Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasmutna.

NIE CHCE MOICH SMSOW PODCZAS JEGO WYCIECZKI PO EUROPIE

Polecane posty

no napisał jej wczoraj esa- wow, ale się chłopina wysilił :):) Pozostaje poczekać i zobaczyć czy wysle kartkę i czy będzie się odzywał. Innego rozwiazania nie widzę.

a ty myslisz że kartki z zagranicy to przychodzą po jednym dniu? napisał esa i owszem wiec autorka o jego zdrowie chyba nie ma sie co martwić nie uwazasz? czy nadal bedziesz sie upierała że ma ją w dupie?

będę się upierała. JA odebrałabym takie zachowanie i takie deklaracje jako zlewkę. Tobie może to nie przeszkadzać- każdy sam tworzy sobie własny związek i ma różne oczekiwania. Ja akurat mam takie.

Gość kolejne w drodze
bo cie ma gleboko w d**

Gość Monikaaaaaa1234
Wiesz co? on Cie ma teraz za nic bo sama sobie na to pozwoliłaś... olej go nie , pisz , nie pros o kontakt. jesli mu zalezy choc troche to sie bedzie odzywał,a jesli nie to ... znaczy ,ze juz od jakiegos czasu mu nie zalezy i to nie ma sensu

ludzie, on jest z brazylii! :D ­ kolejny ciemny kolo, który sobie przygruchał naiwną poleczkę i traktuje ją jak wycieraczkę. ­ a nuż widelec idiotka się nie połapie, że ma ją w dupie i on uzyska europejskie obywatelstwo, w międzyczasie bzykając inne na wyprawach z "kolegami" :D

Gość ale cyrk
dziewczyno czy on musi ci jasno i wyraźnie powiedzieć że cię nie chce? Facet daje ci to do zrozumienia a ty się czołgasz pod nim w stylu: "może jednak mnie zechcesz?" gdzie jakas kobieca duma, miejsce na jego strania?? Musisz być brzydka że nikt cię nie chce i się tak płaszczysz przed mężczyzną który pojechał na 3 tyg. melanż

Gość jsnaj
Wy dziewczyny wszystko stawiacie na głowie. Ja w ogóle nie rozumiem po co Ty go prosisz by wysłał kartkę. Dla mnie to komiczne. Trzeba być damą! Ja bym zrobiła tak: "pa kochanie, baw się dobrze, będę tęsknić".I tyle. Nie zastanawiałabym się czy zadzwoni, napisze, wyśle kartkę jedną, pięć czy w ogóle. I żyłabym sobie swoim życiem. Wróci to opowie. A zresztą przy takiej postawie gwarantuję Ci, że facet sam do Ciebie będzie pisał. Zresztą "Moniko tęsknię za Tobą" jest bardzo męskie i na miejscu.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Ale o co chodzi ? facet jest dorosly, Ty chyba tez. Miedzy wami do tej pory bylo tylko kilka spotkan a Ty juz na tej podstawie chcesz aby ci sie meldowal codziennie i skladal zeznanie co robi i z kim. Wolnego dziewczyno. Bedzie miedzy Wami cos wiecej, bedziecie para, bedziecie wspolzyc to bedziesz miala prawo wymagac. A teraz na jakiej podstawie zadasz od niego codziennych odmeldowan i zeznania na pismie co robi i z kim ?

Gość ona smutna..
on chcial ze mna wspolzyc.. juz na 1 spotkaniu

Gość a jak to robisz?
Trzeba bylo współżyć, koleś nie musiałby szukać dup w innych krajach.

Gość onasmutna.
nie o to mi chodzi.chce ,zeby tesknil,zeby pisal ,a jak nie ma nic z jego strony to mam odczucie ze "Dobrze ze jestem ,ale jak mnie nie ma to tez dobrze". rozumiecie? Tesknie do niego. mowil mi piekne slowa, calowal ehh...

Gość ihasasa
nie bylo seksu to po co ma sie starac? moze jakby wiedzial, ze czeka na niego napalona laska to by pisal, staral sie... a tak? on bedzie kase na Ciebie tracił a Ty pol roku bedziesz go na odleglosc trzymac? moze facet chce sobie pouzywac? :P

A teraz na jakiej podstawie zadasz od niego codziennych odmeldowan i zeznania na pismie co robi i z kim ?" tez sie własnie zdziwiłem o co jej biega? ...