Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasmutna.

NIE CHCE MOICH SMSOW PODCZAS JEGO WYCIECZKI PO EUROPIE

Polecane posty

Gość onasmutna.

A wiec-wyjechal z kolegami na 3 tygodniowa objazdowa wycieczke po Europie.Nie mieszkamy oboje wc pl,ale w Uk,on jest z bRAZYLII. Poprosilam go o kartki z kazdego kraju po jednej-powiedzial-ze nie bedzie mial czasu...poprosilam wiec o jedna JEDNAAA KARTKE ...powiedzial ,ze nie wie czy bedzie w stanie wyslac... nie oczekuje gor,a moze- zbyt wiele? poprosil takze abym nie wysylala za duzo sms ,tylko czasami bo ..roaming:/ co wy na to? zaczelismy sie w sumie spotykac, ja tesknie, a nie moge tego nawet okazac...

Gość bambaryla147
otrzymywanie smsow go nie kosztuje! Dziwny facet.

Gość onasmutna.
chyba mu o to chodzi,ze nie chce na moje odpisywac bo by go kosztowalo..

Gość onasmutna.
nie dzieli sie ze mna przezyciami, gdzie jest..nawwet nie wiem w jakim kraju teraz perzebywa:/

Gość paweeł
ale wysylanie juz kosztuje, a jak by jej nie odpowiadal, to mielibysmy kolejny temat pt. moj facet sie do mnie nie odzywa od 3 dni

Kobiety to chyba jakies ciemne są i nie rozumieją że faceci t nie kobiety i czasami po prostu chcą pobyć sami czy tez z kumplami i nie mają zbytniego parcia opowiadania co chwilę o tym co się własnie wydarzyło Nie rozumieją że mamy w dupie to że że akurat czegoś nie obgadaliśmy czy czegoś nie opowiedzieliśmy Przyjedzie to ci zda relację z wyprawy :)

Gość onasmutna.
wkurza mnie ze prosze sie o 1 kartke...to nie fair..

jakiś matoł! A nie bierze pod uwagę, ze możesz się martwić po prostu o niego? Dla mnie to dziwne. Szczególnie, ze piszesz, ze krótko razem jesteście...

Gość bambaryla147
No i nawet jakby odpisal, to ilez ten SMS by go kosztowal???? Bez przesady, facet poprostu ma ciebie dosyc i nie potrzebny mu z toba kontakt.

A nie bierze pod uwagę, ze możesz się martwić po prostu o niego?" Kiedyś nie było komórek,a zeby zadzwonić z Katowic nad morze to trzeba na poczcie było stac 5 godzin do budki telefonicznej i ludzie jakoś żyli :P Nie przesadzaj że sie martwi? Wie gdzie pojechał i to najwazniejsze Opowiesci może jej snuć jak wróci

dlaczego wy kobiety tylko myślicie o kasie ? nie pisze bo kasy mu szkoda nie dzwoni bo pewnie kasy mu szkoda nie odbiera bo mu kasy szkoda itd Jest tam z kumplami i koniec kropka Wróci więc zda jej relacje z wypadu Ja to sie w ogóle dziwię mu że ze sobą zabrał telefon komórkowy

Gość onasmutna.
do seksu jeszcze nie doszlo...mboje sie, ze ma tam jakies opanienki...

Gość 3 tygodnie to przegiecie!!!
widac, ze nie jestes dla niego zbyt wazna Regres przestan bredzic i usprawiedliwiac, bo twoje pseudoargumenty sa mega slabe

Gość paweeł
skoro nie chodzi o kase, to moze sama do niego zadzwon?

Gość onasmutna.
wczoraj mi wyslal jedno zdanie- Moniko tesknie za toba mocno! i...to tyle!

ale Ty głupio piszesz Regres, naprawdę. Ja jestem z facetem 10lat i np. jak jedzie na motorze do pracy to zawsze wysyła smsa, ze dojechał i jest ok. Jak pojechał do Chin to codziennie wysyłała smsa jak miał dużo spotkań, a tak to dzwonił. Gosciu jedzie na TRZY TYGODNIE i według Ciebie to normalne, ze sie nie odzywa? Nie, to nie jest normalne. Autorko, sądzę, ze ma Cie gdzieś- bo gdyby mu zależało to by tęsknił i sam pytał co u Ciebie, a nie milczał.

Gość onasmutna.
no i proszenie sie o ta kartke...beznadziejne...nie wyjechal na step, tylko do miast!!!!

Gość onasmutna.
wlasnie.chodzi mi o moje uczucia. poprosilam go owyslanie artki-powiedzial ze nie obiecuje ze wysle.cxzuje,ze nie dba o moje uczucia... bo ja chcialam ta kartke,a on....:/ czy on jest na wsi?czy na pustyni?nie...

Gość Pasi--konik
no z ta kartka to przesada,mysle sobie tak,a jaka masz pewnosc ze on naprawde wyjechal gdziekolwiek?...chlopaki zrobili pewnie sobie gdzies niezla zabawe,moze gdzies calkiem niedaleko nawet,a TY mu zawracasz d**e, sorry nie chce Cie wkurzac,poprostu znam zycie,kiedys znalam taka - mende-mial swoj rozrywkowy swiat na boku i dom dziecko od czasu do czasu .

No racja, dzisiaj nie każdy facet dba o swoja kobietę Regres :P Ja sie cieszę, że mój o mnie dba i nie chce, zebym się martwiła. A facet autorki, skoro wie, ze jej zależy, powinien kartkę wysłać i nie robić problemów z głupich smsów. Widać, że średnio mu zależy i tyle.

mireczkowata przeciez napisał esa ;) Zrozum że to ze nie pisze nic do niej nie ma nic wspólnego ani z opieka nad ukochana osoba ani z wartością związku :)

Gość onasmutna.
nie napisze mu o tych moich obaWACH, bo potem wysle mi kartke i co? a tak poczekam jeszcze poltora tygodnia i zobacze . on na bank wyjechal, bo mowil o tej qwyprawie wiele tygodni przed, plus bedzie w polsce w krakowie...zobacze jego zdjecia...

Gość onasmutna.
ja pamietam mialam wyprawe po calej europie, 2 tygodnie w aucie polska-portugalia i jakos moglam wyslac kartke rodzicom.jakos problemu nie bylo.nie rozumiem jego podejscia. powiedzial ,ze jego wakacje beda bardzo intensywne. a moje moze nie byly?

Pasi konik masz rację pewnie zaszył sie w jakims mieszkaniu i pija tam wódkę oraz ruchaja panienki :D

Gość onasmutna.
jestem typem romantyczki. uwqazam ,ze jak facet kocha, ze jak mu zalezy to stanie na glowie aby zadowlic dziewczyne. ja nie chce sie zadowalac ochlapami jesli wiecie o co mi chodzi... raz jeden nadziany gosciu kupil mi...przeterminowane po przecenie ciasteczka!!!!a przed daniem mi ich mowil o perfumie ktory kupil za 60 euro:/ pazerniak

jestem typem romantyczki" ale on juz nie koniecznie jest romantykiem i niestety albo sie musisz z tym pogodzic że nie będzie ci słał esemesków z magicznymi słowkami "dobranoc skarbuszku" albo sie nie pogodzisz i poszukasz sobie takiego co kocha wisiec na telefonie

no trzytygodniowe milczenie raczej ma wiele wspólnego z wartościa związku. Nie wiem autorko co Ci poradzić, bo mnie dziwi jedno- jesteście krótko razem, a facet od razu Cię informuje, ze wysłanie jednej kartki moze być problemem, ze smsowac nie będzie, bo będzie intensywnie. Rozumiem, że czasem można zapomnieć jak wyjazd jest fajny, ale na dzień dobry ustawiać się na całkowitą zlewkę? Dla mnie dziwne i ja bym sie zastanowiła- tyle.