Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latek z Warszawy

Zaleganie pokarmu w gardl, co się dzieje???

Polecane posty

Gość bzdura, bzdura, bzdura
Owszem, fizyczne objawy guli są ale to nie zmienia faktu, że w gardle nic nie ma. Laryngolog to zobaczy... To tak samo jak w przypadku ciąży urojonej:D Objawy są, pewność jest, odczucie też- ale dziecka nie ma. To też działa w drugą stronę i wtedy nie wykręcisz się ziółkami na nerwicę...:p

Gość dojrzała babeczka
Facet ma refluks, przepuklinę rozworu przełykowego więc na pewno nie od leczenia nerwicy należałoby zacząć...Gastolog powinien się tym zająć...

Gość I tak
Oczywiscie ze ziółkami na nerwice sie nie wykrecisz,trzeba sie poddac psychoterapi

zdecydowanie gastrolog to jedynie może pomóc, ale zmiana diety to podstawa, można włączyć do diety probiotyki np. lactoral, które reguluję pracę jelit i poprawiają ich mikroflorę, ja gazowanych napojów nie piję i to żadnych, nawet wody mineralnej, źle się po nich czuję, soków też nie mogę, chyba że jednodniowe, piją głównie wodę niegazowaną, staram się jeść lekko i jest lepiej

Gość gość
Znalazłam wspaniały film z historiami osób chorych na raka, którzy stosowali leczenie terapią hipertermii onkologicznej i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające: https://www.youtube.com/watch?v=aNtVjoE_O6k&a mp ;t=156s