Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy tematt

Dakota Rose, kotakoti

Polecane posty

Gość ciekawy tematt

Znacie ja? Co o niej sadzicie?

Gość ciekawy tematt
halo

Gość GwiezdnaKalarepa
No ja znam (: Ma śliczne usta.

Gość FakeLiar
https://encyclopediadramatica.se/Kotakoti To photoshop. I soczewki plus make up. Jednak kłamie, że jest naturalna. Są w necie gify gdzie pokazane jest jak jej broda i nos zmieniają kształt w jej filmikach - edytuje je za pomocą Adobe After Effects. Tylko wspomnisz o soczewkach (np. zapytasz o markę) kasuje twój komentarz i blokuje cię. Kiedy ktoś umieści post o niej gdzie wytyka jej wpadki, post zostaje usunięty. Kłamie, że kocha Japonię, tylko dlatego, że zainteresowali się nią (wcześniej były Chiny, ale ich "porzuciła" bo Japonia weszła do gry). Robiła głupie homofobiczne, rasistowskie żarty. Śmiała się z grubych i chorych osób. Wysłała wyedytowane zdjęcia i filmik do Bravo Tokyo Models i dlatego podpisali z nią kontrakt (co było bardzo głupie btw). Ona i jej rodzina przeszukują internet, żeby wykasować wszystko co nie pokazuje jej jako "żywej lalki". Usuwają też posty z fan blogów, albo pozytywne komentarze, gdzie ktoś wspomniał o soczewkach albo o photoshopie. Również twierdzi, że posiada prawa autorskie do koreańskich i japońskich programów (oraz innych filmików), przez co są usuwane np. z youtube, co jest oczywiście nieprawdą i w ten sposób łamie prawo (tak samo jak to że posiada prawa aut. do cudzej opinii ...WTF?). Polecam przeczytać artykuł na encyclopediadramatica (ten który podałam na górze). Ta dziewczyna nie jest warta, żeby się nią zachwycać. To wszystko kłamstwo. Jest ładna, owszem, ale nie tak jak chce żebysmy ją widzieli.