Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka Z zapałkami 657657

do jakiej figury pasuje ta sukienka? czy nadaje sie na wesele/bal sylwestrowy?

Polecane posty

Gość dziewczynka Z zapałkami 657657

czy taka sukienka dodaje kilogramów czy może zakryje szerokie biodra? ja nie jestem gruba ale pupe mam większą i nie lubie bardzo dopasowych sukienek może nie chodzi mi konkretnie o taką sukienke ale coś w tym stylu http://moda.allegro.pl/sl-10-cudna-sukienka-princeska-sukienki-wesele-i2649808758.html chciałabym żeby zakryła biodra i była niedroga bo założe ją pewnie z raz czy dwa

Gość cleuca
Dam jedną radę: poproś o zdjęcie inne niż z tego chińskiego katalogu (najlepiej na żywym człowieku i oczywiście bez jakiejkolwiek obróbki graficznej), bo coś mi mówi, że na żywo to toto może zupełnie inaczej wyglądać. No i ona strasznie krótka jest (obstawiam jakieś 65 cm)...

Gość cleuca

bardziej do figury szczupłej ale nei każdej osobie nawet szczupłej coś takiego pasuje.

Gość atka 48
Na fotce wygląda ładnie ale rzeczywistość może okazać się zupełnie inna. Ja kiedyś kupiłam na takiej stronce /lokalizacja Tajlandia/ sukienkę i to co dostałam zupełnie nie pasowało do fotki. Żadnego wykończenia, materiał ostatniego gatunku /wszystko sztuczne/. Dlatego lepiej nie zawraca c sobie głowy tanimi sukienkami z Tajlandii.