Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werona1994

4 osoby z mojej klasy nie zdalo matury z matematyki-jaka kara czeka nauczyciela?

Polecane posty

Gość Werona1994

Nagana czy zwolnienie z pracy?

Gość AgatkaLi
Zadna - taka matura to pryszcz na tyłku :)

Gość SamaJa2
Dlaczego nauczyciel miałby być karany za to, że uczniowie to debile?

Gość frito lay
przecież nauczyciel nie może kogoś zmusić do nauki 🖐️ to problem tych głąbów

Gość Werona1994
Za to, ze nie wykonał swojego zadania i ich nie nauczył. To tak, jakby murarz nie zrobil jednej sciany w domu - czyli wg ciebie tez powinien dostac pieniadze za zlecenie

czasami nauczyciele to debile. Ja miałam w liceum gościa od matmy, który sobie siedział na kompie i dawał tylko książki z zadaniami każdemu na ławkę. Ale oczywiście "jak nie będziecie czegoś wiedzieli to proszę podejść" raz podeszłam, spojrzał w mój zeszyt i powiedział "ale ty to wiesz..." i każdego tak odsyłał. Na szczęście chodziłam na korki i maturę zdałam bardzo dobrze (a matura w 2011r. z matmy była namiętnie oblewana)

Gość helennn87a
toz te dzieci sie nie nauczyly, baaa dorosli ludzie sie nie nauczyli. Czemu nauczyciel ma za to odpowiadac? No co Ty wypisujesz;) On nie odpowiada za to, ze ktos albo sie nie nauczyl albo nie mze czegos pojac. Mogli zapisac sie na korki skoro tak zle im szla matma.

Gość SamaJa2
Wykonał zadanie - większość zdała.

Jak by cała klasa nie zdała albo większość to może i znalazłby się na dywaniku u dyrektora, ale 4 osoby?? No to bez przesady nawet nikt się tym nie zainteresuje, matura była bardzo łatwa, więc naprawde to wina uczniów, że nie zdali, nie nauczyciela

4 os to wcale nie jest duzo, a winą leży po str uczniów, jesli nie chcieli sie uczyć nie zalezało im to ich problem. Matura z Matematyki wcale nie jest taka trudna. Na zajeciach omawiany materiał bywa trudniejszy niż na egzamine. Tam to jest podstawa którą kazdy powinien umieć. Moja kumpela w liceum tez miała problem z matematyką ciagle tylko banie dostawała z klasówek nawet z pracami domowymi miała problem zawsze spisywala ode mnie, ale zalezało jej i zaliczała przedmiot chodziła na korki i mature tez zdała, zreszta jak wszyscy w mojej klasie, pomimo ze było paru tumanów.

Gość Zyga 1565
Matura nie jest obowiązkowa. A co tu nauczyciel winny? Nic! Jak uczeń głąb, to niech zakończy edukację na gimnazjum :) PS. Ciekawe jak na studiach (najlepiej technicznych) dalibyście sobie radę... Żenua, zaczynam się bać o ten kraj :/

Gość weeeeeet lemodn
u mnie w klasie nie zdało 11 osób na 18 w klasie :D nauczycielka dostała roczny 'urlop' :D

Gość dlaczego kotom domowym
no bo 11 na 18 to za duzo, musiala byc wina nauczyciela ale raptem 4 osoby?

Gość Jozinas
Nauczyciele wychodzą z założenia że to nie jest ich problem i jak się nie nauczy to najwyżej nie będzie umiał i tyle... Żeby odklepać te 45 minut i tyle... Przydałaby im się dodatkowa motywacja np. obniżanie wypłaty przy niezadowalających wynikach. Tak aby sukces ucznia był ich sukcesem, a porażka ucznia ICH własną porażką.

Gość jakhapalaka
nie zmusisz nikogo na siłe do nauki...trzeba było się uczyć...to tak jakby mieli wywalić mojego profesora bo egzaminu na sesji nie zaliczyłam..kpina!!