Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elaxxxxxx

dylemat przezwisko faceta glupota?

Polecane posty

Poznałam w krakowie faceta jest on stosunkowo przystojnym,dobrze ubranym,wyksztalconym, stosunkowo pzy kasie brunetem -jest tylko jedna rzecz-w pewnych kregach towarzyskich mowia na niego rumun-z tego co sie dowiedzialam byl to zart licealny i jakos tak zostalo(nawet z tego kregu towarzyskiego mowia mu zazwyczaj w twarz po imieniu pawel-bo sie o to denerwuje). Mam jakas dziwne odczucia mimo ze facet odrazu mi sie spodobal -faktycznie wyglada troche na poludniowca np. hiszpana,wlocha moze blugara(100% polak) -jakos ta ksywka narzucila nieciekawa autosugestie. co wy na to dziewczyny przeszkadzalo by to wam- pewnie jest drazliwe i jedzie po opinii-gosciu jest do wziecia;)

Gość eeeee spokoooo
rumun to jeszcze nic :D ja mialam kolegów na których wolali cygan aka cyguś, koza, łachu i talib - koles tez mial sniada karnacje i zarost wygladal jak arab :P z ostatnim potem sie zareczylam :P ksywka moze czasem zle sie kojarzyc alle przeciez dla ludzi i tak zawsze zostanie sie adamem, kamilem, markiem i kubą ;)

Gość eeeee spokoooo
kocham ciapatych !

Gość eeeee spokoooo
a najbardziej kocham zlizywac gowno z ich kutasow zaraz po tym jak wyruchali koze

Znałem kiedyś typa na którego wołali "szmata" :D

Gość Viviiiii
Na kuzyna mojego faceta mowia "dziwka" i jego dziewczynom nigdy to nie przeszkadzało:)

Gość Rumun Nawigator
jak Ci się nie podoba moja ksywa to wypierdalaj

Gość Ciekawie mówicie
Również nie wiem w czym problem. Na mojego kolegi tak mówią i nikt nigdy nie miał z tym problemu.