Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Ale widziałam wczoraj pająka! :o

Polecane posty

Bardzo ładny pajonk z tego pajonka. Śmiem twierdzić, że wręcz przeuroczy.

Gość To na pewno
no i od razu widać, że nie jest to twór naturalny! Może spróbuj go odszukać i uwięzić. Poddaj go wyszukanym torturom (szczegóły znajdziesz w papierach z Guantanamo). Trzeba się dowiedzieć komu służy, zanim będzie za póxno :classic_cool:

Można odwrócić go na plecy i przywiązać osobno każdą z nóżek tak, by wierzgać nią nie mógł. Ale trzeba to zrobić bardzo umiejętnie, gdyż poluzowane więzy dadzą mu możliwość oswobodzenia odnóża i skrzętnego kopnięcia w Twą twarz.

przeuroczy jak mój zad :) To na pewno myślę, że to bardzo zaawansowana technologia. Śmiem podejrzewać, iż potrafi przenosić się w czasie, więc wyśledzenie go nie jest ja moją rękę, potrzebowałabym pomocy szalonego naukowca, również z przyszłości, ponieważ teraźniejszość nie poradzi sobie z tym tworem, tak sądzę :o

slabo mi. tymbvardziej jak sobie pomysle, ze coś takiego łazi gdzieś w mojej okolicy. to wszystko te konserwanty, zupki z tytki itd

Ale naukowiec z przyszłości żyje gdzieś w teraźniejszości tylko młodszy o kilka lat. Może odnajdź go teraz i powiedz, ze musi doskonalić swe umiejętności podróżowania w czasie, gdyż zgłosisz się do niego za lat kilkanaście w celu tropienia pajonka.

Gość zapiłam pajonka
strasznie się ich boję, bez mojego to masakra :O on jej usuwa lub zabija. nie znoszę! w histerię wpadam. chyba mam arachnofobię :O mój mnie chroni :) dla niego 👄

Gość To na pewno
hej, hej... popełniacie błąd logiczny! Przyszłości nie ma, jeżeli nie dopadnie się pajonka i w porę nie przekreśli jego planów! Zatem nic nie da szukanie naukowca. Może należy zwrócić się o pomoc do kontrwywiadu? Albo chociaż do detektywa Rutkowskiego? :classic_cool:

kciukiem - mam nadzieję, że już spiertolił, ale to niedaleko mojej klatki 😭 Polly - masz całkowitą rację, gdzie jednak znajdę dane o naukowcu, który miałby szanse w starciu z robo-pajonkiem z przyszłości? Nie wiem, jak go rozpoznać :(

To na pewno: Nie, nie popełniamy błędu- ustaliliśmy już, iż pajonk przy pomocy teleskopowych, azbestowych odnóży steruje skomplikowaną aparaturą kokpitu pojazdu przenoszącego w czasie. Dlatego autorka ma małe szanse pojmania go teraz. I właśnie się zastanawiamy jak dotrzeć w teraźniejszości do naukowca z przyszłości, który pomoże opanować bestię.

Niestety podejrzewam od dawien dawna, że Rutkowski sam jest androidem. Ciemne okulary mają za zadanie ukrywać czerwony błysk w jego siatkówce (mikroelementy i diody nie dały się ukryć za szklanym okiem), a jego kwadratowa fryzura zrobiona jest zapewne z tytanowych włókien i polimerów.

Gość To na pewno
Możesz mieć rację, co do Rutkowskiego :( Czy znaczyłoby to, że on nalezy (jest sterowany) do tej samej organizacji? Czyli, że ni mozemy liczyć na nikogo, bo ONI przeniknęli już wszędzie? Poly - jeśli on jest tworem z przyszłości, oznacza to, że w teraxniejszości odbywa się bitwa, o kształt tej przyszłości. Czy będzie ona należeć do nas, czy do Nich. Jeśli nie pokona się ich teraz, to przsyszłość jest ich. Nadążasz?

kwiatku cukinii, skąd wiedziałas, która to ja?moi ''najblizsi'' znajomi z kafe, mysleli, że ja jestem po prawej:D nie znosiłam zdjęc i tak mam do dziś, poza tym jak widac po oku alergia mnie męczyła. (siosra się posikała, dlatego w rajstopkach:D) zkd. kurwa. nie mam słów nie znosze, jak w lesie wejdę w pajęczyne to mdleję. fuuuj:O:(

Gość ONI! Mamy was!
Jesteście pod obserwacją! Pajonki nam służą :classic_cool:

Może być też tak, ze Rutkowski trzyma z pajonkiem, bo też potrafi podróżować w czasie- i przeniósł się dwa dni do przodu i odkrył, ze pewnie będziesz chciała go prosić o pomoc, cofnął się z powrotem i ostrzeże pajonka o szykowanym zamachu. A wokół Ciebie zapewne zacznie się kręcić, żeby mieć Cię na oku. Już pewnie masz kamerę wczepioną w telefon i dlatego Ci takie ciemne foty wychodzą.

to na pewno: Aaaaa, faktycznie- ONI coś szykują... poza naszą świadomością, w ukryciu toczy się bitwa o utworzenie w przyszłości SIDERWORLD, tylko czasem wojownicy wychodzą z ukrycia - jak ten wczorajszy, bo pewnie myślał, ze Autorka nawalona jak patefon go nie zauważy.

Gość To na pewno
tkają pajęczą nić zabójczej intrygi :classic_cool:

Nawalona jak patefon :D Będę musiała się mieć na uwadze, skoro śledzona jestem. Zostaje jeszcze Agent Tomek, myślę, że nie jest zamieszany w sprawę. Boję się, że ten cały pajonk i Rutkowski chcą mnie wkręcić w trzecią wojnę światową czy cuś :(

Gość mechaniczna
Z kazdym dniem! Az mi sie wlosy zjezyly! Ajajajajaj! Boje sie pajakow straszliwie wprost. To az glupie, ale jakos nie mam ochoty z tym walczyc.

Ej, właśnie zdałam sobie sprawę z ważnej rzeczy! Myślał, że go nie zauważę, a ja nie dość, że go zauważyłam, to zrobiłam mu zdjęcie i wstawiłam je na forum!!! ONI już o tym wiedzą, śledzą wpisy kafetełe, WSZYSCY JESTEŚCIE W NIEBEZPIECZEŃSTWIE!

ale poczekaj... Rano wychodząc z bramy przyglądał mi się podejrzanie długo i przeciągle kokerspaniel sąsiadki spod trójki - zauważyłam coś jakby drgnięcie jego powieki, lekkie zmierzwienie futra w okolicy nasady skroni, on chciał mnie ostrzec.. on mógł wiedzieć od Rutkowskiego, który się przeniósł dwa dni do przodu- że obejrzę tajemniczą fotkę pajonka i będę rozmawiała z Autorką o próbach obalenia nadchodzącej rewolty.

Gość To na pewno
Polly - musisz koniecznie nawiązać współpracę z tym psem! Możliwe, że on jest po naszej stronie. Mógłby nam dostarczyć bardzo cennych informacji. O ile nie jest podwójnym agentem.

Gość To na pewno
ZKD - wyprzedziłaś mnie :) Ale dobrze, mamy spójny plan!

A więc zrobimy tak: nocną porą, kiedy sąsiadka zapadnie już w sen- udam się do mieszkania nr 3 w przebraniu nordyckiego owczarka szorstkowłosego i zwinnie niby leśna łasica zakradnę się od strony podwórza w trwodze skacząc po balkonach. Spróbuję nawiązać kontakt z koker spanielem za pomocą znaków świetlnych z latarki diodowej.