Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmuuuttaaaaa

co robic?!?spirala a ciaza?!nie chce dziecka

Polecane posty

Gość ssmuuuttaaaaa

Czy ja moge byc w ciazy skoro mam spirale??mam spirale juz rok czasu wczesniej okres regularny dostawalam okolo 19-22kazdego miesiaca a teraz jest juz tyle dni gfy nie ma okresu lekow bie biore zadnych i nie bylam chora ostatnio.nie chce drugiego dziecka bo maz mi nie pomaga nawet przy jednym nie wyovrazam sovie vujania noworodka w nocy i usypiania 2latki.masakraaa nie chce

Gość ssmuuuttaaaaa
Nie mam w nikim pomoxy nawet jakvym na porodowke jechala to z dzieckiem by nikt nie zostal.maz zero pomocy mysle naweet by od niego odejscc i tu nagle jeszxze ciaza mimo ze mam spiiralee??!?

Gość Peezda
Myślisz by odejść od męża a ta druga ciąża to skąd się wzięła?

Gość ssmuuuttaaaaa
No nie wiem jeszcze czy to ciazaa musze zrobic test ciazowy.ale boje sie nie wiem dlaczego mialBym byc w ciazy ze spirala.nie chce byc z mezem boo juz dlugo mysle i rozstaniu z bin ale nie mam dokad pojsc nie chce byc mloda mama z dwojka dzieci chce isc do pracy i uwolnic sie od mezaaa.masakraa tak sie nartwie i co chwile robie siku jak w ciazy...

Gość ssmuuuttaaaaa
I tak mysle ze ta spurake mam niecale 2lata Wazna jest5lat.nie rozumiem i jeslu to ciaza usunee masakra

Gość ssmuuuttaaaaa
I tak mysle ze ta spurake mam niecale 2lata Wazna jest5lat.nie rozumiem i jeslu to ciaza usunee masakra.chyba ze sie przesuneela i uciska na pecherrz??!?

Gość febbaa
chcesz od niego odejsc a sie z nim bzykasz?:D:D:D śmieszna jestes

Gość ssmuuuttaaaaa
Tak chce odejsc a uprawiam z nik sex tylko jak on chce i to rovie z laska bie moge odkoqic bo awantury robii a nie mam dokad odejsc boje sie ze to ciaza

Gość Snxjx
Ja cie pierdziele naucz sie pisac z tego belkotu nie mozna nic przeczytać

Gość qqqoooiiioooppp
Trochę Ci współczuję... Jednak skoro nie masz z jego strony żadnej pomocy to dlaczego z nim jesteś? Naprawdę nie masz żadnej absolutnie możliwości?

Gość smuuutttnana
No poprostu nie wiem co robiccc..bo moge isc do babci mieszkac Le nie mam swoich pieniedzy nie praacuje i z dzieckiem nikt mi nie zostanie jwdnym Z dwoma juz calkueem nawet jakbym rodzila to bym mala na porodowke miala wziasc bo kto by z nia byl?!!?jest niespokojna nerwowa wezeszczy jest szybkaa ruchliwa i nie wyovrazam sobie noworodka w domu i moja wrzwszczaca niegrzeczna corkaa i brak pomocy mezaa.piwuem jemu ze uune dziecko bo nie dam rady takk.chce isc do pracy chce isc z cirka do babci nie chce drugiego dziecka z tym facetem!!

Gość smuuutttnana
On mi nie pomaga nawet jak jest w domu w jiczym gdy corka byla noworodkuem nie mialam sily on ani razu do niej nie wstal ani razuu!!!nie byl nawet w szpitalu gdy sie urodzila gdy byla choraa nie pomagal mi mowil ze ma dosc gderania chorego dziecka chce odejsc.jutro zrovue test ciazowy..rano chyba najlepuej zrobu.z

Gość kobietooooo
naucz się pisać, tego nie da się czytać. Zanim coś opublikujesz to przeczytaj to!!!

Gość Co by tu dodać
Do Autorki. dziecko, ile Ty masz lat? Nie ma 100% antykoncepcji, a jak się uprawia seks, to, że dziecko może się począć trzeba barć pod uwagę. Oczywiście dorośli ludzie tal robią, bo są odpowiedzialni,a nie dzieci które bawią się w seks.

Gość smuuutttnana
I babcia mi tez powiedziala ze jak do niej chce sie wprowadzic to z jednym dzieckiem dAmy rade bo pojdzie do przedszkola a ja praca bo babcia ma prawie 80lT wiec z 2lTka nie chce zistawacc.a co dopuero z noworodkuem bylabym uziemiona

Gość smuuutttnana
Mam 25lat nie jestem dzieckiem...nie wiem co robicc...mysle nad tym arrrotec ale boje sie ze sie wykrwawie itd bo sie naczytalam o tym.nie dam tady sama z dwojka dzieci i z nerwowym cholerykiem mezem od siedniu bolesci z ktorym hestem bo muszee nie chce dzieci skazywac na taki loos

Gość Co by tu dodać
jeżeli to dziecko się poczęło, to go nie usuwaj, bo nie zasłużyło na to, aby płacić za Twoje błędy. To w sumie od czego masz tego męża, życiowego nieudacznika, jak nawet przy własnym dziecku nie chce pomóc.ile on ma lat?

Gość Najpierw zrób test ciążowy
potem panikuj.A ty zamiast się upewnić czy jest ta ciąża już planujesz aborcję...o boże!!! Dziewczyno ogarnij się!

Gość smuuutttnana
On sie nawet nie przejmuje mowi ze jak na tesscie wyjda dwie kresli to zrobie co chce tzn usune lub zostaqie ale ja wien ze z dwojka dzieci bede miala trageedie bo on mi nie pomoze codziennie sie klocimy chce oddejsc i odejdee mialam idejac za dqa miesiace do babci mialam taki cichy plan swojj a tu tetZ brak okresuu napaprawde nie mam poomicy w nikim bylam pewna ze ze spirala bedzue ok a tu niewiadomo jutro sie dowiemm... Mam nadziee z moze jakS choroba albo coss nie sam rady sama zreszta jego tez maja zamknac do wieziebia Ja sama z dziecmi!?

Gość Co by tu dodać
Nie przesadzaj, sa samotne z matki z dziećmi. Poza tym zawsze wszystko może jakoś ułożyć w życiu, są domy samotnej matki, mops, Twoja rodzina i przyjaciele. Nie zabijaj tego dziecka, bo potem wyrzuty nie dadza Ci żyć. A w ogóle to gdzie żeś takiego nieudacznika na męża znalazła, porządnych facetów nie brakuje i ile jesteście razem. W sumie dodam, ze jak czytam takie historie to nie żałuje, że jestem sam:/