Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qhgfdasWEFEWE

juz mam dość tej pokrzywki, od czego to??

Polecane posty

Gość qhgfdasWEFEWE

od maja męczy mnie pokrzywka na całym ciele, zaczęło sie to 2 tygodnie po zalozeniu aparatu ortodontycznego, chodzilam po lekarzach, alergologach, lezalam w szpitalu, robilam wyniki, wszystko wyszło ok, nawet zmienilam aparat na antyalergiczny i cały czas to mam, raz na dwa dni musze wziasc ZYRTEC, a jeszcze do tego jestem w ciazy i nie powinnam go brac, ale po prostu jakbym go nie wziela to chyba bym umarla i sie zadrapala na smieric?c, co mam dalej rob

Gość qhgfdasWEFEWE
robic?

mam to damo :/ alergenami są min. mleko , orzechy, czekolada.. Ja dostałam okropnej pokrzywki po salmonelli kiedy miesiąc byłam na diecie a pózniej zaczęłam wprowadzać do diety różne produkty i w sumie do dzisiaj ją mam co jakiś czas już trochę rzadziej ale raz na 2-3 dni musi się pokazać :/

Gość qhgfdasWEFEWE
a ja wlasnie mialam diete, i cały czas to bylo, w jakim kierunku mam sie badac, robic wyniki, ale na co? przeciez juz wszystko robilam, przez 20 lat na nic nie bylam uczulona, bylam zdrowa jak ryba, a teraz to mnie dopadło, juz po prostu mnie to wykancza psychicznie

Gość qhgfdasWEFEWE
ktos jeszcze moze sie wypowie?