Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verenka

Dlaczego faceci tak omijają takie kobiety?

Polecane posty

Gość efbijaj
no i prosze,kobieta,a potrafi coś mądrego sklecić

okreslenie "boja sie" bo faceci to tchórze,bojąsie mamusi , ,zony ,kochanki wszystkiego sie boją ,ale sa tacy,ktorzy nie maj i nie chca miec wlasnych dzieic i sa w stanie pokochac cudze i traktowac jak swoje ZNAM takie przypadki,nos do góry.

Gość efbijaj
nie znosze, to zle ci się wydaje

TO TAK JAK IEC GARBA NA PLECACH;dziecko ejst twoje,chyba wiesz co to znaczy dziecko?? OBOWIAZEK DO KONCA ZYCIA; KAZDY FACET WIE CO TO ZNACZY; ZE BEDZIE DLA CIEBIE BARDZO WAZNY ZARAZ PO DZIECKU!!

Gość Facet w średnim wieku
To nie jest dziwne, że nie jesteśmy (w większości, są oczywiście wyjątki) zainteresowani kobietami z dziećmi/dzieckiem. Każdy facet chciałby mieć swoje dziecko z ukochaną kobietą a nie utrzymywać i kochać cudze. Z czasem w miarę dorastania takie dziecko często nie widzi autorytetu w ojczymie, a wręcz odnosi się z agresją. Tak niestety jest i będzie, nic tego nie zmieni. Ja sam nie byłbym zainteresowany Panią z dzieckiem. Po co mi taka, jak mogę znaleźć bezdzietną i z nią założyć SWOJĄ rodzinę i mieć z nią SWOJE dzieci. Obce jest mi niepotrzebne. Wiem, że to okrutne, zaraz się na mnie rzucą matki polki, ale tak skonstruowani są faceci i Wy Panie tego nie zmienicie.

Gość nie znosze pomaranczowego
No bo ja nie wierze ze samotnej matce tak trudno jest znalezc faceta w Polsce. Ja mam conajmniej ze trzy kolezanki rozwodki ktore maja teraz fajnego faceta ( lepszego niz byly) i jakos dzieci z poprzedniego zwiazku nie byly przeszkoda. Jak one mogly sobie poukladac, to czemu Ty nie mozesz?

Gość efbijaj
kazdy następny przeważnie jest lepszy,bo na kolejnego moze juz nie byc czasu...

A najbardziej mnie dziwi ze faceci w drugiej polowie swoich czterdziestych oraz zblizajacy sie do piedziesiatki i nawet dalej uparcie nazywaja siebie tymi w "srednim wieku" i wydaje im sie ze byle dwudziestka na nich poleci z wywalonym jezorem i bedzie im rodzic bachorki. Bo to wspaniale miec dziadka zamiast ojca, no nie?

Gość efbijaj
zauważ ,ze wielu sie tak nie wydaje tylko tak mają:-D

Efbijaj! Bywaja kobiety suki, ktore krzywdza i lamia serca. Ale to nie powod zeby obrazac innych niewinnych ludzi. Bo kobiety jednak w wiekszosci sa dobre z natury. Inaczej nasz gatunek rodzac sie az tak niesamodzielny i bezbronny nie mialby szans na przetrwanie.

Gość Dojrzałość nie idzie w parze
z wiekiem :D:D 🖐️ Trafiasz na takich facetów nie każdy taki jest... nawet jezeli jest mlody .. nie znaczy ze nie chce miec dzieci nawet jutro.. :) ja znam mlodego chlopaka do ktorego lgną dzieciaki i jest teraz z dziewczyna ktora jest samotna matka Krwawa Wilczyca Zależy w jakim wieku. Jak facet sam już jest dojrzały i chce się ustatkować wtedy nie jest to już tak istotne (wiem i z autopsji i z obserwacji).

Gość dokladnie tak samo kobiety
zwlaszcza , jesli matka ma syna , kiedy ten jest w wieku dorastania robi sie problkem samca alfa w domu. Tak samo zreszta, jesli kobieta wiaze sie z mezczyzna z córka. To podobne jak mieszkanie z tesciową - najblizsza osoba twojej ukochanej, ale jednak... To sa trudne sprawy, nie mowie, ze nie da sie rozwązac, ale trzeba zrozumiec takich mezczyzn ( i kobiety)

Gość Facet w średnim wieku
Chciałbym panią wyżej poinformować, że nick nie zawsze oddaje rzeczywistość. Wpisałem taki, bo akurat tak mi przyszło do głowy. Mam dużo, dużo mniej lat niż sugerowane "50" ? jak i sporo mniej niż również podane "40" Ja się tutaj nie pluję, więc proszę bez jadu. Autorka zadała pytanie, więc odpowiedziałem na nie, nie atakując i nie obrażając nikogo.

Gość efbijaj
wiekszość kobiet jest dobra w ocenie innych kobiet,oczywiście,że tak i tak będzie,ale ja was dobrze znam z autopsjiw róznym przedziale wiekowym i materialnym i intelektualnym,wikszość to zakłamane suki,wyrahowane,wredne i fałszywe,przekonałem się nie raz o tym i teraz się tylko moge śmiac z tych prawiczków kafeteryjnych szukajacych w desperacji i na siłe samicy

Gość abbracaddabbra
Hejka! Ja byłam samotna mama. Juz nie jestem Znalazłam faceta starszego ode mnie,który bardzo pokochał moja mala córeczkę a ona jego. Mowi na niego "tata" i świata poza im nie widzi. A ojciec dziecka, mój były mąż okazał się być zboczeńcem, takim prawdziwym zboczeńcem, co ukrywał przed wszystkimi. Udało nam się od niego uciec, ocalałyśmy bez szwanku a teraz jestesmy szczesliwe. Pozdrawiam!

Facet w srednim wieku! Przepraszam. To przez ten zab. Tak boli, ze az sie mam ochote na kims wyzyc. Normalnie taka nie jestem.

Wiele z nas to dobre, zyczliwe kobiety. Opiekuncze, pacowite, kochajace i wierne. Ja poznalam w zyciu wiele dobrych kobiet a zdecydowanie mniejdobrych mezczyzn.

Gość Subiektywnezdanie
Wiele z nas to dobre, zyczliwe kobiety. Opiekuncze, pacowite, kochajace i wierne. Ja poznalam w zyciu wiele dobrych kobiet a zdecydowanie mniejdobrych mezczyzn. Z tamtej twojej wypowiedzi wypływ2ał pejoratywna ocena wszystkich facetów, a to nieprawda. Są porządni, wiec dobrze, że tu zaznaczyłaś. Być może i więcej jest dobrych kobiet, niż mężczyzn, ale niektóre z was są takie, ze lepiej ich na własnej drodze nie spotkać.

Gość dokladnie tak samo kobiety
alez nikt nie ujmuje niczego tym kobietom! I tym dzieciom! Po prostu sytuacja jest bardziej skomplikowana. Jak dziecko malutkie, to wlasciwie nie ma problemu. Ja starsze , dojrzewa, nie wiesz, czy nie powie " nie masz prawa ode mnie tego wymagac, nie jestes moim ojcem". No i glupio. Jest sie takim ciut ubezwlasnowolnionym rodzicem. Nie kazdy sie do tego nadaje.

Gość efbijaj
to fajnie,że takie spotkałaś:-D ja spotkałem wiele innych i zdania nigdy nie zmienie,a wszystkim ewentalnym kandydatom na mężów radziłbym posiedziec tutaj tak przez pół roku i wyciagnąć odpowiednie wnioski czy lepiej byc kandydatem czy już mężem

Gość dlaczego odpowiadam
kobiety najpierw się puszczają z jakimiś ruchaczami a później myślą, że znajdą frajera. Wybierajcie porządnych mężczyzn ( bez względu na doświadczenie selsualne lub jego brak) to nie będziecie same wychowywały dzieci.

Gość ale o co chodziiiiii
wiekszosc kobiet tez nie chce faceta z dzieckiem

Gość fgfhfhf78
a co w tym dziwnego? przecież dziecko, to nie jest żadna atrakcja tylko odpowiedzialność i obowiązek. kiedyś umawiałam się z samotnym ojcem i było to męczące- nie byliśmy sami w tym potencjalnym związku, dzieciak był zawsze nieodłącznym elementem układu i wiedzialam, że w razie czego biorę sobie na głowę też to dziecko, a nie miałam wcale ochoty na taki ciężar. nawet Brad Pitt przestał być dla mnie atrakcyjny odkąd otoczył się tą chmarą dzieci, więc sie nie dziw.