Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verenka

Dlaczego faceci tak omijają takie kobiety?

Polecane posty

Gość Verenka

Dlaczego boja sie kobiet z dzieckiem? Przeciez to nie jest zadna choroba, tylko maly czlowiek. O co im chodzi?

Gość Subiektywnezdanie
Pytasz ogólnie, czy sama znasz z autopsji.

Gość Verenka
Mam synka, ktorego kocham. czy to cos zlego?

Gość Chupadupacabra
niby n ic zlego, ale jaki facet chce wychowywac dziecko innego faceta? taka uroda genow, swoje wazniejsze od cudzego.

Gość efbijaj
skurwiłaś się i się dziwisz,żenada

To jest zachowanie każdego samca. Lew gdy zdobędzie nowe terytorium to zjada małe lwiątka żeby swoje geny rozprowadzać a konkurenta zniszczyć. Tak samo działa męska psychika.

Gość nie znosze pomaranczowego
Efbijaj, sama sie kurwisz! Won stad!

Zależy w jakim wieku. Jak facet sam już jest dojrzały i chce się ustatkować wtedy nie jest to już tak istotne (wiem i z autopsji i z obserwacji).

Ja znam takiego co szaleje od 5lat za dwa lata starsza z dwójka dzieci,takze nie generalizuj, moze jeste glupia brzydko ,albo kiepsko obciągasz

Gość Subiektywnezdanie
Nie odbierz tego osobiście, bo przedstawiam tylko swoje zdanie, na co wskazuje nick. Dobrze, że kochasz swoje dziecko, Twojego synka. Myślę, że może to wynikać z tego, że jednak mężczyźni są jacy są, ale woleli by łożyć na swoje dziecko, dzieci. Z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że kobieta mając już dziecko, to patrząc na nie i tak myślała by o byłym, i go w nim dostrzegała.Poza tym później gdy pojawia się w okresie dojrzewania problemy wychowawcze twój syn może w twoim nowym mężczyźnie nie uznawać autorytety i nie liczyć się z jego zdaniem. Ale to tak tylko moim młodocianym zdaniem. Ale może jeszcze życie mało znam. przy czym dodam, ze dzieci lubię, to nie jest tak, że nie. A Ty ile masz lat? A ile twój synek?

I co kurwa gadacie, że każdego... różnie bywa. świat nie jest czarno-biały. I wśród zwierząt ciekawe sytuacje się nawet zdarzają, a co dopiero wśród ludzi:P

Gość efbijaj
nastepna dziwka,pewnie też z bachorem

Jak juz mowilam, najepsza jest partenogeneza. Faceci sa leniwi, nieodpowiedzialni i egotyczni. Chca byc obslugiwani i chca byc jedyni. Czesto bywaja zazdrosni nawet o wlasne dzieci, a co dopiero o cudze.

Gość Subiektywnezdanie
Co poniektórzy zostawcie zwierzęta w spokoju. One choć posługują się instynktem, maja swoje zasady. A niektórzy ludzie nie maja żadnych zasad, jedyne co umieją to obrażać innych na forach. Żenada!

Akurat mezatka i z dwojka dzieci. A ty co? Pewnie masz tak krzywy ryj ze cie jeszcze nigdy nikt nie zerznal, 45 lat i zero przyjaciow, dlatego gnijesz calymi dniami w szlafroku i kapciach przed monitorem i wylewasz swoj jad na innych. Takie wiedzmy jak ty i tak zdechna w samotnosci i zaden jad im nie pomoze. Szmata!

*przyjaciol mialo byc

Gość efbijaj
mężatka i matka?!! szit ,powinni cie utylizować,a napewno wysterylizować,wyrazy współczucia dla dzieci i męza,pewnie bzyka gdzies na boku bo nie wierze,ze może chłopisko spokojnie zyć z czymś takim

Ogolnie to przepraszam wzystkich oprocz efbijaj za ton mojej wypowiedzi i wulgaryzmy. Mialam dzisiaj zly dzien, boli mnie zab i jeszcze w dodatku przed chwila przeczytalam o tych morderstwach dzieci. I chcialam sie raz w zyciu wyzyc, bo zawsze jestem mila. Sorka!

Że tak powiem poziomem swój do swego chyba ciagnie:P ­ A co do tematu jeszcze, nie każdy jest przygotowany do zaczynania życia we trójkę, do pewnego braku spontaniczności, utrzymywania kontaktu z ojcem dziecka itp. Są ludzie którzy mówią wprost, że nigdy nie byli by w stanie pokochać cudzego dziecka (ale życie weryfikuje:P). Po prostu autorka pewnie celuje w nieodpowiednich facetów.

Gość ty..........
wilczyca ty tez pieprzysz jakies farmazony,pewnie jestes stara panną bez szans na związek i wymyslasz pierdoły na forach :-D

Efbijaj!Ja jestem ok. To ty moja droga masz nie tak z glowa. Jak ty w ogole mozesz obrazac jakas matke, ktorej w ogole nie znasz ( mowie tu o autorce )? Przeciez jesli jestes kobieta to wiesz jacy faceci bywaja nieodpowiedzialni. Jak manipuluja obiecym pranieniem ciepla i milosci. Z pewnoscia sama tego doswiadczylas w ciagu swojego zycia. A teraz smiesz sie odwrocic i nazywac obca osobe, matke kurwa? Wstydz sie! A kto jest bez winy niech rzuca kamien pierwszy. Moze ty?

Gość efbijaj
jakie matki taki kraj

Gość efbijaj
wszystki pieknie,ładnie ale do kobiety mi daleko :-D

Gość Subiektywnezdanie
rzeciez jesli jestes kobieta to wiesz jacy faceci bywaja nieodpowiedzialni. Jak manipuluja obiecym pranieniem ciepla i milosci taaaaa... znowu wszystko na facetów, ze niby kobiety, takie święte. Żyj dalej w błogiej nieświadomości. pozdrawiam

Gość ty..........
wystraczy przeczytać twoje wypociny,nie trzeba byc wróżką

Gość dokladnie tak samo kobiety
raczej omijaja mezczyn z dziecmi ( ale to jest po prostu rzadsze, bo dziecko rzadko zostaje z ojcem.) Jest to jednak duza odpowiedzilnisc, trzeba umiec zyc z tym dzieckiem. ktore przeciez dorasta, sa problemy, pewnego rodzaju zazdrosc, poza tym brak callkowitej intymnosci, zawsze jest ktos trzeci, od poczatku zwiazku, ktoryu aktywnie walczy ( czy tez nawet rywalizuje) o z=swoje prawa. ja tego nie wymyslilam, tak pokazuje zycie. Nie to,ze ktos ma cos przeciwko czyjemus dziecku , po prostu jest to jednak powazna komplikacja w zyciu.

Autorko! Jako samotna mama musisz byc silna i niezalezna. Nie mozesz sie koncentrowac na szukaniu faceta na sile, tylko starac sie ulozyc sobie zycie tak, zeby byc szczesiwa sama z dzieckiem. A kiedy ten stan osiagniesz, zaczniesz wysylac zgola inne ieswiadome sygnaly do samcow. Przestaniesz ich ploszyc a zaczniesz przyciagac. Tak mi sie przynajmniej wydaje.