Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tenktoregoniktniechce

Żałuje że zerwalem z dziewczyna bo...

Polecane posty

Żałuje że zerwałem z dziewczyną bo żadna inna mnie już nie chce. Mam 29 lat od 2 lat zero seksu. Probowałem przez internet ale każde spotkanie w realu konczyło się klapą albo związki trwały tylko kilka tygodni. Zarabiam 900 zl na umowie smieciowej, nie dbam o siebie, rzadko sie myje, nie dbam o ubior, bo dla kogo?? Ostatnio kuzynka wprost mi powiedziala ze jestem fleją i mam sie zmienic, tylko jak?? Chce wrocic do bylej dziewczyny bo tylko ona mnie chciala, zaluje ze z nia zerwalem, ale z tego co slyszalem ma juz nowego faceta.

Gość pawełka83
dzizas krajst to żart czy na poważnie, jak to się nie myjesz. Ogarnij się ,2 lata to kupę czasu. Czemu zerwałeś z dziewczyna

Sam niewiem, cos sie wypalilo.

Gość edwarrddkos
Uzalasz sie nad soba i uuzalasz, wez podnies dupe i zrob cos ze soba! Najpierw zadbaj o siebie a pozniej pojawi sie dziewczyna.

Gość wer4ji7lo;p9o;p;
wkurzaja mnie tacy ludzi jak autor.nic nie daje z siebie a wymaga od innych. Uzalaniem nic nie zdzialasz, tu potrzebny jest wysilek, ale chyba ty nie lubisz sie meczyc.

Gość i oni onai onito wiedza
Piszesz, ze cos sie wypalilo. Prawdopodobnie nie dbalaes o ten zwiazek to byl powod.

Mieszkam z rodzicami, nie mam samochodu, malo zarabiam, jestem niski, nie dbam o siebie jakto stwierdzila moja przemąndrzala kuzyneczaka, mam wyksztalcenie wyzsze ale co mi po nim jak nie mam porzadnej pracy?! Zadna mnie nie chce :(

Gość aisjhdaspo
jak zachowywałeś sie przy niej tak jak teraz to nie dziwię się że cię rzuciła... jakoś nie kupuję tego że jakbyś kogoś miał to byś się starał, bo i tak byś nic nie robił.

Problem w tym ze ja chce zadbac o siebie ale nie potrafie i jestem leniwy. Ostatnio kuzynka zaproponowala mi wspolne zakupy ale wstydze sie.

Gość a co za problemm
zacząć się regularnie myć i ogólnie o siebie dbać? Tak na dobry początek. Przecież to nie boli a może w końcu zaowocować jakąś przyszłościową znajomością.