Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwię sięęęę okropnie

zaszczepiłam dziecko z trzydniówką.

Polecane posty

Gość vbghfgfbbgbv
mamo urwisa doskonale wiesz o co mi chodzi to nie jest topik o gl. ociepleniu

Gość mama.małego.urwisa.
a o czym?

Gość vbghfgfbbgbv
o dupie marynie pasuje?

Gość mama.małego.urwisa.
o teraz to pasuje do twoich wypowiedzi

Gość vbghfgfbbgbv
tak, bo użyłam dosyc popularnego zwrotu niekoniecznie kogolwiek obrazając, co? jak nie masz nic do powiedzenie w temacie to zajmij się już czymś innym, bo to nie zmienia faktu, że autorka zrobiła durnotę

Gość DO vbghfgfbbgbv
WEŹ GŁUPIA PIZDO WYPIERD.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEDYCYNE SKOŃCZYŁAŚ ŻE SIĘ WYPOWIADASZ SZMATO

Gość vbghfgfbbgbv
do tej wyzej szmaty a czy ja pisze o konkretnych sposobach leczenia, czy lekach spadaj

Gość takajednarudamama
u nas pediatra pozwolila zszczepic dopiero 14 dni po trzydniowce kazala mi liczyc ile dni minelo bo to wirus wiec trzeba odczekac a twoj pediatra hmmm idiota???

Gość vbghfgfbbgbv
no chyba o to mi właśnie chodzi sama autorka dzień czy 2 po gorączce popruła do lekarzyny, a ten w zachwytach wtórujacej mu autorki, że jest dobrze, wwalił w dziecko następne wirusy, które poniekąd osłabiają dalej ten malutki bezbronny organizm

Gość lulutojac
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wyjasnia-czemu-6-tygodniowy-Jas-zmarl-po-szczepionkach,wid,10478013,wiadomosc.html?ticaid=1f3ff poczytajcie sobie orędowniczki szczepień

Gość klaudia1617
kazdy glupi wie ze dziecko czy starszy czlowiek-szczepic nie wolno przy nawet najmniejszej infekcji chocby katarku bo mozna zachorowac na to na co bylismy szczepieni. Ja bym tak nie ryzykowala jeszcze z malym dzieckiem