Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewymiarowa

Jaki mam typ figury

Polecane posty

Gość niewymiarowa

Cześć wszystkim kafeteriankom :) Mam ostatnio dylemat odnosnie mojej figury - chciałam ją dopasować do jakiegoś typu, ale wychodzi na to że jestem niewymiarowa :DD Otóż: -mam 162 cm wzrostu, krótkie nogi (niestety) i dość duże łydki (38 cm :< ) -wąziutką talię (60 cm), szerokie biodra i dość duże, wypięte pośladki -mały biust (70b) ale szerokie ramiona, takie jak biodra Niby wyglądam bardzo kobieco, ale nie daje mi to spokoju, bo wychodzi że nie jestem żadnym określonym typem :p Mogę jutro wrzucić zdjęcie, jeśli trzeba. Jak myślicie, mam się uważać za rozbudowaną gruszkę czy wychudzoną klepsydrę? :) Dzięki za wyrozumiałość, po prostu nie daje mi to spokoju ;)

Gość jesteś wiolonczelą
pochodna gruszki, tylko, że gruszka ma wąskie, opadające ramiona, natomiast wiolonczela ma szerokie, proporcjonalne do bioder

Gość jesteś wiolonczelą
a klepsydra jest super proporcjonalna ma wąską talię , wielki biust, ramiona i biodra tej samej szerokości i długie nogi

Gość niewymiarowa
Niby wiolonczela ok, ale ona też ma duży biust - nie to co u mnie :p Z kolei mam za szerokie ramiona na dzwon. Ja naprawde jestem jakaś nieproporcjonalna :>

Gość jesteś wiolonczelą
bo nie możesz patrzeć aż tak szczegółowo ogólnie jeśli podzielisz figury na 4 typy, to będziesz gruszką - wąska góra, szeroki dół i tym się kieruj przy wyborze ubrań, gdyż szczególnie chodzi tu o zrównoważenie dysproporcji pomiędzy górą a dołem. Zaznaczaj talię, paskami, wcięciami, noś rzeczy w kształcie trapezu lub literki A ala lata 60

Gość niewymiarowa
Dzięki wielkie :p może wreszcie przestanie mnie to męczyć