Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z niewielkiej wsi

PYTANIE DO KOBIET: Czy chciałybyście faceta który ma własny dom????

Polecane posty

Gość Z niewielkiej wsi

Mam 21 lat. Zarabiam średnio ale odkładam sporo gotówki. Jeśli nie znajdę żony to za kilka lat chcę wybudować sobie dom a przynajmniej zacząć budowe. Rozmawiałem o tym z koleżanką. Stwierdziła że to głupi pomysł bo większość kobiet wolałoby samemu wybrać jak ich dom ma wyglądac. Czy to prawda?

Gość j556jj65j65j
prawdopodobnie ma racje, a teraz gdzie mieszkasz? w bloku?

Gość Z niewielkiej wsi
Mieszkam na wsi w domu rodzinnym razem z mamą i braćmi.

Gość nomo
a ja uważam że to fajny pomysł.

Gość ewelinaaa;;;;;;;;;;;;;;
cóż to za pytanie, co może byc lepszego od własnego domu???mieszkanie w bloku?nigdy w życiu...sama jestem ze wsi i nie ma nic lepszego od mieszkania wśród zieleni także twoje pytanie mnie troszkę rozbawiło...

Gość Z niewielkiej wsi
Ale jej chodziło to to że dom powinienem budować dopiero gdy znajdę żonę bo to ona powinna wybierać rozmieszczenie pokoi itp.

Gość 444444444forty
"jeśli nie znajdę żony to za kilka lat chcę wybudować sobie dom" no to jak nie znajdziesz żony to po co te pytanie? ja na twoim miejscu mając jakąś sporą kwote, wolałbym kupić małe mieszkanie, znajdziesz żone to zamieszkacie razem, będziecie odkładać jeszcze więcej razem i wtedy wspólnie możecie myśleć o budowie domu.

Gość lofiks
Jak kobieta mądra, to będzie sie cieszyć z własnego domu, jaki by nie był. Jak będzie głupia, to budowę spędzisz na nieustających kłótniach. Postaw sam jaki chcesz i będzie Twój. Jak pobudujesz z żoną, będzie wspólny i co najwyżej przy dzieciach to będzie ci się należał jeden pokój.

Eeeee, masz odkładać pieniądze by Twoja żona mogła sobie rozdysponować je wedle własnego widzimisię?:D No tak, sprytnie, bo jak wybudujesz dom w trakcie małżeństwa to w razie rozwodu połowa dla niej. A tak jak się wprowadzi na gotowe to będzie mogła po rozwodzie zabrać tyle ile do niego wniosła. Czyli nic:P

Gość lofiks
i nie idź do bloku, bo w tej ciasnocie zgnuśniejesz.