Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarnajaaaaaaa

cukrzyca ciazowa, schudlam juz 2,5 kg od poczatku diety

Polecane posty

Gość ciezarnajaaaaaaa

Czesc! Pisalam tu jakis czas temu ale zgubilam topic, no wiec jestem w ciazy z blizniakami, 24 tydzien, stosuje diete od dwoch tygodni i schudlam 2,5 kg, dodam ze bylam otyla przed ciaza bo wazylam 93 kg, przytylam do 102,5 i teraz schudlam do 100kg, diabetyk mowi ze to normalne, wazne ze jem to co trzeba i mam sie niczym nie martwic, ale na necie dziewczyny pisaly ze nie powinno sie tak chudnac, w sensie tak szybko :) nie wiem moze i to dobrze bo ja waze za duzo, dla mnie wazne zeby dzieci sie rozwialy i rosly, ale jak widze ze mi waga maleje to sie zamartwiam czy one rosna :( jem dwie kromki ciemnego chleba rano z serem lub z szynka, po 2,5 godz jablko lub inny owoc, po 2,5 godz obiad i to przewaznie duzo salaty, kawalek miesa no i troche ryzu, ziemniakow lub makaronu, po 3 godz jem jogurt naturalny lub owoc, po 2,5 godz kolacja dwie kromki chleba z serem lub szynka, 3 godz po pije szkl mleka... czy dobrze sie odzywiam?

Gość jesz jak najbardziej normalnie
po prostu miałaś bardzo dużą nadwagę

Gość kunegundaa
a nie jestes glodna?

Gość ciezarnajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak jestem glodna to biore jakas marchewke albo kromke chleba i jem, ale ogolnie nie chodze glodna, jestem na zwolnieniu w tej chwili i wiekszosc czasu spedzam w domu, to nasze pierwsze dzieci i dlatego duzo nie robie na codzien bo nie musze np sprzatac codziennie :)

Gość ciezarnajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak jestem glodna to biore jakas marchewke albo kromke chleba i jem, ale ogolnie nie chodze glodna, jestem na zwolnieniu w tej chwili i wiekszosc czasu spedzam w domu, to nasze pierwsze dzieci i dlatego duzo nie robie na codzien bo nie musze np sprzatac codziennie :)