Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLKA33

Jak to jest z tym testowaniem.... ???

Polecane posty

Gość POLKA33

witam wspolzylam z mezem bez zabezpieczenia(lecz bez wytrysku w środku) dokładnie 3 tygodnie i 2 dni temu, okres ostatnio miałam 8 sierpnia współzyłam w 28 dniu cyklu ... po czym 4 dni później pojawiło się malutkie krwawienie trwające 5 dni (może i to był okres tylko że w zmienionej postaci ponieważ to mój pierwszy po odstawieniu tabletek anty). a więc zaraz wkręcilam sobie że jestem w ciazy więc wykonałam 9 dni po betę wynik 2,0 powtórzyłam zwykły test domowy po upływie 16 dni jedna kreska potem powtórzyłam po 3 tyg.1 dniu czyli wczoraj bete wynik 2,0 ... czy testy sa już wiarygodne??? ...

Gość POLKA33
Bo ja z tego wszytskiego już głupieje, na forach piszą dziewczyny że 3 tyg po to jest za wcześnie... że sa takie przypadki ze testy zawodzą itp.. juz nie wiem co mam mysleć... Objawy ciązowe już u siebie zauważam...

Gość mama4letniego synulka
myslę że testy są wiarygodne beta nie przyrosla

Gość absolutnies
to prawda beta mogła jeszcze być zrobiona za wczesnie dlatego jeszcze nie przyrosła

Gość guru guru
tESTY SA NIEWIAYGODNE, ALE BEA TAK I TO JUŻ KILKA DNI PO ZAPŁODNIENIU. GDYBYŚ RZECZYWIŚCIE MIAŁA OBJAWY CIĄŻOWE TO BETA BYŁABY ZNACZNIE PODWYŻSZONA - TO HORMONY ODPOWIADAJĄ ZA PEWNE OBJAWY

Gość guru guru
beta nie była za wcześnie bo autorka współżyła 3 tygodnie temu ponad

Badanie z krwi poziomu bety jest pewnym testem - aktualnie nie jesteś w ciąży. To krwawienie to był pewnie okres - dokładnie jak piszesz zmieniony przez ostawienie tabletek.

Gość guru guru
beta po 3 tygodniach byaby w setkach albo tysiącach

Gość guru guru
Zaburzenia, które masz wynikają z ingerencji w organizm hormonami

Gość POLKA33
dzieki dziewczyny odetchnęłam ...;)

Gość bialamasajka
testy powinny być wiarygodnie. Spokojnie :) Jeśli nie chcecie mieć jeszcze dziecka zacznij prowadzić samoobserwację swoich cykli. Będziesz wiedzieć kiedy jest możliwość zapłodnienia a kiedy nie. Najlepsza jest metoda objawowo-termiczna. Ja akurat używam cyclotestu, ale na początek powinny ci wystarczyć testy LH albo mikroskop owulacyjny

Gość POLKA33
bialamasajka dzięki:) No własnie nie chcemy mamy 7 miesięczną córkę. Poprostu dałam się ponieśc chwili. I mam nauczkę;) Dlatego poslucham twojej rady i bede stosowała testy owu;). Plus prezerwatywa. Nigdy w zyciu bez!:)