Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz...

Gdzie jest granica między zwykłą tęsknotą a nękaniem lub narzucaniem się?

Polecane posty

Gość lukasz...

Weźmy za przykład taką sytuację jest sobie para która jest ze sobą 4 miesiące, tyle trwa ich znajomość, dziewczyna zapewnia o wielkiej miłości pozwala się chłopakowi angażować ale coś jej się odwidziało i go zostawia, nie zakochała się, nie było jakiegoś powodu jak zdrada czy pobicie. Taki chłopak bardzo to przeżywa i próbuje się kontaktować bo brakuje mu tej osoby. Czy potępilibyście go za to? czy niedojrzałe zachowanie dziewczyny tłumaczy jego zachowanie?

Gość dziadyga do orzechów
To będzie stalking. Pamiętaj: "inne też mają".

Gość kamyk ..
próbuje? Normalnie sie skontaktuj zadzown czy zapukaj. Ta k konkretnie wtedy to nie jest stalking stalking jest wtedy jak ktos przekracza granice intymnosci..np ona nad morzem ty za nią, ona w pracy ty za nią, ona u znajomch ty za nią..a nie rozmawiasz..tylko jestes.. mam nadzieje, ze pomoglem.

Gość two handed sword ;)
Kaszdemu siem mosze odwidziec i tszeba to wziac na klate a nie nekac.Pojencie chonoru bywa glopio naduzywane ale jesli zahacza o zwykle poczucie wlasnej wartosci ,to o czym tu wogule gadac.

Gość two handed sword ;)
a mosze dowiedz sie gdzie pszebywa i zacznij mówic ze jest gupia i bszydka i nie wie co stacila...wtedy siondzie jej psyhe ajak nie siondzie(bo tfarda sztóka) i nie zmieni zdania ,najlepiej wynajoc zbiruf zeby pobili i wyciongnoc pomocnom dlon i pszegonic zlych zbiruf i zawiesc do szpitala oraz szepnoc czóle- to pszeznaczenie bejbe ;)

Gość phhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu
Właśnie, to dobre pytanie, miałem identyczną sytuację, ale moja dziewczyna chyba pod pretekstem pożyczyła mi coś na tydzień, ja po tygodniu gdy się spotkaliśmy powiedziałem jej że tęsknie, a ona stała się chłodna i niedostępna, chciała miec przewagę, no i zaczęło się..bardzo mnie to dotknęło, nie mogłem przestac tęsknić i bardzo się powstrzymywałem, żeby nie zacząć jej błagać i nachodzić. Jednak wiedziałem mniej więcej gdzie mogę ja spotkać i czasami chciałem być częściej w tych miejscach, ale nigdy do niej nie miałem odwagi zagadać i to się tak powtarzało, Albo kilka razy się z Nią spotkałem i nic jej nie powiedziałem o swoich uczuciach a potem jak sie rozchodziliśmy, to dzwoniłem do niej dopiero. I jakos skutek był tego, że wcale nie miała ochoty się ze mna później spotkać, czy jest to Wam znajome? czy to był stalking, śledzenie, a moze jeszcze coś innego?

sam jestes niedojrzałym bucem i kasuj sobie dalej moje wypowiedzi tylko dzieciak nie skuma że laska go olała bo to nie to bo ty to nie ten albo to że nie pasiren jej twoja mała kuska a tak wogóle to nie wiem co ty tu robisz o tej porze dobranocka już dawno sie skończyła potem paciorek i lulu