Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zawiedziona

swiadkowa na 2 tygodnie

Polecane posty

Gość bardzo zawiedziona

Swiadkowa na 2 tyg.przed powiedziala ze nie moze byc na moim slubie,jestem zalamana gdzie ja teraz znajde dziewczyne ktora sie zgodzi.plakac mi sie chce z bezsilnosci

Gość ja mogę być Twoją
świadkową ;)

Gość m@rt@
ato była twoja znajoma czy jak?

Gość może weź kogoś z rodziny lub
jakąś koleżankę.

Gość bardzo zawiedziona
To moja barzo dobra kolezanka znamy sie jakies 12 lat i teraz mi taki numer wykrecila.siostra odpada,kuzynki tezakurat wszystkie niedawno dzieci porodzily(max 2 lata-malych dzieci nie zostawia)pytalam sie juz paru kolezanek albo nie chca albo maja inne plany,takiego dola zlapalam jak tak mozna zrobic.proslialm juz starszego zeby jaks kolezanke wzial

Gość mfhjfbdbd
przeciez swiadkiem moze byc drugi facet Nie musi byc koniecznie kobieta, moze i ladniej wyglada para albo skoro nie masz wyjscia dziewczyno bierz brata, kuzyna, kolege i nie rob problemu Przeciez sweiadkowanie to tak naprawde tylko formalnosc Najwazniejsze jest to co sie bedzie pomiedzy Wami Młoda Para działo :) Takze głowa do góry :)

A tak z czystej ciekawości - jaki powód miała mówiąc "nie" ? Przestań rozpaczać! To naprawdę nie koniec świata.Świadkowi to tylko czysta formalność jak napisała koleżanka wyżej.Weź siostrę -dlaczego jej nie chcesz???

Gość bardzo zawiedziona
Jak siosttra ma 6 miesieczne dziecko to jej jakos nie na reke latanie za mna i pomaganie mi ale na szczescie kolezanka sie zgodzila,powiedziala ze ja zaskoczylam tym pytaniem,powiedziala ze mi pomoze. to dlaczego powiedziala nie niech zostanie miedzy mna a niedoszla swiadkowa