Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Operacija

Co uważacie na temat operacji plastycznych?

Polecane posty

Gość Operacija

Są potrzebne? A może to zwykłe fanaberie? Piszcie jakie jest Wasze zdanie na ten temat.

Gość edkijda
teraz to cala rodzina sklada sie na operacje platyczna uszu -jako prezen t komunijny- ludzie sa okrutni potwornie jka ktos ma jaksa anomalie fizyczna

Gość Zuzanna Amelia & 27
Sa potrzebne

Gość Ant......
W niektórych sytuacjach są potrzebne. Dzięki nim życie wielu ludzi zmienia się diametralnie.Osoby które całe życie były obiektem kpin z powodu krzywego nosa, odstających uszu, niedorozwoju piersi czy zniszczonego przez ciąże brzucha mogą w końcu normalnie życ. Trzeba jednak pamiętac by nie popadac w skrajnośc. Rozumiem gdy ktoś coś sobie poprawi przy pomocy chirurga ale ważne by nie przesadzic i nie zrobic z siebie potwora.

Są potrzebne niektórym ludziom, skoro płacą tysiące PLN/USD. Pytanie tylko - skąd taka potrzeba. Potrzeba zatrzymania młodości na siłę ... Uważa, że to brak akceptacji przemijania, strach przed śmiercią popycha do tego ludzi. Druga kategoria - to ludzie "pracujący" twarzą. Spiker, modelka, gwiazda - tutaj pewnie przemawia czysta ekonomia.

Gość brzydula...
A co jeśli jest sobie młoda, zakompleksiona dziewczyna, która nie może znieść swojego odbicia w lustrze?

Jeśli nie może znieść swojego wyglądu, to pytanie czy może go zmienić? Jeśli ma nadwagę - to może. Jeśli ma jakąś wadę której nie może zmienić - to wystarczy popracować nad sobą.

Gość brzydula...
ma zajebistą figurę, ale ma odpychającą twarz.

A ile osób Ci powiedziało że masz odpychającą twarz? Po drugie ważny jest wiek - jak masz 12-16 lat to jeszcze kości Ci rosną, kształt twarzy się zmienia. Po drugie - z wiekiem nauczysz się lepiej malować, czesać i ubierać.

Gość brzydula...
nie jestem już nastolatką, w sumie sprawa wygląda tak, ze w wieku dorastania sporo się nasłuchałam przykrych rzeczy odnośnie swojego wyglądu. teraz pracuję w branży gdzie liczy się atrakcyjny wygląd, mimo tego czuję się jak śmieć i za zarobione pieniądze chcę iść pod nóż chirurga.

Sama operacja nie wystarczy. Przydałaby się terapia. Czy jesteś pewna, że po operacji, jak się szwy zagoją znikną same, automatycznie wszystkie kompleksy? Tak magicznie w ciągu jednego dnia kompleksy hodowane latami? Nie sądzę.

Gość brzydula...
operacji nie odpuszczę, bo to moja jedyna szansa na poczucie ulgi, dowartościuję się, może moja samoocena podskoczy i odbije się od tego dna na którym się znajduje. a co do terapii to kiedyś próbowałam, stwierdzono depresję, ale odpuściłam sobie te pogawędki z psychologiem.

moim zdaniem chirurgia plastyczna jest potrzebna, bo pomaga ludziom po wypadkach, oparzeniach itp. odzyskać normalny wygląd.

Gość Pozdrawiam, Jacek
Pozdrawiam, Jacek :D

Gość pomarańczowe Audi a1
Operacje Plastyczne są potrzebne dla ludzi po jakiś urazavh i ona to nadzieja na powrót do normalnego życia, Niestety nasze Społeczeństwo NIBY TOLERANCYJNE odrzuca osoby z jakimś " felerem" tacy idealni:) śmieszne i tragiczne w jednym jest to ze grubas będący grubasem na swoje życzenie patrzy krzywo na osobę ze zniekształconą buzią która miała wypadek z nie swojej winy. A przedłużanie Młodego wyglądu to strach przed Starością - trzeba umieć się zestarzeć.

Gość teraz taka moda na operacje
i durne baby jak pojebane leca na zabiegi :O a potem placz i zgrzytanie zebow jak cos sie nie uda :O popatrzcie na oszpecone gwiazdy jak paskudnie wyglada linsday lohan po przerobkach u ,, specjalistow ,, :O albo babska po botoksie ryj jak opuchniety ponton :O wary jak lachon do burdeli

Gość jestem jak najbardziej zaa
jestem juz po jednej, planuje 3 kolejne, a mam 20 lat. polecam, nie pierdolcie

Gość Kleopatra15
Mam 15 lat i jestem po 2 operacjach plastycznych:classic_cool: Już planuję wygładzać zmarszczki i mieć usta jak lachociąg:classic_cool:

Gość ereertrtyt
fanaberia i brak prawdziwych problemow.. a jak naprawde zachorują to dopiero bedzie ciekawie :) co innego ktos po wypadku zmasakrowany to rozumiem, ale nie pojmuje jak mozna sobie robic nosy, cyce, wstrzykiwac cos pod skore, obrzydza mnie na sama mysl.

Tak, są nam tak samo potrzebne jak komedie romantyczne, iPody i masa innych bajerów bez których można byłoby się obejść, ale skoro chcemy i możemy je mieć to czemu nie?