...i czytając opinie o nich, widzę, że są bardzo profesjonalni i pomagają w tym naprawdę. Firma udostępnia kartony oraz stworzyła fantastyczny poradnik :) http://www.przeprowadzki-japa.pl/poradnik-przeprowadzki.html Czy ktoś korzystał z ich usług?? Lub zna inne firmy godne polecenia????

Gość jhttr
jasne od niedawna mieszkasz w Warszawie i juz mam tyle rzeczy, ze ci firma przeprowadzkowa potrzebna. Jak ja nie cierpie takiej perfidnej reklamy!!! Won!!!

Gość prokoks
Ja mogę Ci polecić Japę, bardzo dobra firma, solidna, tania i niezawodna.

Gość gość
do tego całkiem wesoło się z nimi przeprowadza. panowie też mili i uprzejmi, więc taka sprawa, jak przeprowadzka na pewno idzie przyjemniej, no przynajżmniej dla mnie, jak się też można trochę pośmiać.

Gość chętny z wawy 31 lat
hej ja mogę Ci pomóc za darmo w zamian za niewielką usługę seksualną, piszesz się?

Gość gość
powiesz, na jaką firmę postawiłaś, przy przeprowadzce? i jak poszło? też mnie to czeka i zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać

Gość harleya
Firma, którą wymieniłaś jednak jest najlepsza, także nie musisz szukać żadnej innej. Chłopaki z JAPY są mega pomocni i profesjonalni, także dzięki nim cała przeprowadzka będzie o wiele łatwiejsza.