Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koritsaraa23

Kobietki, jak sie 'odegrac' ?

Polecane posty

Gość koritsaraa23

Facet, ktory wydawal mi sie istota stworzona dla mnie i ktorego probowalam zdobyc dosc dlugo.. okazal sie zwykla swinia! Kiedy w koncu udalo mi sie Go 'uwiesc' wszystko bylo super, wyladowalismy w lozku, kilka pieknych chwil, a teraz nie ma po nim sladu, odzywa sie raz na jakis czas, tak jak wczesniej po prostu mnie olewa, kiedy sie gdzies przypadkiem spotkamy, nie slysze nic po za ' czesc ' nie musicie mi pisac, ze zalezalo mu tylko na bzyknieciu, bo zdaje sobie z tego doskonale sprawe. Teraz mi juz raczej przeszlo, zaczelam go nienawidziec.. ale nie moge tego tak zostawic, skrzywdzil mnie, chce dla niego czegos podobnego, a wiec kobietki skrzywdzone.. jak go sobie oplatac wookol palca, a potem wykorzystac tak jak on mnie ?

Gość koritsaraa23
Chcialabym, ale nie potrafie mu tego wybaczyc za bardzo mi zalezalo.

Gość koritsaraa23
Moze ktos mi pomoc ?

Gość dziuniaa34
tez bym chciala wiedziec.

Nie odgrywaj się. Po pierwsze i tak ci się nie uda, bo nie da okręcić sobie dookoła palca kogoś, kto nie jest tobą zainteresowany. Po drugie to ty go zaciągnęłaś do łóżka, a jego wina polega tylko na tym, że dał się zaciągnąć. Teraz masz pretensje do innych, ale sama sobie jesteś winna.

Gość koritsaraa23
Sluchaj Placku! Nie mam 15 lat zebym nie wiedziala kto kogo do lozka zaciagnal. Ja uleglam, bo mialam wrazenie, ze cos miedzy nami jest.

Oczywiście ty lepiej wiesz, kto kogo zaciągnął do łóżka, ale z tego co napisałaś wynikało, że ty jego, a nie odwrotnie. Kto jest winny tego, że miałaś mylne wrażenie ? Wykorzystałaś seks do uwiedzenia go i dziwisz się, że to uwiedzenie się nie udało. To skoro masz już więcej niż 15 lat, to powinnaś wiedzieć, że nie każda próba uwiedzenia kończy się sukcesem, więc czemu się dziwisz, że ci się nie powiodło ? Czemu zaczynałaś od seksu ?

Gość piegowata sandra
chcialas seksu, dostalas seks, po co sie odgrywac? zeby zrobic mu frajde?

Gość koritsaraa23
Probowalam na wiele sposobow, przyszedl dzien w ktorym zwrocil na mnie uwage, przetanczylismy cala noc w klubie, dobrze sie bawilismy, skad mialam wiedziec, ze to tylko magia jednej nocy, spodziewalam sie, ze moze w koncu zauwazyl, ze Go chce, ale tak jak mowisz.. NIC BARDZIEJ MYLNEGO.

Najbardziej odpowiednia metoda w tym przypadku, to.... obojętność. Nic nie zrobi wrażenia na facecie, który nie jest Tobą zainteresowany. No, może, gdybyś potrafiła przypadkowo, go spotykając patrzeć przed siebie, tak, jakbyś go nie widziała / tzn. tak, jakby był powietrzem /, to może zadałby sobie pytanie, dlaczego tak ^^ oślepłaś ^^. Ale i to niczego nie zmieni.

Gość koritsaraa23
Moze faktycznie ta obojetnosc, jest jedynym rozwiazaniem, albo poskutkuje, a jak nie to w koncu dam sobie spokoj

Gość spierdalam stad chocby boso
Najbardziej odpowiednia metoda w tym przypadku, to dojrzeć. :)

Gość jest sposób i to prosty dość
wykleić sobie pokój/mieszkanie/dom/piwnicę jego zdjęciami pojawiać się w miejscach, gdzie on bywa i nie podchodzić, nie odzywać się, tylko z pewnej odległości wymownie na niego patrzeć wydzwaniac do niego od czasu do czasu i gdy odbierze, odkładać słuchawkę powiedzieć waszym wspólnym znajomym, że myślisz o nim cały czas i z miłości jesteś zdolna do wszystkiego, nawet do nienawiści i zemsty (a jesteś zdolna do zemsty, prawda?) :) potem oddać się w ręce policji, żeby uczestniczyć spokojnie w leczeniu psychiatrycznym i w procesie o nękanie napisać w więzieniu książkę i próbowac ją sprzedać ku przestrodze innym porzuconym/zawiedzionym idiotkom podzielić się przeżyciami na forum