Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Ale widziałam wczoraj pająka! :o

Polecane posty

Autorko, ale jestem zdania, ze Ty również powinnaś podjąć się obserwacji pajonka. Ponieważ on ukazuje się tylko widząc osoby pod wpływem- musisz wieczorową porą chodzić wokół bloku z butelką wytrawnego wina czerwonego, najlepiej też głośno przy tym śpiewając i znacznie się zataczając. To uśpi jego czujność i będziesz mogła ze spokojem inwigilować.

Gość To na pewno
Właściwie to mamy obowiązek (dla dobra wspólnego) zaopatrywać Cię w adekwatne do Twego zadania materiały operacyjne. Np. Amarena (3,99 w Biedronce) sztuk 3 na jedną akcję. Zgadzasz się Polly?

Myślę, ze to dobry pomysł. Musisz dla niepoznaki również przestać się myć i wybić sobie dwa zęby na przedzie upadabniając się do okolicznej żulerni. Wiem, ze to poświęcenie, ale musimy robić wszystko, by nie dopuścić do powstania SPIDERWORLD. W razie niebezpieczeństwa rób zdjęcia telefonem i oślepiaj go lampą błyskową. Gdybyś chciała uzyskać lepszy efekt noś ze sobą również lampę podłogową, może być z małym abażurem, a na plecach mały agregat, żeby gdzieś podłączyć wtyczkę.

Gość To na pewno
Właśnie myślę nad tym. Co rano np. w oklicy kościoła widzę jakiegoś gościa w czarnej sukience, to chyba podejrzane? Wczoraj ugryzł mnie komar, ale teraz myślę, co o tej porze roku mógł robić u mnie komar? To pewnie był też jakiś cyborg i nie ugryzł, tylko coś mi wszczepił.

Albo pobrał próbki krwi do badania :o Mnie np. z niewiadomych przyczyn strasznie boli ramie, a nie pamiętam, bym o coś się uderzyła. Myślę, że w nocy podczas snu wczepili mi ten mikrochip pod skórę...

Pomacaj uważnie to miejsce po ugryzieniu- czy wyczuwasz jakiś konkretny kształt mikroczipa- spod skóry może się też wydobywać strużka światła. I myślę, że ten komar wcześniej ugryzł tego mężczyznę w czarnej sukience i teraz Ty możesz mieć wszczepiony jego kod genetyczny. Jeśli w przeciągu trzech dni zaczniesz nosić sutanny lub odmawiać modły w starohebrajskim oznacza to ŻE JESTEŚ ZAINFEKOWANA!!!

Gość To na pewno
no to jesteśmy pionkami w ich grze :( Ciekawe, czy jest nas więcej?. Czy to już masowa akcja?

Gość To na pewno
Polly - nie wiesz, czy jest na to jakaś szczepionka, jakieś antidotum? Faktycznie miejsce po kontakcie z obcym jest jakieś dziwnnie zaczerwienione i zgrubione, ale żadna światłość się nie wysącza. Może czip jest teraz nieaktywny. Oni uaktywniają go zdalnie, gdy zasypiam?

Wyczuwam pod skórą... wibracje. I jakby stłumione odgłosy - ale to nie w mojej głowie, bo gdy zatykam uszy to cichną. Co to może być? Może chip zmienił sygnał i odbiera teraz RMF FM?

Z Każdym Dniem: Myślę, ze Rutkowski przeniósł się 3 dni wstecz i ukradkiem wślizgnął się do Twojego pokoju nocą. Wiedział, ze za 3 dni zrobisz zdjęcie pajonka, więc próbował wykręcić ci rękę, byś nie mogła sięgnąć po telefon w celu zrobienia zdjęcia. I myślę, ze wyczuł to koker spaniel mojej sąsiadki spod 3 i głośnym wyciem w cały świat obudził inne spaniele z Twojego osiedla, które przepłoszyły Rutkowskiego.

To na pewno: może być tak, że czip uaktywnia się gdy w Twoim bloku ktoś równocześnie włączy mikrofalę i spuści wodę w toalecie...

To na pewno: Dziś w nocy ja będę chodziła po balkonach w przebraniu owczarka szorstkowłosego, Z Każdym Dniem będzie biegać wokół bloku z winem z Biedronki i agregatem, a Ty może udaj się do mężczyzny w sukience, bo na bazie jego krwi musimy sporządzi odtrutkę.

Gość To na pewno
Tak zrobię to. Tylko jak się do niego zbliżyć? Jak w sposób nie budzący podejrzeń pobrać od niego materiał genetyczny? Mam pewną myśl, ale... :classic_cool:

Z Każdym Dniem- bywaj i miej oczy szeroko otwarte! Materiał genetyczny od tego mężczyzny można zlizać z jego kolana razem ze śmietaną...

Gość To na pewno
no coś w tym stylu :) Z Każdym Dniem - Uważaj na siebie!

Gość też takie widuje u siebie
włochate brrr:o

Gość vertigo balans
Jak podaje Wikipedia, kątnik większy: "Został wybrany europejskim pająkiem roku 2008 przez The European Society of Arachnology." :D