Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsda

ile procent Polaków posiada prawo jazdy?-Strzelajcie!

Polecane posty

Gość asdsda

Jak oceniacie w skali od 1-10 stopień trudności zdobycia prawo jazdy B, oraz wpływ na życie osoby która je zdobyła (1-10)????

bez przesady że aż tak łatwo zdobyć prawo jazdy, skoro za pierwszym razem zdaje je około 30% I nie wiedzieć czemu człowiek bez prawka w Polsce uważany jest za produkt 2 kategorii. Paranoja, ale co zrobić, chory kraj, chorzy ludzie

Gość asdsda
A ile % w przedziale wiekowym 18-30???

trudno określić czy łatwo się zdaje. Jak ktoś dobrze jeździ to może być upieprzany nawet 8 razy, a są ciołki, które nie powinny mieć prawka w ogóle i zdają za 1. Zależy od egzaminatora i od tego ile osób w danym dniu już zdało.

ja zdałam za 2, a wydaje mis ie teraz po latach, ze kiesko jeżdzę, nie mam wprawy w dużych miastach..

ja zdałam za 1, 1 błąd - ostre hamowanie, ale zahamowałam przed egzaminatorem to mnie nie uwalił. I uważam, że dobrze jeżdżę jak na 2 lata prawka. Nie tamuję ruchu i nie robię dziwnych manewrów z kierownicą jak np. moja koleżanka, która jeździ tak samo jak na nauce jazdy i w dodatku jak jedzie to wieczna panika.

Gość alegość
około 50% jak trafiłem to co wygrałem:)

Gość gość
A ja mam inne pytanie ile procent Polaków wieku 18-30 ma prawo jazdy?????

Gość gość
Teraz 18-latkowie albo w ogóle nie podchodzą albo nie zdają wszystko przez megazaostrzone przepisy (dlatego pozostają Czechy, Słowacja, a nawet Niemcy czasami Białoruś, Litwa, Ukraina)

Gość gość
Myślę że coraz mniej szczególnie w najmłodszych rocznikach bo ta mafia wykorzysta każdą okazję aby tylko ludzie płacili jak najwięcej tylko w Polsce są opresyjne ośrodki nawet ruskie mają to gdzieś tam dostajesz prawko i radz sobie sam i to jest najlepsza nauka a nie opresyjność!!!!

Gość gość
40

Gość gość
Myślę, że więcej osób ma niż nie ma. Tylko niewidomy nie może prowadzić samochodu. Reszta może, ale większość nie potrafi.